SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zhasinani displeje a Bluetooth
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zhasinani displeje a Bluetooth  (Zobrazeno 2802 x)
MetalKalic
Anonym
« v: 10. Červenec 2006, 09:13 »

Zdravim, tak jsem prisel na zajimavou vec. Mam K750i a Bluetooth od MSI, ovladace Widcomm. Veskere datove prenosy funguji OK, pouzivam OBEX protokol pres aplikaci Widcommu. Ale zjistil jsem, ze kdyz prenasim soubory z telefonu do PC, tak rychlost zavisi na tom, jestli je podsviceny displej nebo nikoliv. Kdyz je podsviceny a ukazuje nazev souboru a prubeh, je rychlost prenosu okolo 10 KBps, coz je docela malo. Ale jakmile kopiruji vetsi soubor a displej zhasne a objevi se sporic, tak rychlost najednou rapidne stoupne na neco kolem 40 KBps. Ovsem jakmile se soubor dokopiruje a objevi se na displeji "Sent", rozsviti se displej a rychlost opet rapidne klesne na neco kolem 10 KBps. A tak porad dokola. Toz by me zajimalo, kde udelali chybu. Grin Jinak opacnym smerem, to jest z pocitace do telefonu, takove rozdily rychlosti nejsou, bezi to porad kolem 40 KBps. Jeste bych chtel rict, ze signalem to stoprocentne neni a firmware ze mam nejnovejsi, R1CA021.
« Poslední úprava: 10. Červenec 2006, 09:15 od MetalKalic » uložena
p.potrava
Anonym
« Odpověď #1 v: 10. Červenec 2006, 10:09 »

hmm zajimave, taky mam BT od MSI a ovladace mam ty co jsou od vyrobce. A kdyz psilam do telefonu tak na displeji vidim ze to jede 40kb/s ale kdyz posilam z telefonu do PC tak nevim kde zjistit rychlost prenosu abych mohl otestovat. bezi to jakoby schovane.
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #2 v: 10. Červenec 2006, 12:01 »

Ta rychlost prenosu z telefonu do pocitace se nezobrazuje na telefonu, ale pokud primo kopirujes pres "My Bluetooth Places", tak se zobrazi okno toho programu, kde ta rychlost je uvedena. Normalne v "My Bluetooth Places" oznac nejaky vetsi soubor v telefonu pres Ctrl+C a treba na Plochu pres Ctrl+V to zkopiruj a to okno se zobrazi. Mrknutí
uložena
p.potrava
Anonym
« Odpověď #3 v: 10. Červenec 2006, 12:31 »

no nevim cim to je ale kdy jsem mel rozsviceny displej tak to posilalo asi 25kbps a se zhaslym asi 45kbps mnooo zajimave. Ale moje teorie je ze svetlo displeje bere energigi a kdyz je zhasly tak vsechnu energii dava telefon do BT tak je to potom rychlejsi ale je to jen moje teorie Cheesy
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #4 v: 10. Červenec 2006, 13:18 »

No, tak to jsem rad, ze to nedela jen mi. Mozna ten telefon spise nestiha - prekreslovat displej a zaroven zprostredkovavat data do pocitace. Ale mohli by na tom synci v Sony Ericssonu zapracovat, klidne se bez podsvetleneho displeje behem prenosu do pocitace obejdu, stejne na nem neni nic zajimaveho, kdyz zobrazuje jen obecny prubeh a zadne konkretni udaje. No, a s tou energii, jak jsi psal, tak nevim, zajimave je, ze pri prenosu do mobilu to funguje rychle i se zapnutym displejem, ktery jeste navic zobrazuje podrobne informace.
uložena
p.potrava
Anonym
« Odpověď #5 v: 10. Červenec 2006, 17:24 »

J to jsem psal jen tak ale ty si na to kapl s tim vykreslovanim displeje a zprosredkovani dat do PC. Nejspis to bude tim. Ale myslim ze novy FW by neco takoveho neopravil ale na novejsich telefonech to urcite nebude protoze budou mit vyssi vykon Cheesy Grin
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #6 v: 10. Červenec 2006, 19:08 »

Jeste me napadlo, ze by to mohlo byt antivirovym programem, ze kontroluje zdroj - cili telefon, proto by to mohlo byt zpomalene, ale zase tam neni ta spojitost se zhasinanim displeje. No, ale mozna by to mohlo mit souvislost i s tim napajenim, protoze jak jsem jeste nemel zprovoznene Bluetooth, tak mi pri prenaseni dat pres USB kabel poblikaval displej (jako kdyby kolisalo napeti). Ale uz jsem to dlouho nezkousel, ani s novym firmwarem, protoze data prenasim hlavne pres ctecku karet, nouzove pres Bluetooth, USB kabel uz nepouzivam. No, nemam ted jaksi cas s tim experimentovat, ale docela by me to zajimalo. Cheesy
« Poslední úprava: 10. Červenec 2006, 19:14 od MetalKalic » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zhasinani displeje a Bluetooth
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 15 dotazů.