SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 21:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i
Strana: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i  (Zobrazeno 178890 x)
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #375 v: 28. Prosinec 2006, 10:24 »

Ja ale zase moc nechci verit tomu, ze tam budu chodit s P990i ktera nedrzi, restartuje se, ale servis s tim prece nic neudela, nema novejsi fw.? Co s tim udela on, jak potom muze uznat reklamaci, kdyz ho prakticky neopravi? To potom ten telefon meli radeji stahnout z prodeje a vratit ostatnim penize.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #376 v: 28. Prosinec 2006, 11:49 »

najvacsi problem p990 od ktoreho sa odvyja vsetko ostatne je zla sprava RAM
a to nikto na reklamaciu neuzna, treba zial len pockat na novy FW
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #377 v: 28. Prosinec 2006, 12:14 »

Jde o to, ze servis udela diagnostiku, potvrdi nefunkcnost, prodejce vrati Kc a prodejci to vrati velkosklad a jemu SE, tak by to melo byt a o to tu jde. Aby se SE chytil za nos a delal kvalitni veci!
 Ano, ViÂťo, SE by je mel stahnout z prodeje a reklamacemi by mohl byt k tomu donucen!
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #378 v: 28. Prosinec 2006, 12:19 »

s tim vracenim penez to nebude tak jednoduche, prodejce je sice vrati zakaznikovi, ale prodejci uz velkosklad nic vracet nemusi
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #379 v: 28. Prosinec 2006, 12:34 »

a SE dobre vie co za mobil je P990 aj bez reklamovania
P990 sa ani zdaleka nepredava tak ako cakali
uložena

ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #380 v: 28. Prosinec 2006, 12:36 »

Ona by se dobre prodavala kdyby jela v poradku, protoze kdyz si to tak nakonec vemes, tak nas tu na nic do leta cekalo hodne, nadsencu bylo hodne, ale po chvili nadseni opadlo.
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #381 v: 28. Prosinec 2006, 12:42 »

presne tak, malokto zo starych matadorov "P" rady presedlal na p990
aj tak mam pocit ze tato diskusia o neexistujucom novom FW je uz celkom OT par stran dozadu
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #382 v: 28. Prosinec 2006, 12:57 »

Ronox napsal: a SE dobre vie co za mobil je P990 aj bez reklamovania

To urcite jo, ale jde o to ho prinutit k naprave, stahnout P990 z obehu a do budoucna tohleto nedelat.

uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #383 v: 28. Prosinec 2006, 13:09 »

SE nieje apple, to uznalo svoju chybu a vymenilo zdarma nano pretoze sa lahko poskrabal
SE moze jedine urobit novy FW a cakat na reakcie
uložena

Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #384 v: 28. Prosinec 2006, 13:25 »

2Alterego:Jeste si me nenapsal,konkretni vec kterou jsi na telefonu reklamoval. A jeste me a mozna i ostatni zajima,pricem se ti telefon restartuje.Jak si psal ze zakaznik nebude cekat na restart.  Roll Eyes Dik za odpoved. Mrknutí
uložena

W960i,i8510-32GB
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #385 v: 28. Prosinec 2006, 13:25 »

To jo, ale po roce pripravovani by ten telefon mohl byt lepsi, to ho tam nezkouseli kdyz ho pousteli na trh nebo co?
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #386 v: 28. Prosinec 2006, 13:31 »

@ Kapr: V kolech ano. Jestli to je nejak uzakonene, nevim, ale je to vec i moralky. (Kdyz sklad nevrati Kc za vadnou vec, najdu si jiny sklad..)

@ Herbik: Reklamoval jsem caste restarty, budik zazvoni jen na 1 s a po 5 s zase tak, nejdou vkladat mala pismena, minutky se samy vypinaji, maily se nenacitaji dle planu, dotykac obcas nereaguje, nejde zadat text i kdyz je vpravo ten cerny 3uhelnicek, upominky jen zavibruji a probliknou, nektere maily a SMS nejdou otevrit, pri prechodu z webu se predtim otevrene apps zavrou. Po vraceni jsem reklamoval absenci EJ, a po onaslednem vraceni stary FW.

Restart, prip. vytuhnuti, prichazel temer kdykoli, stacilo otevrit kontakty, nacist www, proste kdykoli. Chtel jsem zakaznikovi ukazat odpoved skladu na jeho objednavku - neslo otevrit mail, hledal vyfocenou vec - nechtely se otevrit obrazky, ukazat veci z webu - ten se zavrel. Proste to, co se vetsine z nas deje na P990. Jenze doma zasakrujete a otevrete web znovu, neotevrene maily si najdete na serveru provaidra, nenacitajici se obrazky nactete po restartu etc.
« Poslední úprava: 28. Prosinec 2006, 13:47 od alterego » uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #387 v: 28. Prosinec 2006, 13:34 »

SAMOZREJME HO se TESTOVAL ALE TLACIL HO UZ TERMIN TAK HO MUSEL VYPUSTIT NA TRH TAKY AKY JE
skor si myslim ze ho nemali oznamit tak skoro (uz minuly rok malo par jedincov v ruke "funkcne" kusky) a nemuseli by sme tak dlho cakat a potom byt taky sklamany
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #388 v: 28. Prosinec 2006, 18:46 »

A jeste jsem neporeferoval, jak to rano slo. Takze P990 vzali, dali mi podepsat novou opravenku na dalsich 60 dnu, s tim jsem nesouhlasil, tak to prepsali na 30. Sice jsem je primel, aby tam napsali, ze nebyly splneny podminky puvodni reklamace a ze reklamuji prehrani noveho FW na stary, ale pravnik mi osvezil, co vlastne vim, ze na mne se nevztahuje 14denni lhuta na vraceni veci od zakoupeni, ani 3 stejne, ani 4ruzne opravy, ani prekroceni servisni lhuty, proste nic.  Staci mi prokazat, ze vec nemohu radne uzivat a mohu pozadovat vraceni Kc! Proc? Protoze jsem to vzal na IEO, tj. jako podnikatel a na ty se nevztahuje Obcansky zakonik, ale Obchodni! Takze bacha, nenechte si posilat veci na IEO, budete to mit tezsi! I bez IEA si veci muzete dat do ucetnictvi! Takze ted poslu dopis prodejci o nepouzitelnosti P990, nevrati Kc, davam to DASu.
 A ma to jeste 1 slabe misto: Pokud servis (treba i GSM, SETOS) neni uveden v papirech (zejmena zarucaku), jeho vyjadreni se povazuje za irelevantni, tj. k nicemu. Tolik JUDr.
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #389 v: 28. Prosinec 2006, 18:55 »

P990 sa ani zdaleka nepredava tak ako cakali

Neviete ci sa niekde da zistit predajnost P990? Popripade porovnanie s konkurenciou(ale aj s M600)? Lebo to ze sa slabo predava si domysliet vieme ale ako to vyzera na cislach to by bolo tiez zaujimave.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 16 dotazů.