SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 17:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zaznam zvuku na D750i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zaznam zvuku na D750i  (Zobrazeno 5064 x)
CarloNy
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson C903

Zobrazit profil
« v: 27. Srpen 2006, 10:48 »

Vazeni, mam takove dilema. Pouzival jsem radu let R320s. Ted pouzivam D750i a jsem spokojen. Jedine co mi vadi a nevim co s tim je to,ze jsem byl zvykly si poridit jakykoliv zaznam stlacenim tlacitka "1" a nahral jsem co jsem nadiktoval. Pri hovoru jsem totez pouzil a volajici mi mohl nadiktovat urcitou adresu a nebo cokoliv a ja si to pak v klidu zapsal. S D750i si nevim rady. Pristup na zaznam z prostoru je krkolomny a pri hovoru to nevim vubec jak.
Prosim o radu jak to zprovoznit jednoduse. Mnohokrat se mi stalo,ze jsem stlacil "1" a diktoval neco do zaznamu a pak zjistil,ze se mi to pripojilo do hlasove schranky. Poradte prosim a pokud mozno presny postup. Nejsem nejak zkuseny a take dosti stary,ale postup dle navodu zvladam. Diky predem za jakoukoliv pomoc
uložena
HenryPotter2
Uzivatel
Telefon: Nokia N95 8 GB,Sony Ericsson W960i,Sony Ericsson K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 27. Srpen 2006, 10:59 »

pri hovoru nevim ale bud pØes menu cinnosti ale to je u k750i misto neho je na D750i t-zones tak musis dat menu zabava a zaznam zvuku a kdyz ti nekdo vola tak zkus dat pravy tlaÌitko a tam by melo byt napsano zaznam zvuku ja mam k800i tak to diky customizaci bude jiny . PØeju hondne stesti
uložena

Nokia N95 8 GB, BT reproduktory MD-5W, Transmitter FM CA-300
CarloNy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 27. Srpen 2006, 11:05 »

Ten postup pri zaznamu vim,ale je to hrozne. Pristup u R320i byl jednoduchy a tak nevim zda to nejde nejak upravit. Pri hovoru se mi to nepodarilo nahrat a tak si nevim rady. Jinak diky za ochotu pomoci. Smajlík
uložena
gasbag
Uzivatel
Telefon: K750

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 27. Srpen 2006, 11:10 »

Neni to asi idealni, ale muzes si nastavit "Zaznam zvuku" jako zkratku jedne ze ctyr funkci vychyleni joysticku.

Hlavni menu/Nastaveni/Vseobecne/Zkratky/Upravit
... pak nalistovat ...
Zabava/Zaznam zvuku
... a stisknout Zkratka
uložena

mobilni telefon Sony Ericsson K750i + poutko a jine prislusenstvi
HenryPotter2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 27. Srpen 2006, 11:16 »

ano to je pravda ale zase jestli chces mit na joystiku mp3 pØehravac foak sms a kontakty jako ja tak to budes muset hor takhle delat nebo si telefon tady v technicky podpoØe semanie odcustomizovat cims sice stratis zaruku ale mobil bude stejny jako K750i bezy ikonek t-mobile a pak si to muzes dat do menu cinnosti misto t-zones. paeju hodne zabavy
uložena

HenryPotter2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 27. Srpen 2006, 11:18 »

neni zac od toho tu tato stranka je a odblokovani tedy decustomizaci stoji tady v trechnicky podpore myslim mezi 200-400 Kc. AHOJ
uložena

gasbag
Uzivatel
Telefon: K750

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 27. Srpen 2006, 11:21 »

CarloNy potrebuje pro spusteni zaznamu neco, co muze udelat rychle a jednoznacne naslepo i behem hovoru, joystick je na to jako delany. Jde to snad az prilis snadno.
uložena

mobilni telefon Sony Ericsson K750i + poutko a jine prislusenstvi
Mlyeko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 27. Srpen 2006, 12:28 »

to HenryPotter2 Hele nevim co jsi zac, ale precetl jsem vetsinu tvych prispevku a musim konstatovat ze 99% jsou jen blaboly.
D750i ma samozrejme menu cinnosti a ne ze nema!!!
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 27. Srpen 2006, 14:44 »

ano to je pravda ale zase jestli chces mit na joystiku mp3 pØehravac foak sms a kontakty jako ja tak to budes muset hor takhle delat nebo si telefon tady v technicky podpoØe semanie odcustomizovat cims sice stratis zaruku ale mobil bude stejny jako K750i bezy ikonek t-mobile a pak si to muzes dat do menu cinnosti misto t-zones. paeju hodne zabavy

Proc si nekdo dava fotak na joy kdyz staci jen odklopit kryt a fotit?

neni zac od toho tu tato stranka je a odblokovani tedy decustomizaci stoji tady v trechnicky podpore myslim mezi 200-400 Kc. AHOJ

Asi nekdo svuj prispevek smazal, nebo ses pochvalil sam?

Mlyeko ma pravdu, trosku se zklidni, nemusis napsat nejakou reakci na kazdy prispevek, proste reaguj jen kdyz je to nutne a jen kdyz pises neco noveho, ne kdyz reknes co byo receno jinak.
« Poslední úprava: 27. Srpen 2006, 14:47 od jonza » uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 27. Srpen 2006, 14:48 »

to HenryPotter2 Hele nevim co jsi zac, ale precetl jsem vetsinu tvych prispevku a musim konstatovat ze 99% jsou jen blaboly.
D750i ma samozrejme menu cinnosti a ne ze nema!!!

Nepronasleduj nase nove cleny, zkus chvili pockat, on to jiste pochopi a pak se zklidni, delal to tak kazdy a kazdeho to preslo.
uložena
CarloNy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 27. Srpen 2006, 21:50 »

Ja se omlouvam,nebyl jsem doma. Ted ctu dalsi nazory a tak mi neni jasno,jak bych mel to odblokovani zaridit. Nejde mi o zaruku,ale strasne mi vadi,ze jsou v mobilu veci ktere nemohu ani smazat,ani prepsat pro moji potrebu. Pri prodlouzeni smlouvy mi nic o tom nerekli. Mohu vam vsem jen rici, ze je to naproste znehodnoceni jinak dobreho mobilu. Pokud mi nekdo napise na e-mail,budu jen rad a jiste kazdemu osobne podekuji.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 27. Srpen 2006, 21:55 »

Je to proste jen tim, ze mas telefon cutomizovanej na T-Mobile. Toto vse vyresis decustomizaci telefonu treba na K750i nebo W800i. Zaruku prakticky neztratis, jde to vzdy prehrat zpet. Na prehrani staci kontaktovat nekoho z technicke podpory.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
CarloNy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 27. Srpen 2006, 22:02 »

Myslis,ze treba napsat e-mailem Vagnerovi a s nim to resit?
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 27. Srpen 2006, 22:04 »

Presne tak, na prehrani se da bez problemu domluvit.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
CarloNy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 27. Srpen 2006, 22:19 »

Diky za pomoc. Jiz jsem psal Vagnerovi a tak ted pockam. Nevim jak se to provadi,ale kdyby to bylo zitra tak bych byl nadsen. Chci to vyresit co nejdrive,protoze ty manyry z T-mobilu jsou strasne. Tento mobil mam jiz rok a nezvyknu si na to co tam je napraskano nesmyslu. Jeste jednou diky vsem za rady. Je to tady vyborne a nikdo se nad nikoho nepovysuje (jako na ÂŽive).
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zaznam zvuku na D750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 15 dotazů.