SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 19:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vydrz baterie M600i
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vydrz baterie M600i  (Zobrazeno 11983 x)
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« v: 13. Červenec 2006, 08:45 »

Kdo ho pouzivate alespon trochu dele a mate uz naformatovanou baterku - kolik vydrzi M600i dnu a pri jake frekvenci hovoru popr. pouzivani BLUETOOTH.

Pouzivam M600 + BF HF SE a nedostanu se pres 36h  Cry
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 13. Červenec 2006, 13:03 »

Chtel bych dodat, ze baterie neni nutno formatovat. Jedna se o Lithionove baterie, ktere netrpi pameÂťovym efektem, jak tomu bylo u Ni-Cd a Ni-Mh. Az budu mit M600i delisi dobu, napisu vydrz baterie.  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
mars
Anonym
« Odpověď #2 v: 13. Červenec 2006, 13:58 »

Chtel bych dodat, ze baterie neni nutno formatovat. Jedna se o Lithionove baterie, ktere netrpi pameÂťovym efektem, jak tomu bylo u Ni-Cd a Ni-Mh. Az budu mit M600i delisi dobu, napisu vydrz baterie.  Mrknutí
Omlouvam se za OT, formovat Li-ion a Li-pol baterie sice neni treba, ale plnou kapacitu ma az po nekolika cyklech  Mrknutí
uložena
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Červenec 2006, 14:24 »

Omlouvam se za OT, formovat Li-ion a Li-pol baterie sice neni treba, ale plnou kapacitu ma az po nekolika cyklech  Mrknutí

je to slovickareni ale diky za zastani - mozna to neni formatovani ale kazdou novou baterii (telefon) je dulezity parkrat uplne nabit a vycucat. Jinak dekuju za pouceni  Lips sealed

a mozna bych uz rad nejakou konstruktivni odpoved  Cheesy
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #4 v: 13. Červenec 2006, 15:32 »

Pouzivam M600i jako datovy telefon. Tak 4 dny s mnoha hodinama na ICQ, nekolikrat za den stahuji emaily, podivam se na net, stahnu informace do RSS ctecky... Vydrz se mi opravdu libi. Hovory nevim, prohodim SIMky a uvidim.
uložena
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Červenec 2006, 15:35 »

Pouzivam M600i jako datovy telefon. Tak 4 dny s mnoha hodinama na ICQ, nekolikrat za den stahuji emaily, podivam se na net, stahnu informace do RSS ctecky... Vydrz se mi opravdu libi. Hovory nevim, prohodim SIMky a uvidim.

vyborne - a muzes  napsat jaky FW mas ve founu ??
uložena

Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Červenec 2006, 09:43 »

Tak uzivatelu uz je koukam celkem dost - takze znovu obnova dotazu

Jak jste na tom s baterii u M600i - jak dlouho telefon vydrzi a pri jakem nastaveni popripade pri jake dobe hovoru

ja momentalne skoro nevolam pouze zapnute BT HF a to jeste jen v aute  tzn tak 20 minut hovoru za den a + - 10 SMS
zapnute 3G na emaily pri rucni synchro - tak jednou dvakrat za den

ale stejne se nedostanu pres 48 hodin  Sad

mate nekdo stejny problem nebo jsem sam a budu to resit jinak
uložena

Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Červenec 2006, 12:01 »

Ja jsem se rano ptal vedle, ale sem to patri spis...

Ja si s telefonem tedka docela hraju, to je jasne, a tak nechci rict kolik to vydrzi normalne, ale i 2 dni je jen tak tak. Treba tedka mam 18% baterky a nabijel jsem minulou noc. Takze pokud by mi tedka nekdo zavoalal cca na 10 min tak mam do vecera utrum Embarrassed

Uvidim az s tim clovek nebude tolik laborovat, ale zase od toho to clovek ma, aby napsal nejake zpravy, precet maila, zapnul chvilku web, zavolal...
uložena
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 20. Červenec 2006, 12:03 »

foun mam 14 dni a problem je porad stejny - male zlepseni pozoruju ale i tak je to prusvih
pokud srovnam s P910 ta mi vydrzela alespon tri dny - o to vic me ty dva mrzi  Sad
uložena

Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 26. Červenec 2006, 23:33 »

Ja zatim muzu konstatovat jedno - rozdil ve spotrebe bez zapnuteho displeje a se zapnutym displejem je obrovsky. Pokud telefon jen obcas rozsvitite, prectete zpravu, odpovite, zavolate a jinak lezi v pouzdre, pak vam vydrzi cca 4 dni.  To je podle me na smartphone slusne. Pokud si ale s nim hrajete, rozsvecite displej kazdou chvili, ctete web, mate mraky zprav, dost hovoru, porad prepisujete klandar atd., tak je to bida. Rozsvicenej vydrzi jen nekolik hodin (nemeril jsem ale subjektivne), takze cela vydrz se odehrava od doby sviceni displeje.

Shrnu-li dosavani zkusenosti pro neznale, pak pri heavy zatezi je nejmensi namereny cas zatim 3/4 dne (od nekoho zde na foru, muj 1 den). Maximalne mi telefon vydrzel 4 dny a pokud bych jej posledni den nepouzival aktivneji, ale tak jako ty predchozi, tak by jeste jeden dal.
« Poslední úprava: 26. Červenec 2006, 23:36 od Magovec » uložena
VitekŠobr
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson W850i precious black

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 29. Červenec 2006, 20:30 »

hele ja prechazel z k750i a byl to docela skok, ale stejne sem zvyklej, ze mobil si kazdej-nebo obvecer nabijim. a navic kdyz sem pripojenej pres USB tak se to taky nabiji , takze pohodka Cool
uložena

Moje SE cesta: T610i - K750i - M600i - W850i
HPM-65, HPM-70
Sony PSP white, FW 3.52 M33 - 4, Logitech PGP, 4GB MS

sarh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 11. Srpen 2006, 08:57 »

Ja jsem relativne spokojen-s displyem na 50% a s tim, ze jsem denne 2hodky na icq, pak na Opere stravim dalsi hodku s nejakyma 5 hodinama mp3 mi foun vydrzi od rana do vecera.
uložena

Zacal jsem z Ericssonem GF 768-proste parada---Panasonic GD30---Panasonic GD52---Siemens A55(mam ho do ted Smajlík )---Siemens C60---SonyEricsson T630(to jsem se zamiloval do SE)---M600i + A55 + T68i  today
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 23. Srpen 2006, 12:42 »

Jen bych dodal, ze po nejake dobe, co telefon mam, a po nekolika nabitich, se vydrz podstatne zlepsi. Je videt, ze baterka to skutecne potrebuje.

Ted jiz nemam problem ani s 4 dennim provozem bez nabiti. Pochopitelne to ale nejsou hodiny sviceni displeje.
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #13 v: 21. Září 2006, 12:34 »

foun mam 14 dni a problem je porad stejny - male zlepseni pozoruju ale i tak je to prusvih
pokud srovnam s P910 ta mi vydrzela alespon tri dny - o to vic me ty dva mrzi  Sad

Ono taky P910i mela vetsi kapacitu baterie nez tomu je u M600i.

Kazdopadne den na baterii je pro me minimum. A to M600i zvladne:-) nabijet muzu pres noc. Mimo civilizaci se nevyskytuji.
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 10. Říjen 2006, 14:34 »

Pri slabem provozu mi vydrzi 5 dni. Pri beznem 3-4. Pri silnem 2. To povazuji za vyhovujici.

Kdyz byl novy mel kapacitu tak polovicni a to me nejprve hodne zarazilo, aby mi nevydrzel ani den, nebo kazdej vecer nabijet. Na to jsem nebyl zvykly, ale ted uplne v pohode. Pokud tedy nekdo vahal a vydrz eMka mel jako minusovou polozku necht si ji v klidu odstrani...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vydrz baterie M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.