SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 14:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prace s Word a Excel
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prace s Word a Excel  (Zobrazeno 2453 x)
sandy1
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 15. Červen 2005, 09:35 »

Dobry den, jak jsem jiz zde psal zvazuji nakup P910 a prosim o radu zkusenejsi(jsem naprosty zacatecnik). Rozhodoval jsem se mezi P910 a N9300. Ale po precteni recenzi na oba typy jsem v rozpacich. Potrebuji vedet jak P910 zvlada praci se soubory vytvorenymi napr. v Excelu. Potrebuji pristroj hlavne na praci(prohlizeni/odeslani ceniku/nabidky apod.). Dle odpovedi na muj dotaz ohledne teto prace na N9300 jsem se dozvedel, ze je vlastne nepouzitelna. Napr.cenik v excelu, ktery ma cca 1,30MB prej nelze otevrit. Jak je toto na P910? Pokud by mel nekdo zajem mi pomoci, budu moc rad. Predem Vam dekuji. Kontaktovat mne muzete i pres ICQ. Diky predem.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Červen 2005, 09:42 »

pro UIQ jiz existuje Documents to go. Maji urcite limity co se tyce napr. formatovani bunek primo v telefonu, ale pro prohlizeni i velkych dokumentu naprosto v pohode. Stoji pro drzitele licence quick office (tu ziskate automaticky s nakupem p910i) 29 usd. Po velkem zklamani z QO po prechodu z palmu, muzu doc to go jenom doporucit a tim i v tomto pripade nakup p910i
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #2 v: 15. Červen 2005, 11:14 »

Diskuzi k tomu programu si muzes precist na zdejsim foru http://semania.cz/index.php?option=com_smf&Itemid=78&topic=407.0
... i tech USD 29 by se mohlo zdat moc, zkus si jeste precist diskuzi na symbianforu nebo na Pandore...
uložena
sandy1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Červen 2005, 11:37 »

Diky moc za rady. Takze asi uz vim co si poridim Smajlík. Opravdu me velice prekvapilo, ze N9300 nezvladne otevirat vetsi soubory (nad 500kB). Pak opravdu nevim na co je tenhle pristroj dobrej. Jak je rychle napr.psani vyÂťukavanim na virtualni klavesnici? Nesmejte se, jak vite jsem zacatecnik v tehle druhach pristroju. Aby jsem potom nepsal nabidku 1/2 dne Smajlík. Za vsechny rady predem diky a kdyby mel nekdo zajem mi odpovidat na pro Vas "nemozne" dotazy, uvitam komunikaci pres ICQ. Kazda pomoc je pro zacatecnika jako jsem ja velkym prinosem. Diky, mejte se fajn.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #4 v: 15. Červen 2005, 11:51 »

Urcite ses rozhodl spravne  Cheesy
Rychlost psani na virtualni klavesnici zalezi na tom, jestli umis treba psat na stroji a znas zpameti rozlozeni klaves. Jestli ne, za chvili se to urcite naucis (nekteri doktori taky Âťukaji na svych strojich dvema prsty rychleji, nez nekdo vsema deseti  Grin). Ja osobne davam prednost psani stylusem. Chvili mi trvalo, nez jsem se naucil psat nektere znaky. Ted jsem si nainstaloval program Decuma Alphabetic na psani stylusem, takze se ucim znovu (clovek se uci porad). I na urychleni Âťukani na virtualni klavesnici existuje od te same firmy "urychlovac" - jmenuje se eZiTap FEP. Princip spociva v tom, ze stejne jako u T9 ten program predikuje, co chces asi tak napsat a dava Ti prubezne na vyber varianty slov, ktera prichazeji v uvahu. No a kdyz se patricne slovo zobrazi, Âťuknes na nej a jedes dal. Bohuzel zatim ale neni cesky slovnik pro tuto verzi. Pro jina zarizeni ale uz ano, takze asi bude otazkou casu, kdy bude cestinu podporovat i UIQ verze.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 15. Červen 2005, 12:01 »

stejne jako kmozis dopucuji se naucit graffiti a psat stylusem. Je to rychlejsi.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #6 v: 15. Červen 2005, 12:10 »

stejne jako kmozis dopucuji se naucit graffiti a psat stylusem. Je to rychlejsi.
Ja mu to Martine nedoporucuju - aÂť si vybere sam, ale stejne jako Ty pisu stylusem, protoze mas pravdu, ze kdyz se to clovek nauci, je to rychlejsi (a u takovehleho zarizeni se to asi i ocekava). Ale prekvapiilo me, ze v ankete k psani SMS, kterou jsem tu pred casem umistil (http://semania.cz/index.php?option=com_smf&Itemid=78&topic=577.0), zvitezili zastupci tech, kteri pisi prave Âťukanim na virtualni klavesnicku. Myslel jsem si, ze nas "stylusaku" je vic  Huh
U Decumy mam ted zasadni prblem v tom, ze jsem se za dlouhou dobu pouzivani P910i a pred tim i P900 bez Decumy naucil psat pismenka urcitym zpusobem (jde mi hlavne o "4" a "t"), a ted mi to Decuma nejak nebere, ani kdyz si v preferencich nastavim u techto znaku vlastni klikihak. A taky mi vadi, ze okenko Decumy neni transparentni, docela by se to nekdy siklo...
« Poslední úprava: 15. Červen 2005, 12:33 od kmozis » uložena
sandy1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 15. Červen 2005, 17:00 »

Jeste jednou diky vsem za rady. Ale prece jenom ve me jeste trocha neduvery k otevirani a pripadne editaci souboru je, ale po vasich reakcich opravdu jenom mala. I tak jsem dneska kontaktoval jednoho meho znameho, aby to zkusil na sve P910 a pokud nebude problem, tak do toho pujdu. Potom to teprve bude neco Smajlík. Uz vidim, jak budu ze zacatku tapat. Alespon vim, kam se obratit pro rady. Diky a aÂť se Vam dari.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prace s Word a Excel
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.