SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 16:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Nastaveni, pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i - bluetooth PAN profil, browse na mobilu pres PC
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K800i - bluetooth PAN profil, browse na mobilu pres PC  (Zobrazeno 86993 x)
Lala
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 02. Únor 2007, 08:50 »

Tak nevim, kde je chyba u me, ale kdyz se chci pripojit, tak ten datovy profil pro BT co se vytvoril sam po sparovani s PC, jaksi telefon pri pokusu o pripojeni, vubec nebere v potaz a pise mi neco o tom, ze pro pripojeni je potreba mit platny profil ktery pouziva ucet pro paketovy prenos dat.  Angry
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #61 v: 02. Únor 2007, 09:10 »

Samozrejme musis jeste vytvorit Profil pro Internet, ktery pouziva prave ten Bluetooth Datovy ucet.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Lala
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 02. Únor 2007, 09:24 »

No ten samozrejme vytvoreny mam, vse jak je jiz zde popsano, ale jak pisi, chce to jiny ucet. Jeste se zeptam, ten datovy BTckovy mi nenabizi moznost upravy a pise mi ze je zamceny, ma to tak byt?
uložena
Lala
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 02. Únor 2007, 09:50 »

Tak uz mi to jde, byl problem v nastaveni BTcka a pripojeni, diky za rady.  Mrknutí
uložena
letadlo
Uzivatel
Telefon: SE K800i - Vodafone

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 02. Únor 2007, 21:14 »

1) Horsi ovsem je,(a dejte si na to pozor, aby jste se doplatili), ze kdyz si nastavim druhy profil na GPRS a pripojim se v miste mimo dosah BT pripoji se spravne pres GPRS, ovsem vratim-li se zpet do dosahu BT, pripoji se stejme pres GPRS. Druhy profil jsem tedy vypnul a rucne si to hold budu muset vzdy prepnout cim se chci pripojit.

2) Napr. JIMM se ani na pouziti druheho profilu stejne nezepta, takze rucni prepinani bude nutnost.

3) Vim, ze je to trochu offtopic od tohoto temat, ale preci to s nim trochu souvisi. Zatimco pres GPRS by byla aktualizace firmware primo z telefonu moc draha, zde to nestoji nic a je to preci i jeste jednoduzsi nez SEUS. Ja mam posledni R1ED001 co pro Vodafone custom. je, tedy mi nahlasil, ze zadna novejsi neni dostupna, ale zkuste to nekdo - a zde myslim o ztrate zaruky nemuze byt ani rec neboÂť je to primo povolena polozka menu telefonu - nikde neni napsano nemackat neco v menu. (u SEUS ostatne take neni ztrata zaruky, ale tohle je primo v polozce menu mobilniho telefonu a u SEUS preci jen rizika vypadku elektriky, vytrzeni kabelu, nahleho restartu PC, zatuhnuti aplikace, chyba ovladacu a dalsich jsou. Minimalne to beru treba jen jako moznou vymluvu servisu, ze si za to muzete sam.)  No podle meho by ta aktualizace mela takto jit, ne?
« Poslední úprava: 02. Únor 2007, 21:19 od letadlo » uložena
FireSved
Uzivatel
Telefon: SE K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 02. Únor 2007, 23:21 »

Ja mam nastaveno vzdy dotazat jakmile se mi chce pripojit tlf druhym uctem. Automaticky je na prd. Si toho nevsimnes a platis jak mourovatej. Na stopro to overene nemam, ale melo by pres PAN normalne aktualizace fachat, kdyz to ted zkusim snazi se vyhledat a pak napise ze mam nejnovejsi.
uložena

Alcatel One Touch Club db > Alcatel OT 301 > Nokia 3310 > Sony Ericsson T610 > Sony Ericsson K800i + MS Micro 1 GB, R8BA024
letadlo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 02. Únor 2007, 23:41 »

Ja mam nastaveno vzdy dotazat jakmile se mi chce pripojit tlf druhym uctem. Automaticky je na prd. Si toho nevsimnes a platis jak mourovatej. Na stopro to overene nemam, ale melo by pres PAN normalne aktualizace fachat, kdyz to ted zkusim snazi se vyhledat a pak napise ze mam nejnovejsi.
to ja mam taky vzdy zeptat. Ale zeptal se mne mimo dosah BT, potvrdil jsem ano a priste jiz jel GPRS. Je pravdou ze kdyby prozmenu nebylo GPRS (coz se asi nestane  Grin tak by se mne zeptal jestli chi BT - nesmyslne vymysleno - prehazuji ruco v nastaveni )
uložena
FireSved
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 03. Únor 2007, 09:23 »

Mas to divne nastavene, radsi si to projed od zacatku. Ten telefon bere prvni ucet jako prioritni a druhy jako nouzovy, takze kdyz budes opet v dosahu BT tak se tlf pri dalsim pripojeni pokusi opet pripojit druhym uctem. Ted jsem to zkousel a jde to tak a to i kdyz mam vyple BT v tlf. Tlf si ho sam aktivuje a vyhledava pc.
uložena

