SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Květen 2025, 00:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: txt soubory v T310??
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: txt soubory v T310??  (Zobrazeno 7645 x)
bazantla
Anonym
« v: 13. Červen 2005, 17:25 »

Dobry den, potreboval bych radu  hledam nejake soft na to aby jsem z pocitace prez infraport mohl nahrat nejaky textovy soubor. Ale potreboval bych trochu vetsi velikost , napr 2000 znaku.
Dale by me zajimalo jestli se zaji do mobilu z pocitace poslat MMS nebo SMS.
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 13. Červen 2005, 20:35 »

To tazko, txt subory do t310 nedostanes, fonik ich nepodporuje jedine ak by si sa poobzeral po nejakej mophun aplikacii na sposob wordu? Ale o takom dacom som nepocul, asi neexistuje. A co sa tyka mms na to mas program od se na tvorbu mms. Smsku posles niekomu na phon z pc cez internet (sms brana, pc messenger). Podobne posles i mms. Ovsem ako som uz spomenul, pokial chces vytvorit mms, vytris ho na mms home editore a posles cez kabel, alebo irda do phonu a nasledne posles niekomu ..... Cool
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
bazantla
Anonym
« Odpověď #2 v: 14. Červen 2005, 13:35 »

Vy si doopravdy myslite ze prez MMS studio jdou poslat MMS do mobilu prez infraport? dekuji za jakoukoli odpoved!
to by me potom MMska stacila ke cteni dlouhych textu!
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 15. Červen 2005, 10:48 »

Vy si doopravdy myslite ze prez MMS studio jdou poslat MMS do mobilu prez infraport? dekuji za jakoukoli odpoved!
to by me potom MMska stacila ke cteni dlouhych textu!
No mne to aspon ide. Mam v pc sice jednoduchy irda port, ktory som si urobil podla navodu na web strankach no a potom som ho uverejnil i ja na svojich web strankach http://vcelar.wz.cz/irda.html  Kiss
uložena

bazantla
Anonym
« Odpověď #4 v: 15. Červen 2005, 16:18 »

tak to je Bomba to musim hned zkusit. ja mam doma totiz taky Irda.
uložena
bazantla
Anonym
« Odpověď #5 v: 18. Červen 2005, 15:18 »

Tak jsem to zkusil ale ten text se zformatoval do Jednoho obrazku nevite jak to nastavit aby zustal jako text a ne jako obrazek??
uložena
bazantla
Anonym
« Odpověď #6 v: 21. Červen 2005, 13:25 »

Jo dobry problem vyresen Jde to v MMS studiu je tam neco v tom smyslu vlozte Text a tam muzu teoreticky vlozit tojlik znaku kolik chci [/b]
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 27. Červen 2005, 10:07 »

Jo dobry problem vyresen Jde to v MMS studiu je tam neco v tom smyslu vlozte Text a tam muzu teoreticky vlozit tojlik znaku kolik chci

Super, taketo vyuzitie mojej t310 ma este nenapadlo.
uložena

fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 16. Září 2005, 08:30 »

Pokud to budete panove vyuzivat jako nosic txt souboru tak jen takova drobnost. Jedna stranka MMSky v telefonu pojme maximalne 1000 znaku! Pokud bude text zadany v MMS Home Studiu ,muzete psat i vic znaku, ale ve founu bude zobrazeno skutecne jen 1000znaku na 1dne strance.Pokud tedy chcete psat 2000 znaku a vice,je to samozrejme mozne , ale musite vzdy pridat dalsi stranku (coz v MMS H.S. neni problem) Jeste jedna vec na zaver.Pri takove porci znaku na jedne strance, se pri prohlizeni te MMSky foun nechutne zpomali  Lips sealed Ale funguje to  Smajlík mam to odskouseny
uložena

SEManiak Fire
ladadad
Anonym
« Odpověď #9 v: 06. Říjen 2005, 18:00 »

Ano mate pravdu je ten telefon trochu zabrzdenej ale je to lepsi nez nic Ale rekl bych ze stranka nema jenom 1000 znaku rek bych ze jsem tam dal vice jak 1000znaku
uložena
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Říjen 2005, 22:44 »

Ano mate pravdu je ten telefon trochu zabrzdenej ale je to lepsi nez nic Ale rekl bych ze stranka nema jenom 1000 znaku rek bych ze jsem tam dal vice jak 1000znaku
Zkus to schvalne zpocitat.Ja sem si s tim tu praci dal a vyslo mi presne 1000 znaku.Mohl sem se seknout tak +-20 znaku. Ono je to fuk hlavne esli ti to pomohlo  Lips sealed jo a  bacha mezera se taky pocita jako znak.
uložena

SEManiak Fire
TracThorr
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 30. Březen 2006, 10:27 »

Zkus to schvalne zpocitat.Ja sem si s tim tu praci dal a vyslo mi presne 1000 znaku.Mohl sem se seknout tak +-20 znaku. Ono je to fuk hlavne esli ti to pomohlo  Lips sealed jo a  bacha mezera se taky pocita jako znak.

Musim potvrdit, cet sem to na mrte mistech a MMS ma skutecne 1000 na stranku, vic ani Âťuk. Ale tu praci s pocitanim znaku bych si na svy T230ce opravdu nedal - brzda jedna. Ale furt lepsi nez kopanec do bricha nebo nejaka Nokia, na ktery sem hodne alergickej. No, ale proti gustu zadnej dysputat.
uložena

A2628s => T230 => K300i => K750i + K810i
Nokia is totaly shitty!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: txt soubory v T310??
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.