SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 16:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s komunikaci tel. <> PC
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s komunikaci tel. <> PC  (Zobrazeno 1484 x)
bekman
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 09. Červenec 2006, 14:29 »

Lidi mam problem. Mel jsem mobil (d750i)v servisu. Po te, co se mi vratil jsem si ho preflashoval na w800i vse probehlo v poradku. Tel. jede, vse je super az do chvile nez si ho chci propijit k PC. Hned po preflashovani jsem ho prripojil k PC, nainstaloval drivery a zacal jsem si do tel. nahravat veci. Po chvili vsak se komunikace prerusila a uz nenabehne. Kdyz tel. zapojim, tak se v systemu obevi, windows o nem vi, ale Phone Monitor ho nepozna. Vlastne ani ho nezacne rozpoznavat. Navic mi nenajde ani pametovku. Zkusil jsem vse, novou instalaci, stare i nove verze PC Suite, driveru, odinstalovat a nainstalovat, instalovat pres stavajci kopii, proste vse. Problem je, ze jak se mi tel. vratil ze servisu jsem ho nezkousel pripojovat.... Dokazete mi helpnout?

Jo a nevite, jak nainstalovat Disc2Phone? kdyz spustim instalaci, stahne mi to soubor dotnetfx.com a hodi mi to chybu prav, nebo ceho... ale to jen tak, kdybyste to nahodou vedeli...

predem diky
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 09. Červenec 2006, 15:31 »

pro instalaci .NET musis mit administratorsky prava.. a s tim prvnim problemem, no, napred bych ho pripojil k jinymu compu.. a kdyz by to nepomohlo, zkusil bych znovu reflash - ten sis delal sam?
uložena

XPERIA X10i 2.2
bekman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Červenec 2006, 22:48 »

jojo, zkusim to pripojit jinde. Jj, delal jsem ji podle navodu tady.
S tema pravama, tak jsem se dival znovu a poradne je to neco s digitalnim podpisem "Failed to verify signature"
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s komunikaci tel. <> PC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 17 dotazů.