SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 11:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vice problemu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vice problemu  (Zobrazeno 2100 x)
Tobacco
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 03. Srpen 2006, 18:15 »

Mam SE K700i 1 rok a docela zacina blbnout : sam vod sebe se vypne a pak nejde tak 5 minut zapnout ad delam co delam , dam ho na nabijecku a porad mi naskakuje tabulka Optimalizovane nabijeni , joystick nefunguje doleva a nahoru vubec a nekdy nejde ani doprava a dolu , vydrzi nabitej lenom 1 den i kdyz nehraju hry , kdyz chci volat komukoli at ze soznamu nebo ne tak mi to hlasi : Neni k dispozici a navytoci se cislo a kdyz chci odeslat zpravu tak mi to pise : Zpravu nelze odeslat ÂŽadna sit = to s tim volanim a sms mi zacalo blbnout dneska pleas pomocte mi nevim si rady  Undecided
uložena
maro.
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Srpen 2006, 18:35 »

Podle vlastnich zkusenosti ti muzu dat tyhle rady:
Skus udelat obnoveni nastaveni (master reset bez toho aniz by ti cokoliv smazal, obnovi puze nastaveni) jestli to nepomuze tak si zalohuj data a hod master reset...tohle se tyka samovolneho vypinani.
Pokud se ti porad ukazuje !optimalizovane nastaveni, tak poradne vycisti kontakty jak telefonu ze spoda tak nabijecky, jestli to nepomuze tak mas kablik v nabijecce polamany(to byl muj pripad, protoze s jinou nabijeckou bylo nabijeni vpohode)
Co se tyce toho volani, tak to se spravilo, kdyz jsem udelal nasledujici: Vzal z jineho (otcova) telefonu simku a dal ji do meho a mou dal do otcoveho telefonu. Pote jsem z meho telefonu zavolal na otcuv, to stejne pak naspatek. (mozna staci i prozvoneni), po vraceni simky vse slapalo vpohode.

Vyzkousej to a snad jsem ti moje zkusenosti nejak pomohou... Kdybys mel jeste nejaky dotaz tak se ozvi  Mrknutí
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vice problemu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 16 dotazů.