Alcatel One Touch Club db > Alcatel OT 301 > Nokia 3310 > Sony Ericsson T610 > Sony Ericsson K800i + MS Micro 1 GB, R8BA024
Pedros
Anonym
« Odpověď #68 v: 03. Únor 2007, 15:28 »

Zatim se mi pripoji pres PAN povedlo pouze kdyz pouzivam mobil jako modem. Opacne se mi to nedari, v mobilu mam v zalozce bluetooth v polozce moje zarizeni nazev PC ale kdyz na nej najedu a zmacknu pripojit tak mi mobil napise "pripojeni bluetooth se nezdarilo" poradte kde muze byt problem? Pouzivam MSI 6967.
uložena
letadlo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 03. Únor 2007, 19:55 »

Zatim se mi pripoji pres PAN povedlo pouze kdyz pouzivam mobil jako modem. Opacne se mi to nedari, v mobilu mam v zalozce bluetooth v polozce moje zarizeni nazev PC ale kdyz na nej najedu a zmacknu pripojit tak mi mobil napise "pripojeni bluetooth se nezdarilo" poradte kde muze byt problem? Pouzivam MSI 6967.
Zacni od znovu a hlavne se jiz vybodni na zalozku bluetooth. Postup nastaveni telefonu znovu (stejne, ale jinak popsano nez uz tu bylo):

Telefon:
1) Napred se musi vytvorit V polozce "Datova komunikace - Datove ucty" odkaz na Vase PC s bluetooth.
Datovy ucet nelze pridat - vytvoril se sam, kdyz jsem sparoval poprve telefon s Bluetooth. (Presto, ze uz tam byly i jine ucty - takze neni pravda, ze to jde jen po uplnem vycisteni. Ty moje ostatni ucty jsou diky me customizaci Vodafone dokonce nesmazatelne a presto se povedlo - ovsem Bluetooth musi podporovat ...Personal Area Network profile(PAN) jinak to nerozjedete. Nekdy pomuzou nove ovladace, terba u mne novy Widcomm pro MSI Bluetooth pomohli."

2) Dale v menu "Nastaveni internetu - Profily pro Internet" rucne vytvorte novy profil.
Pojmenovat jej muzete ruzne, ovsem "Pripojit pomoci" zvolte prave v bode 1) vytvorene pripojeni.

3) Dale v menu "Nastaveni internetu - Nastaveni Java" zvolte prave v bodech 1,2) vytvorene pripojeni.

4) Do menu "Nast. datoveho pripojeni - Pripojit pomoci" se opet nastavi prave ten BT datovy ucet z bodu 1,2,3
   Tim je telefon hotov.

Zbyva nastaveni site a Bluetooth v PC. Zkuste zvladnout nebo opet treba zkusim poradit.
uložena
Pedros
Anonym
« Odpověď #70 v: 04. Únor 2007, 15:43 »

Vse mam podle tohoto nastaveni spravne,coz je logicke kdyz jde pouzit mobil jako modem s profilem PAN. Problem je asi nekde v PC prvne zkusim nove ovladace od widacom. Kde se daji sehnat?
uložena
letadlo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 05. Únor 2007, 00:00 »

Vse mam podle tohoto nastaveni spravne,coz je logicke kdyz jde pouzit mobil jako modem s profilem PAN. Problem je asi nekde v PC prvne zkusim nove ovladace od widacom. Kde se daji sehnat?
nejspis na MSI. Stejne to ted ovsem rikas obracene. V tomto pripade neni mobil modem. je to vlastne jakoby mobilni PC ktere se spojuje se siÂťovou kartou (ano tak vystupuje ten PAN Bluetooth profil v PC) v PC, jehoz sdili internet.
uložena
FireSved
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 05. Únor 2007, 07:39 »

klikni v mobilu na prohlizec (Operu) a mel by se ti pripojit spravne. Na nic jineho nemackej
uložena

Pedros
Anonym
« Odpověď #73 v: 05. Únor 2007, 09:55 »

Kliknu na Operu a nepripoji se chyba spojeni. Problem bude nekde v PC pokusim se nahrat nove ovladace. Kde sezenu nove ovladave od widacom pro MSI?
uložena
FireSved
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 05. Únor 2007, 11:24 »

http://www.msi-czechrepublic.com/soubor.php?produkt=MS-6970+%28BToes%29&typ=%
http://www.broadcom.com/support/

jinak zkus pouzit google a urco neco najdes (nazvy: broadcom, widcomm, msi, atd)
« Poslední úprava: 05. Únor 2007, 11:28 od FireSved » uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Nastaveni, pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i - bluetooth PAN profil, browse na mobilu pres PC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 19 dotazů.