SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
14. Květen 2025, 12:58
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Nejde nabit...k750i
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Nejde nabit...k750i (Zobrazeno 4636 x)
pacific
Anonym
Nejde nabit...k750i
«
v:
05. Srpen 2006, 09:13 »
Mam K750i asi tyzden(dovezeny z UK).do ruk sa mi dostal blokovany a bez nabijacky.hned na druhy den som sa vybral do mobilshopu dat odblokovat a tiez som kupil nabijacku(500sk+150sk).bolo mi ukazane,ze mam nabijat tak aby sipka smerovala ku krytu baterky(nie smerom k displayu ako som si myslel,pretoze ta nabijacka sla vsunut obojstranne).lenze skusal som nabijat a neslo to nijak.ked som to zapojil tak,ze sipka smeruje na display tak sa dal zapnut ale indikovalo len :iba nabijanie:a do menu sa nedalo dostat.siel som spat do mobilshopu,vraj treba novu baterku(dalsia investicia 300sk).lenze ako sa dalo cakat nepomohlo ani to..dalsia navsteva mobilshopu.vzali to na diagnostiku a vraj nejaka suciastka je pokazena(kvoli nabijaniu).tak ok nechal som ju vymenit(700sk).domov som siel uz s nabitym mobilom a mysliac si,ze uz to bude fungovat...omyl! ...cely den sa mi postupne vybijala baterka(zrejme ju nedobili na 100percent).ked bol stav asi 20percent som sa rozhodol dat nabit.lenze to neslo.akonahle som zapoj nabijanie,mobil zmrzol a nenabijal sa.ked som vytiahol z nabijacky po par sekundach sa dal opat pouzivat.ale nechal som nakoniec tak v nabijacke.do 30min mi hlasilo,ze mobil je takmer vybity ...hned ako toto dopisem,idem zas do toho shopu...uz som maximalne zufaly z toho neviem si rady...
//edit: fw je tam: R1N035
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Re: Nejde nabit...k750i
«
Odpověď #1 v:
05. Srpen 2006, 10:07 »
Jsem zo toho Matej, je jasny, ze kdyz das mobil do nabijecky tak ze ti to zacne psat, ze se nabiji a ne ze se da hned jit do menu. Pokud ti to psalo, ze se nabiji, tak stacilo podrzet tlacitko zapnuti a on by se zapnul. Takze myslim, ze ten telefon je v poho, jen uz kdyz se ti podari ho nabijet, tak ho zase nezapnes. Takze do shopu nechod a zkus nejprve toto.
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MetalKalic
Anonym
«
Odpověď #2 v:
05. Srpen 2006, 11:19 »
No, neni lepsi si koupit original telefon s kompletnim prislusenstvim tady v ER? Je to aspon bez problemu, se zarukou, a jak tak ctu ten Tvuj prispevek, kolik penez uz jsi do toho vrazil, vyslo by to pravdepodobne i levneji.
uložena
pacific
Anonym
«
Odpověď #3 v:
05. Srpen 2006, 11:24 »
Lenze ja som ho dal nabijat,ked bola baterka este na 20tich percentach.hned ako som dal nabijat,mobil zmrzol.vodec neukazovalo ze sa nabija.ked som vytiahol z nabijacky po par sekunndach akoby odmrzol..iba sa nabija to mi pise ked ho nabijam vypnuty...uz som bol v shope,povedal ze skusia dat novsi fw.
uložena
pacific
Anonym
«
Odpověď #4 v:
08. Srpen 2006, 08:47 »
som zistil,ze mi to nabija(ale divne).sice indikuje nabijanie ale je to take mrznuce nabijanie..ked prebieha nabijanie:ikona nabijania sa hybe,mozem kludne pracovat s mobilom.ale za malu chvilu akoby sa zastavilo nabijanie a mobil zamrzne a nejde s nim nic robit.po case ikona nabijania je v pohybe a potom zas zamrzne...neviem ci to moze byt nabijackou(ved bola aj dost dost lacna)ale nemam mounost vyskusat ako to ide s originalnou.dokonca ta nabijacka sa da zapojit aj opacne .cize ked ju zapojim sipkou smerom k displayu,tie napajacie konektory su vpravo..parametre vystupneho napatia su 5.7V 800mA.mozete mi potvrdit,ze na original nabijacke su take parametre?
ten mobil je asi customize orange uk mozno preto blbne,neviem.tiez som neskusal master reset(neviem ci by to pomohlo).snad novy soft ale nechcem riskovat dalsiu investiciu..kto vie ci to pomoze...
