SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 14:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i
Strana: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 35
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i  (Zobrazeno 178846 x)
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #420 v: 08. Leden 2007, 16:22 »

bezne pouzivam  2MB pdf od verze FW R3..
uložena
trepka
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #421 v: 08. Leden 2007, 17:55 »

bezne pouzivam  2MB pdf od verze FW R3..
Tak si tam zkus to 200kB PDFko a uvidis jak by se Ti bezne pouzivalo  Cool
VzdyÂť vime, co vse v pdfku muze byt a ze v nem nejde o velikost ale o druhy obsahu...
uložena
Bobmaster
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #422 v: 08. Leden 2007, 19:17 »

ma to 200kB a P s tim ma krucialni problemy - pri starsim FW to mrzlo, ted  tam blika jakou dobu hlaska "Kresleni..." a obcas se kus objevi ale defacto se s tim neda delat, najit v tom neco je nad me sily, to uz si to radeji ofotim do gifu nebo prepisu do texÂťaku.
Jinak to s beznymi - "textovymi" pdf celkem jde...
[/quote]

Je pravda ze kazde strance silene trva nez se nacte ale potom funguje normalne. Kardopadne kvuli te pomalosti nacitani je hororr z v tom listovat.
uložena
paveldrs
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #423 v: 09. Leden 2007, 14:17 »

Tak jsem psal do O2 ohledne noveho FW pro P990i a po tydnu mi dosel mail, ktery samozrejme nic neresi...

Vazeny pane,

reaguji na Vas pripojeny e-mail. Dle sdeleni pracovniku oddeleni technicke
podpory zatim zminenou aktualizaci nemame k dispozici, vse zavisi na
vyrobci, kdy nam tuto aktualizaci poskytne. ÂŽadam Vas tedy o strpeni  a
prubezne informovani.
V pripade Vasich dalsich dotazu se muzete obratit na pracovniky Centra pece
o zakaznika, kteri jsou Vam k dispozici 24 hodin denne na telefonnich
cislech *11 (zdarma pouze z mobilnich telefonu O2l) nebo 800 123456 (zdarma
z pevne site a ostatnich operatoru).
S pozdravem
Mikulas Pergl
Centrum pece o zakaznika

uložena
Fiiiik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #424 v: 09. Leden 2007, 23:50 »

Takze po par tydnech pouzivani s novym firmwarem muzete mi ho jako uzivatele doporucit?Je vetsina problemu vyresena?Krome Ram to uz nevyresi nikdo, ale nejsem uzivatel ktery by telefon hrotil na plny obratky...
uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #425 v: 10. Leden 2007, 00:02 »

Takze po par tydnech pouzivani s novym firmwarem muzete mi ho jako uzivatele doporucit?Je vetsina problemu vyresena?Krome Ram to uz nevyresi nikdo, ale nejsem uzivatel ktery by telefon hrotil na plny obratky...
To je stejne divna otazka - chces se rozhodnout jestli koupit nebo nekoupit P990 z hlediska je-li uz vse "poreseno"? Nebo ji mas a vahas zda zustat u starsiho FW?
Muzete mi nekdo doporucit jestli jsou lepsi blondyny nebo nafukovaci kajaky? Mrknutí
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #426 v: 10. Leden 2007, 00:23 »

@ Trepka: Mi to tak neprijde. Trosku kostrbate, ale celkem OK, s kajakem bych to neprirovnaval (nechtels napsat neco jineho?;o) Sedelo by to lip. Ale radsi, zes to nenapsal. Nemusels psat ani tohle a ja si to taky mohl odpustit.) Radsi mu napis(te), jaky ten FW je.
 Ja P990 ted nemam, ale z poznamek okolo bych odvodil, ze zlepseni tu je, ne nejake suprove, ale znatelne (cca 2 MB RAM navic) a pro Tvou potrebu snad  i dostacujici. Vsak vydrz, urcite useri P990 napisi.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Fiiiik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #427 v: 10. Leden 2007, 09:26 »

Njn ste na me zli :)Ne chci si ho koupit..Ale diky za odpoved ;)Asi do nej pudu
uložena
Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #428 v: 10. Leden 2007, 09:50 »

Je mi lito(sam mam P990),ale radeji bych TI doporucil M600,pokud ozelis fotak a wifi,vrati Ti to v preci jenom lepsim chovani telefonu(stabilita,rychlost,jeste o chlub vice RAM) a taky v rozmerech. ..Tot muj nazor,kdybych se DNES rozmyslel znova. Ale s novym fw uz je myslim P990 na celkem plne funkcni urovni.
uložena

