SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Květen 2025, 19:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: t68i
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: t68i  (Zobrazeno 11307 x)
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 08. Říjen 2005, 11:38 »

Jestli si dobre pamatuju tak pres wap..
uložena

fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 11. Říjen 2005, 03:07 »

To preci neni problem  Cheesy Z wapu to jde samozrejme taky ale je to drahy.Nejlepsi je, postahovat to co shanis z netu.Kdyz to mas v kompu ,Tak potrebujes bud - kabel nebo infraport nebo bluetooth.Nainstalujes komunikacni soft z CD ktery si dostala k founu.  Dal potrebujes vhodnej program na odesilani.Pres kabel nejlepe SendFile. Pres IR a BT specialni program nepotrebujes. Pokud budes mit problem dej vedet na mail nebo ICQ.
uložena

SEManiak Fire
Rominski
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 14. Únor 2006, 16:12 »

Chtel bych se zeptat na jakym principu funguje HandsFree? Chtel jsem vyuzit toho, ze mam SE T68i propojeny s PC pres USB kabel a ovladat mobil pres pocitac (mam sluchatka s mikrofonem, tak jsem to krome Skype chtel vyuzit i takhle). Napr. kdyz nekdo zavola, tak mi vyskoci v programku Float´s Mobile Agent (v2.1.1.102) hlaska, ale kdyz na to kliknu, zvuk jde do reproduktoru mobilu misto do reproduktoru pocitace. Cim to nastavit? Vytacet z programu jde, ale prenos zvuku ne. Jinak synchronizace funguje v pohode.
Jeste by me zajimalo, zda-li se daji nejak ulozit obrazky z mobilu do PC. Obracene mi to jde prave v Float´s Mobile Agent nebo v MobileEdit!.

Moje verze firmware R7A005cxc 125378
uložena
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 16. Únor 2006, 05:47 »

TAK NA JAKYM PRINCIPU TO PRACUJE TI NEØEKNU,ale vim ze HF funguje pres PC pokud je spojeni pres BT.Pri instalaci ovladacu od BT ,se ti to pta co vsechno chces nainstalit.Takze pres BT to funguje,pres kabel nevim. Ulozit obrazky z MT do PC se daj, ale mam to vyzkouseno zase jen pres BT. Pres COM kabel se mi to nikdy nepovedlo. Nepouzivam k tomu zadnej spec.program.Pouze kliknu v traybaru pravim na ikonu BT a dam prijmout a trada na founu odeslat pres BT a je to.
uložena

SEManiak Fire
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: t68i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.