SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 13:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy s K750i pred i po akualizaci FW...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problemy s K750i pred i po akualizaci FW...  (Zobrazeno 1661 x)
mow:X
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 08. Srpen 2006, 21:42 »

Cau lidi..mam asi dva tejdny SE K750i, a az ted sem zacal prichazet na nejaky problemy...mimochodem mam aktualizovanej FW ten ****konci na 021 (dnes aktualizovanej) tak zacnu:

1. tak polovina her (a myslim ze to neni tema hrama) se mi proste seknou, ze nenabehnou...dokonce i ta zakladni hra ta Aero Mision 3D...
    coz me docela stve... Embarrassed
2. nejaky schemata se (takovy ty vic animovany) se mi proste tak jakoby kousou..treba dam menu a 1/2 vteriny cekam..a to i v dalsich podslozkach..to samy    se mi deje i pri prehravani VIDEI..proste se tak posekavaj Sad
3. kdyz se vracim z nejakejch podslozek tim tlacitkem ZPIT tak to na malou chvilku hodi takovy jako zazrneni..fakt hnusna vec..jako kdyz vam zrni televize..ale jen v        takovym okynku uprostred (spatne se to popisuje no).. ale moc se mi to nelibi!  Angry
4. potom..tohle neni asi chyba, spis to nak moc nechapu..ale mam jako naky MP3ky, nekde ve zvukcich..a v prehravaci mam vytvorenou svoju slozku kde sou jen ty MP3ky (aby se tam nepletly ty ostatni zvuky) a kdyz neco vymazu (delam to jen ze vyndam pametovou kartu a dam ji do kompu), tak se mi to v tom playlistu nesmaze...nebo jestli na tohle neni naka vychytavka jak to delate vy ostatni...

...tak dik za radu, jestli to teda bude nekdo chtit cist, a dokonce mi i poradit...ale stejne predem dik...moc SEckam nerozumim mam poprve Sony Ericssona! Smajlík
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #1 v: 10. Srpen 2006, 19:23 »

1) Java aplikace se mi kdysi taky sekaly, pomohl nejnovejsi firmware a vyresetovani do tovarnich nastaveni.
2) Mi jde menu i pri narocnych tematech plynule, tezko rict, cim by to mohlo byt.
3) Parkrat uz jsem tu chybu v grafice taky videl, ale je to vyjimecne a vetsinou jen kdyz dlouho nerestartuju telefon.
4) Playlisty nepouzivam, aÂť poradi nekdo jiny.
uložena
marek
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 11. Srpen 2006, 18:57 »

ten treti bod mi telefon dela taky, kdyz mam zobrazenej velkej vobrazek na celej displej tak nekdy se to zobrazi kolem tech presejpacich hodin ale ani me to moc nestve...  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson K750i Eurotel + R1CA021
1GB SanDisk MS Pro Duo + HPM-70
vesdan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 11. Srpen 2006, 20:16 »

Java-zkusil bych vyresetovat telefon
Mozna podobny problem jako s tou javou, ale je taky mozne ze mas telefon moc napraskany vsim moznym
Stimhle jsem se nikdy nesetkal tak nemohu slouzit
MP3 musis z playlistu vymazat rucne
uložena

SE D750i with firmware K750i R1DB001
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy s K750i pred i po akualizaci FW...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 18 dotazů.