SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 14:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pripojeni k PC
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pripojeni k PC  (Zobrazeno 15925 x)
maly.vena
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 22. Červenec 2006, 23:03 »

Chtel jsem jen zeptat,pri pripojeni k PC v rezimu ,,prenos souboru,, se mi telefon odpoji od site,az do doby,kdyz prejdu do rezimu ,,telefon,,nebo odpojim USB.Je to tak normalni?? Undecided
uložena
marek
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 28. Červenec 2006, 19:35 »

neboj, je to normalni Smajlík
uložena

Sony Ericsson K750i Eurotel + R1CA021
1GB SanDisk MS Pro Duo + HPM-70
Slana
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Srpen 2006, 01:02 »

Prosim vas kde je problem,kdyz mi nejde propojit tlf s PC?Nainstaloval jsem skoro vse z toho cd co bylo v baliku od VODAFONU,ale porad nic.Proste mi to nenajde dalsi disk at dam upravy souboru nebo jen ten telefon.Diky
uložena

Slana
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #3 v: 10. Srpen 2006, 06:35 »

Prosim vas kde je problem,kdyz mi nejde propojit tlf s PC?Nainstaloval jsem skoro vse z toho cd co bylo v baliku od VODAFONU,ale porad nic.Proste mi to nenajde dalsi disk at dam upravy souboru nebo jen ten telefon.Diky

Mely by se ti objevit dva disky a to tehdy kdyz zvolis rezim Prenos souboru, telefon se vypne, automaticky se nainstaluji ovladace a objevi se disky v PC. Pokud se tak nestane, tak je duvodu nekolik. Me v NB zlobi tyto drivery s ovladaci externiho disku a tak se mi to take nepripoji, jinde ano. Problem muze delat prave konflikt s jinyma ovladacema, hledani moc moc slozite.
Jako nouzove reseni je pouziti pomoci rezimu Telefon, kdy se spojis s PC nainstaluj drivery s CD a pak prenasis soubory primo pres My Phone Explorer
uložena
Slana
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Srpen 2006, 08:04 »

Prosim Te budu za blba,ale zeptam se.Uz se mi podarilo pripojit kabel a maka i ta synchronizace s kontaktama,ale ty melodie,obrazky atd stale nic.Musim mit v tlf pameÂť.kartu,aby to fungovalo?Kdyz rozkliknu tu ikonu DISC2 PHONE tak to po me chce email asi nejakou registraci.U D750 to bylo jednodussi hned to makalo.Diky za rady od vsech
uložena

Slana
Tomsula
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 15. Srpen 2006, 10:46 »

K800i nema mass storage ? Shocked
uložena

Slana
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Srpen 2006, 10:53 »

Tak mi asi nezbyde nez pockat az budu mit tu kartu a pak budu vedet vic jestli je to tou kartou
uložena

Slana
Slana
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 16. Srpen 2006, 17:09 »

Tak asi mam neco v PC,ze mi to nejde.Stale se mi nechce zobrazit dalsi disk.Uz se mi podarilo synchronizovat i poslat foto pres image managera sice ty fotky upravuje.ale budiz i se mi zobrazil soubor pameÂť tlf,ale to je vsechno nic mi tam nejde pretahnout atd.Tak nevim jak dal.PROSIM O RADU NEBO:-SDIKY
uložena

Slana
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 16. Srpen 2006, 17:26 »

K800i nema mass storage ? Shocked
Ma. Normalne jsem ji pripojil k Win XP a k Linuxu (Debian) a bez instalace cehokoliv po prepnuti do rezimu prenos souboru se normalne objevi 2 dalsi diskove jednotky.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Slana
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 16. Srpen 2006, 17:33 »

Tak mne se nezobrazi vubec nic ani po instalaci vseho co  je na cd:@
uložena

Slana
Seils
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 16. Srpen 2006, 18:53 »

Tak mne se nezobrazi vubec nic ani po instalaci vseho co  je na cd:@

mrkni na spravce zarizeni v pc a mrkni jestli je vse ok nainstalovany
kdyz nebude uvidis hafo otazniku
uložena
Slana
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 17. Srpen 2006, 22:05 »

Tak se to konecne podarilo.Dekuji vam vsem
uložena

Slana
Mmarrekk
Anonym
« Odpověď #12 v: 23. Srpen 2006, 20:42 »

Kluci, mam podobnej problem, jako Slana.
V rezimu telefon funguje normalne vsechno, takze s pechovanim prcka blbostma pres file manager a synchronizaci je to v pohode, ale kdyz prepnu do rezimu prenos souboru, treba kvuli disc to phone, najednou ticho po pesine, telefon to nedetekuje.
Kdyz jsem telefon s pocitacem spojil poprve, normalne se zacaly instalovat ovladace, jenze par z nich se chtelo prihlasit na net, tak jsem jim to zakazal, mozna to bude tim. Spravce zarizeni pise, ze ovladace nebyly nainstalovany, takze celkem jasna vec, faktem ale je, ze aÂť jsem se snazil jakkoli, znovu mi je to nenainstaluje (z cedecka, jiny beztak nemam Mrknutí) Bud Windows pisou, ze ovladace, ktery jim nutim pres driver installer, nejsou signovany, tudiz bezpecny, a pekne me odpalkujou, nebo to zkusim pres spravce, a pocitac rovnou zamrzne.
Jak rikam, zatim me to moc neomezuje, kdyz nepocitam to, ze jsem musel zbytecne shanet nejakej rozumnej program na konverzi do empetrojek, ale ten problem tu je, a to me pekne se... Angry
Jeste jedna vec, ktera me nastvala - objednal jsem si mazlika pres novymobil.cz v domneni, ze prodavaji necustomizovanou verzi. Jaky ale bylo prekvapeni, kdyz na me po zapnuti vyskocilo logo Eurotelu. Takze telefon je zaplacanej logama, melodiema a internetovejma odkazama, ktery nejdou vymazat a kvuli kterejm jsem si priplatil za "normalni" telefon. Dost me to se..., protoze jsem si ho moh koupit rovnou pres pausal levnejc a mnohem driv. Ted rozmyslim, jestli jim ho mam vratit, jenze kdyz uz ten uzasnej aparatek jednou drzim v ruce, vubec se mi nechce ho davat zase pryc a cekat tejden na jinej Cry Co byste udelali na mym miste?
uložena
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 23. Srpen 2006, 20:51 »

V rezimu prenos souboru telefon zadny ovladace nepotrebuje - podporuje Mass Storage, samozrejme predpoklad je kompatibilni OS.
Co je na prd, ze kdyz poprve pripojis zapnuty telefon, da ti na vyber z tech 2 rezimu, ale v podstate uz je chova jako telefon a chce ovladace.
Nejlepsi je telefon vypnout a pak ho pripojit k PC - automaticky nabehne v rezimu prenosu souboru a zadny ovladace to chtit nebude.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Mmarrekk
Anonym
« Odpověď #14 v: 23. Srpen 2006, 21:43 »

To uz jsem delal asi padesatkrat. Telefon sice automaticky nabehne v rezimu prenosu atakdale, ale PC suite ho i nadale hodnoti jako v rezimu telefon a dole na liste se mi objevi jako nefunkcni siÂťove pripojeni s odpojenym siÂťovym kabelem. A ted babo rad... Undecided
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pripojeni k PC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.