SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Duben 2025, 05:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P800 - SMS nedostatek pameti?
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P800 - SMS nedostatek pameti?  (Zobrazeno 6217 x)
peterss
Anonym
« Odpověď #15 v: 24. Červenec 2006, 22:09 »

takze cestina zmizela,nyni je tel znovu v anglickem jazyce a na vyber z jazyku mam pouze anglictinu. kdyz jsem si zalohoval hb-p800-cz-1.0.1-r5a.SIS tak mi to pri otevreni napise corrupt (poskozen). nutne tam potrebuji dostat cestinu a nechcii kvuli tomu jezdit do Brna a jeste platit Sad

//edit
mam plugin,ktery mi dovoluje zachazet se soubory *.sis jako s archivy a kdyz otevru soubory s cestinou,obsahuji slozky takove,ktere mam ted na disku c: v mobilu,ale nemohu je prepsat,protoze mi system hlasi (CRC error unpacking...)

potrebuji sehnat proto cestinu,ktera mi dovoli instalaci

Ale stejne ses maslo, ze jsi za nahrati (pouze nainstalovani) CZechtiny platil... lol  Grin  takovej maslar sem teda nebyl, kdyz sem si poridil P800 v EN...
2 ForFunCZ-kdyby sis tak poradne precetl nez na neco odepises, Ty maslo
uložena
ForFunCZech
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 26. Červenec 2006, 11:57 »

takze cestina zmizela,nyni je tel znovu v anglickem jazyce a na vyber z jazyku mam pouze anglictinu. kdyz jsem si zalohoval hb-p800-cz-1.0.1-r5a.SIS tak mi to pri otevreni napise corrupt (poskozen). nutne tam potrebuji dostat cestinu a nechcii kvuli tomu jezdit do Brna a jeste platit Sad

//edit
mam plugin,ktery mi dovoluje zachazet se soubory *.sis jako s archivy a kdyz otevru soubory s cestinou,obsahuji slozky takove,ktere mam ted na disku c: v mobilu,ale nemohu je prepsat,protoze mi system hlasi (CRC error unpacking...)

potrebuji sehnat proto cestinu,ktera mi dovoli instalaci

Ale stejne ses maslo, ze jsi za nahrati (pouze nainstalovani) CZechtiny platil... lol  Grin  takovej maslar sem teda nebyl, kdyz sem si poridil P800 v EN...
2 ForFunCZ-kdyby sis tak poradne precetl nez na neco odepises, Ty maslo

precetl sem si to znova... to je takovej problem stahnout 5 CZectin a zkouset? nemyslim si ze by to byl problem...
uložena

bajlek
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 27. Červenec 2006, 20:23 »

cestiny znam jen 2. Ta ktera se do telefonu nahrava flashovacim kabelem a ta ktera je jako instalace *.sis. A platil jsem pouze za preflashovani telefonu,aby mi tam jela cestina. Ty MASLO! :-D x-D Cestinu jsem si pak sam nahral vsecko v poho,takze tady pls nerozjizdej zadny psycha ;-) dik moc :-D
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P800 - SMS nedostatek pameti?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 16 dotazů.