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #5 v:
08. Srpen 2006, 10:10 »
Jeste je moznost nechat telefon preflashovat, aby se uvedl do vseho jako na zacatku.
uložena
pacific
Anonym
«
Odpověď #6 v:
10. Srpen 2006, 16:50 »
tak sa nahral iny fw (nejaka stara verzia,jedna z prvych) a nabijanie funguje len dost mrzne.tak som nechal nech skusia novsi fw nahrat..je lepsie dat uplne poslednu verziu(aku?) alebo aku by ste doporucili?
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
10. Srpen 2006, 16:54 »
No vzdy mi mela byt nejlepsi posledni verze, ta ma nejvic vylepseni od tech predchozich.
uložena
pacific
Anonym
«
Odpověď #8 v:
10. Srpen 2006, 17:24 »
cize odporucas R1CA021 ?neviem,kde zistit ktory je najnovsi...
uložena
Stoms
Uzivatel
«
Odpověď #9 v:
13. Srpen 2006, 00:46 »
Ahoj ,nevim sam se v tom nevyznam jsem zacatecnik....jen jsem mel podobne smolny zacatek s mou k750i ,origos baleni se vsim jak ma,,pri prvnim nabijeni my odesla original nabijecka,..presne jak pises.. az moc podezrele pomalu se nabijel.Nechal jsem jej pres noc a rano jsem tam mel min,nez vecer!
Samozrejme jsem nevydrzel..vikend na krku, koupil jsem si jinou nabijecku a uz to slo nabit tak jak ma,ale do dnesniho dne nevim..jestli jsem si tim prvnim pokusem s vadnou nabijeckou,co uz je kaput nezvoral baterii nebo mobil???
A pokud to dam,reklamovat,tak musim hrat mrtvyho brouka...jina nabijecka ,nez orig,je poruseni podminek..grr.
Pokud nekdo poradi jak to zjistit,ci jak postupovat u reklamace?Aby me nesestrelily budu moc rad.
Jak moc ma vydrzet baterie 900xx padaj tu 3-4 dny!
U me...s vodrenyma usima dva dny mobil plne nabitej :-( a to nehraju a pouzivam minimalne.
Nevi nahodou nekdo,jak moc zere Jimm v mobilu za hodku z baterie +-procent ..me to dnes pri testu krouhlo 20% a to mi pride docela dost za hodku!
Nemam ,nevim ,dle ceho porovnat!
Diky za rady.
A jeste bych mel dotaz,k tomu,jak se baterie sama obnovuje,kdyz se ji da cas..kamosovi to beha perfekne,moc si to chvali a pouziva v mobilu vse o106,ma stejnou baterku jak ja,jen mobil od jineho operatora,me se sice taky obnovuje baterie,ale jen na na par vterin,pak to padne....ted jsem z 43% co ukazuje padl na 21 a to jsem jen vlezl na stav telefonu!
No musim rict,ze me to zere.
«
Poslední úprava: 13. Srpen 2006, 01:40 od Stoms
»
uložena
MetalKalic
Anonym
«
Odpověď #10 v:
13. Srpen 2006, 09:16 »
Podle toho, jak to popisujes, bych tipnul opravdu vadnou baterku. Ja mam povypinane vsechno, co zere baterku - nemam animovane schema, mam ho co nejvice tmave, mam vypnute hledani GPRS site a automaticke hledani siti, podsvetleni na minimum a pri beznem pouzivani (zhruba 10 SMS denne, dorucenky, zpravy z banky, 5 minut hovoru, sem tam Jimm nebo Opera Mini, sem tam fotecka) mi vydrzi minimalne 8 dni, a to fakt nekecam, rekord mam 10 dni. Staci povypinat ty zbytecne funkce, ktere jsem zminoval, a baterka opravdu vydrzi vice, nez jsem tak udelal, vydrzela mi zhruba ctyri dny (ale to byla uplne nova, takze asi jeste nemela maximalni kapacitu, ted mam mobil zhruba ctvrt roku).
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #11 v:
13. Srpen 2006, 15:49 »
Zanes na reklamaci jak nabijecku tak i baterku. Delej, ze ses snazil mobil nabijet vzdy pouze tou originalni. Podle me by jsi mohl uspet.
uložena
pacific
Anonym
«
Odpověď #12 v:
14. Srpen 2006, 12:35 »
Problem sa poriesil zda sa prefleshovanim na povodny fw ale uz nie cusomized by orange uk.sice mam novu nabijacku tak neviem ci neboli vadne vsetky nabijacky co som mal ale je to divne.dokonca teraz som nabil aj povodnu baterku...
uložena
C@jKO*
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #13 v:
14. Srpen 2006, 21:23 »
Hmm..tak pokial to nieje z nejakeho pochybneho obchodu
Predaj ho a kupi iny K750
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #14 v:
14. Srpen 2006, 21:41 »
Zajimavy, nemuzu uverit, ze by to bylo firwarem a musel jsi tam hodit puvodni.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Nejde nabit...k750i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.