SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 18:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: mala vydrz na jedno nabiti
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: mala vydrz na jedno nabiti  (Zobrazeno 8997 x)
phaeton_esc
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K800i Allure Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 11. Červen 2005, 12:38 »

byl tam zarucene...ja s flashem nedelal nic..
uložena
Peshi
Anonym
« Odpověď #16 v: 11. Červen 2005, 14:19 »

takze podle toho co psal Kapr73 jsem na tom stejne, kdyz jsem dal manualni upgrade pres net tak to psalo taky blokaci od operatora..jinak podle te tabulky mam uplne posledni fw, asi to tedy bude baterkou...je lepsi koupit neorigo nebo original?
Kód:
http://www.aaamobil.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemid=3351&Level=315
tahle mi pripada docela ok, co myslite?

Ja osobne bych dal prednost origos baterce ....
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 11. Červen 2005, 14:25 »

nemysel jsem "zarucene" ale spis "zarucne" (tzn. v ramci zaruky), jestli ten telefon nenechal flashovat predchozi majitel...
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #18 v: 11. Červen 2005, 19:17 »

Kód:
Tu jsem pouzival na P900. Nejenze opravdu nezobrazuje plynule vybijeni, ale problem je i pri nabijeni, protoze se na prvni nabiti baterka nenabije na 100 %, ale jen ca na 80 %. Potom se musi tak na ctvrt hodinky telefon z nabijecky odpojit a znovu zapojit. Potom uz se nabije. Na druhou stranu je treba objektivne rict, ze telefon s takto nabitou baterkou potom vydrzi dele, nez s originalni... Tolik moje zkusenosti.
uložena
Peshi
Anonym
« Odpověď #19 v: 11. Červen 2005, 19:32 »

Kód:
Tu jsem pouzival na P900. Nejenze opravdu nezobrazuje plynule vybijeni, ale problem je i pri nabijeni, protoze se na prvni nabiti baterka nenabije na 100 %, ale jen ca na 80 %. Potom se musi tak na ctvrt hodinky telefon z nabijecky odpojit a znovu zapojit. Potom uz se nabije. Na druhou stranu je treba objektivne rict, ze telefon s takto nabitou baterkou potom vydrzi dele, nez s originalni... Tolik moje zkusenosti.

Proc uz ji nepouzivas? Uz ji skoncila zivotnost?
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #20 v: 11. Červen 2005, 20:25 »

Proc uz ji nepouzivas? Uz ji skoncila zivotnost?
Protoze jsem P900 prodal i s tou baterkou a ted mam P910i, ke ktere jsem si ji uz neporizoval  Mrknutí
uložena
phaeton_esc
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 12. Červen 2005, 06:11 »

nemysel jsem "zarucene" ale spis "zarucne" (tzn. v ramci zaruky), jestli ten telefon nenechal flashovat predchozi majitel...

tak zarucne tam flash taky nebyl...v papirech psano nic neni....
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #22 v: 12. Červen 2005, 20:23 »

na pandore shodou okolnosti probiha stejne tema a jako jedna z moznosti je tam uvedena neznackova nabijecka. Cili to je taky moznost, ktera se da vyzkouset. I kdyz jak se ted tak divam, muj prispevek Ti moc nepomuze, na te pandore se ptas Ty, ze jo phaeton_esc
uložena
phaeton_esc
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 12. Červen 2005, 20:26 »

na pandore shodou okolnosti probiha stejne tema a jako jedna z moznosti je tam uvedena neznackova nabijecka. Cili to je taky moznost, ktera se da vyzkouset. I kdyz jak se ted tak divam, muj prispevek Ti moc nepomuze, na te pandore se ptas Ty, ze jo phaeton_esc

jj, mas uplnou pravdu...mam takovej dojem ze na cim vice mistech se zeptam, tim vic odpovedi se mi dostane. ale zatim to vazne vypada na tu neznackovou nabijecku
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #24 v: 12. Červen 2005, 20:48 »

jj, mas uplnou pravdu...mam takovej dojem ze na cim vice mistech se zeptam, tim vic odpovedi se mi dostane. ale zatim to vazne vypada na tu neznackovou nabijecku

je to dost dobre mozne.. optimalizace nabijeni nebude uplne korektni. i ja mel pokusy s neoriginalni nabijeckou do auta v dobach me T610 a P800. nabijela o poznani rychleji, ale baterka vydrzela mene.

ted mam v aute origo CLA-11 a je super.. i kdyz nyni s K750i je mi k nicemu.  Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: mala vydrz na jedno nabiti
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.