SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 23:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i kupa dnes?
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910i kupa dnes?  (Zobrazeno 9767 x)
qws
Anonym
« v: 08. Červenec 2006, 19:34 »

Opalti sa to dnes este kupit? A aky je zvuk ked nastavite mp3 ako zvonenie? je ten zvuk dobry, stereo alebo mono? Netreba sa hanbit za kvalitu mp3 ? a videa?
Ako je to s TomTom alebo mapamy? a hramy su niake? vopred THX  Mrknutí
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Červenec 2006, 20:26 »

Podle me za cenu jakou se dnes prodava tento model vyplati urcite koupit, jak novej kterej stoji okolo 11 tis. Kc a nebo pouzitej okolo 7 tis. Kc. MP3 hraje velmi pekne, na vyzvaneni je na to jak delanej, dokaze hrat velmi hlastite. Na prehravani muzes vybirat z mnoha doinstalovatelnych MP3 prehravacu. Video netoci v nejak super kvalite, ale na prehravani normalniho videa je dobrej a filmy na nem taky pustis. S navigaci spolupracuje bez problemu, her existuje na UIQ 2.1 plno. Zkus se tady kouknout na foru na ruzny zkusenosti uzivatelu, vsichni ti urcite napisou, ze dal tento model mimo fotoaparat saha na spicku diky velkymu dotykovymu displeji a OS. Sam jsem byl majitelem tohoto smartu pres rok a mohu jen doporucit, naprosta spokojenost  Smajlík
« Poslední úprava: 08. Červenec 2006, 20:31 od ViÂťa » uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
qws
Anonym
« Odpověď #2 v: 08. Červenec 2006, 21:27 »

A ta aplikacia na kontrolu TV a podobne ide aj na P910? cital som tu iba o P900 a P800 tak sa pytam   Mrknutí
uložena
Masak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 08. Červenec 2006, 21:34 »

Ano to pojede vse je k zakoupeni popripadne stazeni (warez) i pro P910i
uložena

Nokia 5110 - Nokia 6210 - Nokia 6310i - SonyEricsson K700i - Sony Ericsson W810i
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 08. Červenec 2006, 21:39 »

P910 je aj v sucastnej dobe dobra kupa lebo jej cena je velmi prijemna a funkci ma dost a navise je na nu kopec Softu nie ako na novy Symbian. Za kvalitu zvuku sa urcite netreba hambit!
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 08. Červenec 2006, 21:58 »

pouzi vyhladavanie, na svoje otazky tam najdes niekolko strankove thready
uložena

qws
Anonym
« Odpověď #6 v: 09. Červenec 2006, 20:13 »

Inak mohli by ste mi povedat na co by som si mal davat pri kupe pozor? Vopred THX  Roll Eyes
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Červenec 2006, 21:12 »

O tomhle se tu uz opravdu hodnekrat debatovalo a pokud pohledas, urcite toho najdes vice nez dost... Zkus to...
uložena

qws
Anonym
« Odpověď #8 v: 10. Červenec 2006, 05:53 »

Ok pohladal som si ale nikde som nenasiel ako sa sprava ten dotykovy displej ked je vonku takych -10 predsa len niesme SR ani CR ziadna tropicka krajina  Roll Eyes a ked nanho kvapne zopar kvapiek dazda ?
uložena
Laki
Uzivatel
Telefon: P1i Silver Black

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 10. Červenec 2006, 07:45 »

Dazd na displeji nevadi, po uschnuti kvapiek sa na nom vytvori zopar malickych kruzkov, ale tie sa daju zotriet hravo Mrknutí
S tymi -10 °C neviem urcite, svoju 91-ku mam od januara (neviem, ci vtedy bolo az -10), ale ziadne problemy s reagovanim displeja som nemal.. Jediny problem nastal iba ked som chcel pracovat s displejom prstami, ktore som mal stuhnute od zimy Cheesy Ale myslim, ze so stylusom no problemo Cool
uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> K550i@W610i >>> W200i >>> P1i
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 10. Červenec 2006, 08:27 »

No kdyz jsem s P910i chodil tuto zimu, tak je telefon o trosku pomalejsi, ale da se snim bez problemu psat a telefonovat. Jen kdyz jsem vzdycky donesl telefon domu do tepla, tak byl hrozne celej takovej vlhkej a displej jsem musel pekne dlouho cistit.
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #11 v: 10. Červenec 2006, 14:28 »

tak ja v mraze s telefonem jenom telefonuju. Babrat se se smskama se sundanymi rukavicemi mi prijde moc. Pokud budes mit telefon treba v naprsni kapse, nebo pouzdre u pasu, neni se ceho bat, protoze je chranen pred mrazek a ohrivan telem (uvazovat vlhost ma smysl pouze tehdy, kdyz je telefon nejaky cas vystaven mrazu a prijde do tepla, pak na nem muze kondenzovat para). Jediny uzivatel, u ktereho mi podminky prisly extremni, je kolega alterego, ktery vozi telefon na kole ve futralku na ruce, kdy uz muze nejaka vlhkost do telefonu dorazit, ale myslim, ze i on je dlouhodobe bez problemu.
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 10. Červenec 2006, 22:04 »

No ja ho nosil v kapse, v pouzdre a para i tak kondenzovala. Ale nic do vnitr telefou urcite neproslo, P910i dost vydrzi.
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #13 v: 11. Červenec 2006, 06:52 »

No ona se ta vlhkost kondenzuje predevsim uvnitr  Mrknutí jen ji nevidis  Mrknutí
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #14 v: 11. Červenec 2006, 08:21 »

Miro, to vypada, ze se po dlouhe dobe stretneme v debate a jeste OT:o). Vlhkost kondenzuje predevsim venku, protoze telefon pri vytazeni chladne od venkovnich vrstev, ktere jsou tim padem nejchladnejsi a vlhkost se srazi tam. Fyzice zdar  Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910i kupa dnes?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.