SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 22:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uplne zablokovana P910i po instalaci app.
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Uplne zablokovana P910i po instalaci app.  (Zobrazeno 3126 x)
Colombo
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 17. Červen 2005, 21:38 »

Nainstaloval jsem si app. Symbian XP EVolution icons a po instalaci doslo k tomu, ze se telefon cely zablokoval. Kdyz jsem ho vyp-zap, tak naskocil uvitaci obr.a pote pin, po zadani pinu opet obr.znak SE a konec. Dal nic. Obrazek porad na displeji, nikam se nedostanu. Co jsem ale zjistil. tak kdyz zavru a otevru flip, tak pri dotyku na ten cudlik, objevi se na chvilku displej, ale s jinymi ikonami a v jinem jazyce (snad italsky). Ale je to opravdu jen na mzik a zase to zmizi. Jinak prijmout hovor muzu, ten se na displeji zobrazi.
uložena
zz.top
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Červen 2005, 17:07 »

Nemam s timto zkusenost, ale co bych vyzkousel je, ze bych vyndal pam. kartu, jestli je ten program na ni, a pak to po opetovnem zasunuti karty odinstaloval. Jestli tel. muze prijmout hovor, tak si zavolej z jineho tel. a pri otevrenem flipu by take aplikace mela jit odistalovat, jestli se teda neco na displeji ukaze. (mozna jsou to kraviny, ale to bych vyzkousel ja).
uložena

Colombo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Červen 2005, 17:20 »

to me taky napadlo, ze jsem to mel prvne nainstalovat na kartu a pak by se to nestalo. jenze ja vul to hodil primo do founu. takze tato moznost EE. ta druha, tu jsem zkousel, ale nejde to, zobrazi se mi pouze hovor, ale jinam se nedostanu.
uložena
zz.top
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Červen 2005, 17:39 »

A na zacatku zapnout flight mod a pak neco zkusit nejde?
uložena

Colombo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 19. Červen 2005, 17:41 »

taky ne. je to zahada, ktera doufam bude v utery vyresena.... Smajlík
uložena
Karloss
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 20. Červen 2005, 11:02 »

Ahoj.
Tak tohle se mi stalo take. Nic nepomuze ani vyndani pameÂťove karty, delsi vypnuti nebo vypnuti za chodu odejmutim baterky. Nic a nic. Nezbyte ti nic jineho nezli prepsat firmware. Jeste me potom co jsem mel uz prepsany firmware napadla myslenka zkusit aktualizacni sluzbu na netu a to zvolenim polozky "Rezim obnoveni" snad se chytne

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=cz&lc=cs&ver=4000&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10183

Tohle jsem vsak jiz nezkusil, jelikoz jsem bezel druhy den do servisu a nechal to prepsat. Tento problem jsem pak nalezl popsany na jednom anglicky psanem serveru a k tomu varovani nepouzivat zadny SW, ktery meni v systemu ikony.
uložena
Conrad
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Červen 2005, 11:40 »

Na serveru,ktery nabizi tento program jsem nasel varovani,ze vyslovne neni urcen pro P910 i to,ze jej muze zablokovat.na P800 a P900 by to melo jit bez problemu a cena je kolem 4 euro/ snad jsem ji nespletl/. Roll Eyes
uložena

Conrad
kmozis
Anonym
« Odpověď #7 v: 20. Červen 2005, 14:29 »

Potvrzuji to, co pise Conrad: nezkousel jsem sice primo tento, ale podobny "menic ikonek" na sve byvale P900 a tam to fungovalo bez problemu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uplne zablokovana P910i po instalaci app.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.