SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 01:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Potreboval bych pomoct s tvorbou skinu pro Tracker...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Potreboval bych pomoct s tvorbou skinu pro Tracker...  (Zobrazeno 1960 x)
Haile Selassie
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 02. Srpen 2006, 16:45 »

Hola pratele,

Nenasel by se mezi vami nekdo, kdo umi pracovat s programem Skinner Pro slouzicim ke tvorbe skinnu pro Tracker? Vytvoril jsem si moc pekne tema kde veskere rozvrzeni ikonek bylo jiz soucasti pozadi na ktere se dodavaly funkce pomoci "button masked" tak, ze se nad ikonku (soucast pozadi) "prilepil" pruhledny ctverec s prirazenou funkci. Testy v testeru Skinner Pro fungovaly vyborne, problem je v tom ze po nahrani skinu do mobilu (P900@P910) se tyto pruhledne ctverce smrskly na velikost asi jednoho pixelu (mozna neco malo vic)... Zkousel jsem to pak mnohokrat vselijakejma zpusobama obejit, ale s zadnym lepsim vysledkem... Nevi nekdo z vas co s tim? Uz me nenapada jak na to jinak...

Jinak delal jsem to timto zpusobem, protoze kdyz jsem zkousel davat ikonky primo ve Skinner Pro, vzdy doslo k vyraznemu zhorseni jejich kvality... Napadl me tento zpusob, kterej by byl paradni, kdyby fungoval... Ale za Boha nemuzu prijit na to proc to tak dela... Prosim, pomozte nekdo...
Skok nahoru    
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpravu    
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Potreboval bych pomoct s tvorbou skinu pro Tracker...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.