X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #429 v: 10. Leden 2007, 11:19 »

2 Fiiiik: Sorry esliva jsem Te naprudil, ale prislo mi to jako prilis technokraticke hnipani se o nejakej MB RAMky a cetnost restartu :-)
Ja se pred koupi defacto nemel o cem rozhodovat jelikoz P990 bylo jedine co splnovalo me, mozna zvracene choutky:
- WiFi, IR a Modrozub
- slusnej foÂťak (makro, ostreni, prisvetleni) s krytkou  Smajlík - zvykl jsem si u W800
- klavesnice na tele (ne vysouvaci, pripojovaci nebo jina) - zvykl jsem si na ni na Palmu
- dotykovy display - zvykl jsem si na nej na Palmu
- rozumny sync s Outlookem - bez toho pro mne ztraci mobil smysl, ani na W800 to nechodilo dostatecne a chtel jsem tedy misto nutnosti mit PDA a mobil to integrovat do jednoho
- mp3 a radio - zvykl jsem si u W800
- USB Mass Storage
- velikost do kapsy (flip sel dolu hned)

no a nad to jsem byl potesen dalsi funkcnosti Pecka,  sÂťastne se rozhlizim kol sebe a nenapada mne nic co bych nekomu zavidel ze ma "lepci krabicku", proste P990 je vybornej koncept - akorat dneska mne dostal iPhone, jsem zvedav az se snad za pul roku objevi...  Cheesy
uložena
Fiiiik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #430 v: 10. Leden 2007, 15:32 »

Ne v pohode :)Pravda iPhone vypada suprove ale na telefon se cekat nevyplaci, to bych cekat do aleluja vzdycky dyz vyjde obevi se jeste lepsi:D M600 me odrazuje tim ze nema radio a fotak no prece jenom obcas potrebuju vyblejsknout njakej text...Ale to uz se dostavam mimo tema a to admini nemaj radi ;)Tak sem rozhodlej..
« Poslední úprava: 10. Leden 2007, 15:35 od Fiiiik » uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #431 v: 11. Leden 2007, 13:41 »

Ne v pohode :)Pravda iPhone vypada suprove ale na telefon se cekat nevyplaci, to bych cekat do aleluja vzdycky dyz vyjde obevi se jeste lepsi:D M600 me odrazuje tim ze nema radio a fotak no prece jenom obcas potrebuju vyblejsknout njakej text...Ale to uz se dostavam mimo tema a to admini nemaj radi ;)Tak sem rozhodlej..
Toz vitej v klubu, doufam, ze nebudes litovat.
Na iPhone mne zaujala jen chytrost nekterych veci - filosofie ovladani touchscreenu prstem nebo dvema prsty = optimalizace+vyhodnocovani dotyku "velkym daktylem" - je to proste premyslivy pristup k beznemu pouzivani - vono je to u programatora jednoduchy predpokladat stylus a udelat mrnavy a hranaty tlacitka kam se proste blbe clovek prstem nebo nehtem trefuje (treba u toho budiku, vyberu, te nabidky uplne vlevo dole apod.) - kdyz nechce stylus vytahovat jen kvuli jednomu tapnuti  Angry
a pak prijde user friendly napad udelat tlacitka vetsi, kulaty nebo proste vyhodnocovat to tapnuti inteligentne - jako "epicentrum doteku"  Cheesy - pak uz si dovedu predstavit virtualni QWERTZ na LCD ktera fakt bude fungovat...
uložena
peto
Anonym
« Odpověď #432 v: 18. Leden 2007, 06:43 »

Neda sa mi nainstalovat novy firmware cez SEUS vzdy sa mi ukaze sprava,ze uz mam aktualizaciu nainstalovanu. Aj ked tam mam stale prdchodziu verziu firmware. Co sa da s tym robit?
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #433 v: 18. Leden 2007, 06:54 »

A nemas uplne nahodov customizovany telefon?  Huh
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Mikee
Anonym
« Odpověď #434 v: 28. Leden 2007, 21:46 »

Ve Smiss manegeru mi to pise 16,4MB Ram!Ale drive mi to psalo 15,5MB.Nevim cim to je?Stalo se to jeste nekomu??Mohlo to byt restartem ke zviseni vykonu?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 35
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 19 dotazů.