SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 17:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i
Strana: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i  (Zobrazeno 178864 x)
Herbik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #390 v: 28. Prosinec 2006, 19:00 »

Tak to ji mas fakt dost vadnou,kdyz ti dela to co popisujes.Ja onehda reklamoval po roce uzivani P900,a jelikoz neporidili odstranit chybu,tak me dali fung novej telefon.Je zajimave ze ti taky nedaji novej,kdyz se ti tenhle tak podelal...
uložena

W960i,i8510-32GB
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #391 v: 28. Prosinec 2006, 19:06 »

Asi mysli, ze prehrani FW to spravi (a asi nejlepe starym FW). Vymenili nejaky kryt (pry kryt MSDP) a USB filtr. Jinak tenhle servis je nezavisly, vymenit mob muze jedine prodejce. A ten to zatim nevi, ale brzy se dozvi!
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #392 v: 28. Prosinec 2006, 19:13 »

Asi mysli, ze prehrani FW to spravi (a asi nejlepe starym FW). Vymenili nejaky kryt (pry kryt MSDP) a USB filtr. Jinak tenhle servis je nezavisly, vymenit mob muze jedine prodejce. A ten to zatim nevi, ale brzy se dozvi!

Me to ale nevymenil prodejce. Poslali ho ze servisu.
uložena

W960i,i8510-32GB
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #393 v: 28. Prosinec 2006, 19:16 »

Tak jsem zjistil, ze na www.SE figuruje Sectron mezi servisnimi misty, takze tim je dane, ze jeho vyjadreni je smerodatne, rekl bych.
 @ HerbiK: Jo, ale to urco bylo davno, alespon 3 roky, ze. Kdysi to tak delali,ale ted uz ne. Kdysi mi Britex taky vymenil HF BT za nove, podruhe mne odkazal na prodejce. Easy se meni.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #394 v: 28. Prosinec 2006, 19:34 »

Ja odnesl na jare ze znacne casti nefunkcni P900 do Sectronu v Ostrave a oni mi po cca 3 - 4 tydnech tento vymenili za novy kousek. Je pravda, ze jsem v nem obdrzel puvodni "starou" baterii. Kazdopadne ten puvodni - pozdeji poskozeny mobil byl kupovany v Praze, kde presne to nevim, ja ho koupil z druhe ruky...
« Poslední úprava: 28. Prosinec 2006, 19:36 od Didik » uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #395 v: 28. Prosinec 2006, 21:32 »

Tak dnes jsem se ptal jednoho cloveka ktery tomu docela rozumi a ten mi rekl, ze zavada firware se nebere jako reklamace, ale pouze jako oprava....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #396 v: 29. Prosinec 2006, 09:25 »

Tomu nerozumim. Oprava = reklamace, ne?
 Pokud se jedna o vymenu, pak zrejme servis vymeni vec, kdyz je vadna, ne kdyz je pretazena lhuta.
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #397 v: 29. Prosinec 2006, 09:55 »

Koukni sem, jak to napsal Filip: http://forum.semania.cz/index.php/topic,9976.0.html
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #398 v: 29. Prosinec 2006, 10:46 »

To jsem cetl a chapu, ale nebral bych to tak globalne, ale rozlisoval bych, jestli prehrani FW bylo kvuli (ne)funkcnosti, n. jen proto, ze vysel novy, s lepsim SW, vice fcemi ap.
 V kazdem prip. Filipuv komentar nevysvetluje, proc by prehrani bylo jen opravou, nevztahujici se na reklamaci. Jo, kdyby to nebylo brano jako oprava, pak by to nespadalo do reklamace..
 Uvidim, jak dopadnu, zatim jde v mem prip. (i) o mechanickou opravu.
uložena

terina
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #399 v: 02. Leden 2007, 17:38 »

uz mate nekdo ten novy firmware? jak se to chova?
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #400 v: 02. Leden 2007, 17:41 »

uz mate nekdo ten novy firmware? jak se to chova?

O nem se diskutuje ZDE:
http://forum.semania.cz/index.php/topic,10064.0.html
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #401 v: 03. Leden 2007, 10:56 »

vse o chybach SEUS II popsan zde: http://semania.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1510
uložena
sevenheaven
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #402 v: 03. Leden 2007, 11:02 »

tak jsem natesene hned chtel provezt upgrade sveho firmware, ale SEUS II mi rekl, ze Aktualizace neni potrebna ...

je mozne, ze sony ericsson jeste neuvolnil Novy firmware pro Customizaci od O2?
uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #403 v: 03. Leden 2007, 11:05 »

tak jsem natesene hned chtel provezt upgrade sveho firmware, ale SEUS II mi rekl, ze Aktualizace neni potrebna ...

Ano a zase se to tu pise, staci jen cist, O2 verze bude minimalne s mesicnim zpozdenim....
uložena
sevenheaven
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #404 v: 03. Leden 2007, 11:08 »

Ano a zase se to tu pise, staci jen cist, O2 verze bude minimalne s mesicnim zpozdenim....

Tak se nezlob Martine, priste budu lip hledat, ted jsem byl linej se tady hrabat :-)
uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.