SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 22:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Fotak na W810 strajkuje
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Fotak na W810 strajkuje  (Zobrazeno 6579 x)
Sando
Anonym
« v: 21. Srpen 2006, 07:43 »

Nedavno som si kupil cez T-mobile Sk SE W810 a som s nim celkom spokojny az na par veciciek ktore ma vedia poriadne nastvat.  Angry Pri fotografovani travnateho povrchu alebo v lese mi neulozil fotografiu ale vypol fotoaparat a hodil sa na zakladnu obrazovku.Najprv som si myslel ze to  robi len ak fotografujem nieco zelene ale potom som fotil napr. maticnu dosku alebo text a spraval sa rocnako.Vobec netusim cim to je.Niekedy staci zmenit uhol fotografovania a uz to funguje ale inokedy nepomoze ani to.Taktiez mi niekedy blikaju ledky prisvietenia.Poradte pleas  Undecided Aj na icq 322-540-584
uložena
Mr.Scully
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Srpen 2006, 10:33 »

To je znama chyba. Mne se to stalo nastesti jen asi trikrat ze 150 fotek. Ve vsech trech pripadech jsem fotil neco zeleneho (les, trava). Chce to si pohrat s uhlem, se zdrojem svetla a jednou to vyjde Smajlík

Snad to dalsi firmware osetri...
uložena
krecek™
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 21. Srpen 2006, 11:17 »

To je normalka prehraj firmware a uwidis.....
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #3 v: 21. Srpen 2006, 11:19 »

To jsou mi novinky, takze kdyz budu fotit v uhlu 72° tak se fotka ulozi a v uhlu 75° uz ne? Mrknutí

No chyba ve firmware bude urcite, ale rozhodne nebude vychazet z uhlu pohledu Cool

Co treba velikost fotografie?
uložena
Sando
Anonym
« Odpověď #4 v: 21. Srpen 2006, 13:14 »

mensie rozlisenie som neskusal ale ani ma velmi nezaujima ...nekupoval som predsa 2megac na to aby som ho vyuzival len na polovicu.Ten uhol niekedy ozaj pomoze ale mne to robi dost casto.Vcera som urobil asi 250 fotiek a z toho sa mi ten fotak asi 30x vypol.Nechapem  Angry
uložena
sergio
Anonym
« Odpověď #5 v: 21. Srpen 2006, 13:30 »

ten telefon mam uz nejakou dobu a uprimne ti reknu,ze neznam nikoho,komu by tohle nedelal.jak uz bylo receno,vse spravi novy firmware...jediny znamy recept je pohrat si ze svetlosti(ztmavit)!Mi to zabralo vzdycky...pripada mi totiz,ze kdyz se na snimku zobrazuje prilis mnoho kontrastu,tak fotka nevyjde...proto je treba tomu pomoct
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #6 v: 21. Srpen 2006, 13:32 »

Jde o chybu firmware telefonu, pristi verze to poresi
uložena
hornblower
Anonym
« Odpověď #7 v: 21. Srpen 2006, 22:29 »

dufam ze je to len softwarova chyba lebo sa chystam na kupu tohto telefonu.
uložena
sergio
Anonym
« Odpověď #8 v: 22. Srpen 2006, 06:59 »

je to chyba firmwaru...o tom neni sporu. ale jak rikam...staci si pohrat se svetlosti a vyjde Ti kazda fotka.navic i presto vsechno se nejedna o nic dramatickeho...nestava se to zas az tak casto. Klidne muzu uvest i par prikladu kdy foÂťak zarucene vypadne: tak treba vyhled z meho domu (na tom neni nic zvastniho), ale v idealnim vyhledu mi vadila milimetrova siÂťka natazena pres cele okno (to nedokazal telefon)...bez siÂťky pak nenastal zadny problem. Nebo pole plne repy (fotil jsem jen pole...zadne nebe nebo okoli)...bylo to na plnem slunci a vznikalo tak plno kontrastu...fotka nevysla, ale stacilo zachytit trosku nebe, nebo fotku trosicku ztmavit a bylo po problemu...Rozhodne si tedy nemyslim,ze by zrovna toto mel byt duvod, proc si tento suprovej mobil neporidit...pouzivam ho uz temer 4 mesice, takze vim o cem mluvim.
uložena
Mr.Scully
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 30. Srpen 2006, 14:42 »

To jsou mi novinky, takze kdyz budu fotit v uhlu 72° tak se fotka ulozi a v uhlu 75° uz ne? Mrknutí

No chyba ve firmware bude urcite, ale rozhodne nebude vychazet z uhlu pohledu Cool

Co treba velikost fotografie?

Vzdyt vis, jak jsem to myslel Smajlík Ja to psal tak, jako ze kdyz fotis treba les, rybnik, slunce a auto dohromady, tak pak treba fotka nevyjde - dost mozna to souvisi s tim, ze treba vysledna fotka je moc velka (nebo kvuli moc velke svetlosti nebo co ja vim). Staci proste fotit o par stupnu jinak nebo si stoupnout o deset metru dal a fotka se podari. Nemyslel jsem to tak, ze sklon mobilu je klicovej Smajlík Proste jen malinko zmenit scenu.
uložena
endroo
Anonym
« Odpověď #10 v: 03. Září 2006, 20:17 »

tak po tydnu pouzivani i mne zacal zlobit foÂťak. Poprve, kdyz jsem fotil fotku na poli. byla tam prevazne hneda barva a ten den bylo dost slunecno. To se mi nechtela fotka vyfotit myslim 3x po sobe. ale jakmile jsem se otocil a zkusil jsem vyfotit jine misto, tak uz to slo. a dneska se mi tato chyba stala 2x. to se mi zda, ze se founu zase nelibil moc velky kontrast. pulka silnice byla ve stinu a pulka na slunci a navic tam projizdelo par motorek.  Cheesy
uložena
ekim
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 10. Září 2006, 10:12 »

Poradte mi. Jaka je nejnovejsi verze fw, kde se da stahnout a kde je podrobny navod a jake jsou rizika prehrani, kdyz sem to nikdy nedelal...
uložena

Kdo jinemu jamu kopa, tomu se to povede! Cheesy
E A2628s -> E T65 -> Sie C75 -> SE W810i
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #12 v: 10. Září 2006, 11:46 »

Poradte mi. Jaka je nejnovejsi verze fw, kde se da stahnout a kde je podrobny navod a jake jsou rizika prehrani, kdyz sem to nikdy nedelal...

Prosimm najdi si to je to tady vsude popisovano
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Fotak na W810 strajkuje
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 15 dotazů.