SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 15:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: M600i od Vodafone
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: M600i od Vodafone  (Zobrazeno 9565 x)
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 20. Srpen 2006, 14:31 »

Nemate tu uz nekdo M600i od Vodafounu? Co v tom fw predelali? predpokladam, ze tam neni generic fw, ale nejakej jejich upravenej...
uložena
JABI
Anonym
« Odpověď #1 v: 25. Srpen 2006, 13:04 »

Strasny, nebrat - nejen, ze je to hnusny na pohled, ale chybi naprosto zasadni funkce - to je neuveritelny, co si dovoli prodavat...
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Srpen 2006, 17:11 »

Strasny, nebrat - nejen, ze je to hnusny na pohled, ale chybi naprosto zasadni funkce - to je neuveritelny, co si dovoli prodavat...

to rozved dost mi to zajima
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Ben71
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 29. Srpen 2006, 17:49 »

vcera jsem otevrel balicek od Vodafone a nestacil jsem vejrat na neskutecnej horor
pres noc jsem provedl upgrade pres  Aktualizacni sluzby SE ... ale pomohlo to jen na pul
FW je nastaven na zaklad, ale ikony jsou Vodafone /pouze bila, cervena/

mate nekdo methode jak to uvest do stavu SE .. viz foto v recenze ?
uložena
radecc
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 29. Srpen 2006, 18:12 »

Mam ho jiz par dnu a zjistoval jsem co a jak s odstranenim customizace. Zatim to neni mozne, ale bude az budou mit v servisech potrebne vybaveni na flashnuti... Takze musime cekat.
uložena
Nightflare
Anonym
« Odpověď #5 v: 30. Srpen 2006, 14:57 »

No tak to jste me dostali panove, na to ze jsem si tenhle telefon chtel vzit od Vodafonu taky, tak asi zmenim nazor vzhledem k tomu ze sem ty jejich super ikony ( Shocked) videl uz na nekolika telefonech napriklad k310i u pritelkyne, tak si snad radeji necham zajit chuÂť.Jen se jeste zeptam, zda je pod displeje misto oznaceni m600i customizovanej potisk Vodafone?Jak jste jinak s telefonem spokojeni?Co absence foÂťaku? Cheesy Jeste k tem ikonam, myslel sem ze UIQ 3 stejne jako ostatni neumi menit ikony v tematech, to je pravda ne?Vodafone si to urcite nechal udelat na zakazku primo od vyrobce pokud se nepletu?
uložena
[email protected]
Anonym
« Odpověď #6 v: 30. Srpen 2006, 15:31 »

Co to melete,vzdyt to neni pravda ja jsem si ho koupil hned jak prisel do nabidky a zadny zmeny(vc.Customizace)tam nejsou!!!!Tak do vi co mate!A´neurazejte Vodfano,kdyztak si ho kupte u toho ruzovyho hajzla!nebo modryho chudaka!Aca
uložena
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 30. Srpen 2006, 16:14 »

Co to melete,vzdyt to neni pravda ja jsem si ho koupil hned jak prisel do nabidky a zadny zmeny(vc.Customizace)tam nejsou!!!!Tak do vi co mate!A´neurazejte Vodfano,kdyztak si ho kupte u toho ruzovyho hajzla!nebo modryho chudaka!Aca

Na SEManii mluvime slusne...
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Nightflare
Anonym
« Odpověď #8 v: 30. Srpen 2006, 18:44 »

Priste by jsi mohl reagovat trosku min agresivne to je fakt a myslim si ze je to asi takhle.Vodafone telefon zaradil do ceniku a mel podle meho dostupnych par desitek kusu na sklade, protoze uz par dni potom co dal do nabidky byl telefon nedostupny.Myslim ze prvni telefony byly bez Customizace a ta dodavka co Vodafonu dosla 15 srpna (pravidelne sem se informoval na infolince na terminu naskladneni Smajlík ) uz je bohuzel s customizaci Sad
uložena
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 30. Srpen 2006, 19:54 »

vcera jsem otevrel balicek od Vodafone a nestacil jsem vejrat na neskutecnej horor
pres noc jsem provedl upgrade pres  Aktualizacni sluzby SE ... ale pomohlo to jen na pul
FW je nastaven na zaklad, ale ikony jsou Vodafone /pouze bila, cervena/

mate nekdo methode jak to uvest do stavu SE .. viz foto v recenze ?

brrr, uplne me zamrazilo! Sad(
A to jsem si rikal, ze bych usetril nejakou tu kacku - asi ne Sad
uložena
radecc
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 31. Srpen 2006, 12:27 »

No tak to jste me dostali panove, na to ze jsem si tenhle telefon chtel vzit od Vodafonu taky, tak asi zmenim nazor vzhledem k tomu ze sem ty jejich super ikony ( Shocked) videl uz na nekolika telefonech napriklad k310i u pritelkyne, tak si snad radeji necham zajit chuÂť.Jen se jeste zeptam, zda je pod displeje misto oznaceni m600i customizovanej potisk Vodafone?Jak jste jinak s telefonem spokojeni?Co absence foÂťaku? Cheesy Jeste k tem ikonam, myslel sem ze UIQ 3 stejne jako ostatni neumi menit ikony v tematech, to je pravda ne?Vodafone si to urcite nechal udelat na zakazku primo od vyrobce pokud se nepletu?

to:Nightflare   Je tam napsano M600i.
uložena
Ben71
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 01. Září 2006, 16:43 »

Dalsi kusenosti

kdyz si stahnete z SE.com tema
White_M600i

na ikone se da koukat a neni tam zadna animace, coz pro rychlost je dobre
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #12 v: 27. Září 2006, 13:43 »

Tak jsem se odhodlal nakouknout na M600i s customizaci Vodafone a neco tak otresnyho jsem doposud nevidel. Cele menu neskutecne zmrsene, na plose v zakladu 9 silenych nevyraznych ikon(misto 5 dole). Ve spravci ukolu chybi moznost zavirani aplikaci.
Cele menu je tak prekopano, ze se bojite ze v ruce mate nejakou kopii Sony Ericssonu...sileny....

uložena
Nightflare
Anonym
« Odpověď #13 v: 27. Září 2006, 20:43 »

Tak jsem se odhodlal nakouknout na M600i s customizaci Vodafone a neco tak otresnyho jsem doposud nevidel. Cele menu neskutecne zmrsene, na plose v zakladu 9 silenych nevyraznych ikon(misto 5 dole). Ve spravci ukolu chybi moznost zavirani aplikaci.
Cele menu je tak prekopano, ze se bojite ze v ruce mate nejakou kopii Sony Ericssonu...sileny....

Naprosto souhlasim, mam M600i od Vodafonu, takze vim o cem je rec.Kdyz si ale clovek udela upgrade firmware, tak sem problem zpoloviny vyresi... ikony uz jsou dole, ale jsou vsechny takove sedo-cervene (customizace Vodafone) a vypinat aplikace ve spravci ukolu dle meho stejne nejde (coz mi hodne chybi).Zajimalo by me kdy bude mozne decustomizovat? Embarrassed
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #14 v: 27. Září 2006, 20:54 »

Decustomizace je zatim docela slozita, oficialne neni mozna. Lze ji provest jen pomoci oficialniho servisniho boxu SE, ktery maji service pointy, ale nemeli by to delat. Zalezi na domluve;)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: M600i od Vodafone
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.