SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 21:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i
Strana: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i  (Zobrazeno 178896 x)
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #345 v: 26. Prosinec 2006, 22:38 »

Mas recht, to vysvetluje.. Smajlík
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #346 v: 27. Prosinec 2006, 17:56 »

Tak P990 jsem dnes vyzvedl, ale v zarucaku mi napsali 2 opravy (vym. USB filtru a nejakeho krytu), slava!
 ÂŠel jsem P990 nastavit a zjistil jsem, ze mi nahrali stary FW! Tak jdu zitra reklamovat reklamaci! (A za to berou Kc, ze vse delaji blbe!) (Myslim, ze bych to mohl pojmout jako pokracovani puv. reklamace a vyuzit prekroceni servisni lhuty, protoze mi to vratili 1 den pred vyprsenim.) Co si o tom myslite?
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #347 v: 27. Prosinec 2006, 18:10 »

nemyslim ze uznaju stary FW ako zavadu, samozrejme by mal byt v povodnom stave ale ako chybu to myslim neuznaju
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #348 v: 27. Prosinec 2006, 18:17 »

Zavada to je, proc jinak by jste vsichni touzebne vyhlizeli novy FW? Otazka je, zda to uznaji v servisu. Ale myslim, ze s DAS za zady jsem dostatecne silny!  Tongue Cheesy Cool
uložena

Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #349 v: 27. Prosinec 2006, 18:18 »

Tak P990 jsem dnes vyzvedl, ale v zarucaku mi napsali 2 opravy (vym. USB filtru a nejakeho krytu), slava!
 ÂŠel jsem P990 nastavit a zjistil jsem, ze mi nahrali stary FW! Tak jdu zitra reklamovat reklamaci! (A za to berou Kc, ze vse delaji blbe!) (Myslim, ze bych to mohl pojmout jako pokracovani puv. reklamace a vyuzit prekroceni servisni lhuty, protoze mi to vratili 1 den pred vyprsenim.) Co si o tom myslite?

A proc si ji vlastne reklamoval? Nahrani FW muzes lehce poridit prez Update Service. Myslim ze to nestoji zato to tam nosit,aby si byl zas na delsi dobu bez telefonu.Jen kvuli  FW.Kazdopadne je dulezity jestli je opraveno to,co bylo porouchany... Lips sealed
uložena

W960i,i8510-32GB
Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #350 v: 27. Prosinec 2006, 18:21 »

Zavada to je, proc jinak by jste vsichni touzebne vyhlizeli novy FW? Otazka je, zda to uznaji v servisu. Ale myslim, ze s DAS za zady jsem dostatecne silny!  Tongue Cheesy Cool

Tak to nevim.To by tam mohl reklamovat pomalu kazdy...Myslim ze tak 6 telefonu z desiti (ruznych znacek) ma nejake problemy s FW..Jestli ne vic.  Grin
uložena

W960i,i8510-32GB
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #351 v: 27. Prosinec 2006, 18:38 »

Øesim to cele tu: http://forum.semania.cz/index.php/topic,9653.0/all.html   
 Ostatni to resi ztratovym prodejem, ja volim tuto cestu, strastiplnou, ale beze ztrat. Po 4. reklamacich mi vrati Kc!!!
 Jako hlavni mam ted P910.
 Pro mne je obtizne nahrat novy FW: NB mi blbe jede, jen pres GPRS a ja jsem na to drevo (i kdyz jsem to uz jednou zvladl). Take jde o to, ze ja tam ten novy FW pred opravou mel a oni mi ho sebrali!!! A taky mi z EJ udelali AJ! Vam to prijde OK? Mi ne! Oni za to berou Kc (plat a mimo zaruku si to nechaji od lidi zaplatit)!! Takze maji (prinejmensim moralni) povinnost, udelat to maximalne dobre a ne aby si to zakaznik upravoval doma! Je to stejne, jako kdybych si to objednal mimo zaruku, chteli by Kc, ale dali stary FW, za co by meli ty Kc dostat!! Totez s lokalizaci!
uložena

B17S
Anonym
« Odpověď #352 v: 27. Prosinec 2006, 18:51 »

NENE  firmware neni povazovano za zavadu. (toto se uz tady resilo nekolikrat)
A o te pokracovani puvodni reklamace pochybuji. Proste uz je podepsana smlouva ze je mobil prevzati tecka.
„vyuziti prekroceni servisni lhuty“ Mel jsi tam jit posledni den od vyprseni servisni lhuty a trvat na tom ze chces mobila nebo penize. Protoze ted budes potrebovat nejaky doklad ze ta vina zpozdeni  byla u servisu /nebo u prodejce/.
Ono ani nezalezi kolikrat ho budes reklamovat ale zalezi kolik servis uzna.  Takze chce to ctyri uznani reklamace a nebo jen tri totozni nebo tri najednou uznani.
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #353 v: 27. Prosinec 2006, 18:57 »

Uvidime zitra, jestli nezaspim.
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #354 v: 27. Prosinec 2006, 20:21 »

Tak uz ti zbyvaji  reklamace a penize mas doma zpet, horsi by bylo, kdyby ti ted do zarucaku zacli psat neuznany reklamace, to by ses potom penez dockal tezce.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #355 v: 27. Prosinec 2006, 20:50 »

Radil jsem se s JUDrem a ten rikal, ze tuhle reklamaci reklamace lze povazovat za pokracovani te 1., takze lhuta bezi a do vyprseni zbyvaji 2 dny, coz nemohou stihnout (poslat z Ovy do Phy a zpet..) a mam vyhrano! Co taky se smejdem.. (Sorry za ten vyraz, ale vsichni vime o P990, co je zac.)
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #356 v: 27. Prosinec 2006, 20:52 »

Ajked to vieme tak o tom tak priamo nehovorime  Mrknutí Nahodov vcera som na pecku zabil jeden a pol hodiny cestovania a iba raz sa restartol!
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #357 v: 27. Prosinec 2006, 21:18 »

Ja zas na Pecku zabil 1 vinnou musku a taky se mu nic nestalo, ani se nerestartl.. Grin
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #358 v: 27. Prosinec 2006, 21:20 »

Shocked Tak to je dobre ja by som cakal ze sa ti z neho pritom zosucha farba  Cheesy
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #359 v: 27. Prosinec 2006, 21:23 »

Jen pro jistotu, aÂť se zitra neblamuji, nahrali mi FW: Phone: R4B001; CDA: R2A01; PDA: R2A04 a kdyz to srovnam s poslednim na SEM, tak se lisi! A vychazim z predpokladu, ze na SEM je aktualni!
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o firmware Sony Ericssonu P990i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.