SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opakovane udalosti
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opakovane udalosti  (Zobrazeno 2906 x)
jurinkott
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 08. Červenec 2006, 17:30 »

Viem ze tu je nato tema ale chcel som svoju xi :-)
Vsetci sa sÂťazuju ze v kalendari na w800i a d/k750i sa neda nastaviÂť opakovana udalosÂť a ze ci neexistuje nato program. Ved uplne jednoducho sa to da nastaviÂť v MyPhoneExploreri v organizator - kalendar - a tam si vyberete co chcete :-) a to som sam nato prisiel. Ak je to stare tak sorry .-)
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Červenec 2006, 19:00 »

Vzhledem k tomu ze MPE nepouzivam tak ale i tak jsem to vedel, taky to jde v outlooku. Takze pokud budes zakladat temata jen kvuli tomu aby byly tvoje tak dostanes varovani. Necham to tady chvili otevrene aby se k tomu mohli vyjadrit i ostatni a pak to cele smazu!
uložena
Masak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Červenec 2006, 22:23 »

Tys na to fakt prisel jo? Grin (a ted dostanu varovani ja  Cry  )
uložena

Nokia 5110 - Nokia 6210 - Nokia 6310i - SonyEricsson K700i - Sony Ericsson W810i
anonimcek
Anonym
« Odpověď #3 v: 09. Červenec 2006, 10:18 »

Vzhledem k tomu ze MPE nepouzivam tak ale i tak jsem to vedel, taky to jde v outlooku. Takze pokud budes zakladat temata jen kvuli tomu aby byly tvoje tak dostanes varovani. Necham to tady chvili otevrene aby se k tomu mohli vyjadrit i ostatni a pak to cele smazu!

Nekdo se o neco snazi a moderatorovi se to nelibi. Odkaz pro moderatora: CHDP
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 10. Červenec 2006, 09:21 »

No aspon to napisu verejne a neschovavam se za anonimitu davu. A taky me zajima o co se autor snazi, kdyz pise davno starou vec a jeste napise ze tady chtel mit svuj vlastni post?!?
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #5 v: 10. Červenec 2006, 09:24 »

Asi jsem lama, ale co je to ta zkratka CHDP? Grin Jinak presto, ze jsem tu docela kratce zaregistrovany, musim bohuzel rict, ze moderatori tady docela hodne cenzuruji, mazou atd. Prispivam na hodne for, ne jen na toto, ale nikde jsem se s takovou prisnosti nesetkal. Lidi, vzdyÂť uz neni cenzura, preci je to tu o tom, abychom si svobodne pokecali, a ne se bali napsat nejaky nazor s tim, ze bude vymazan. Smajlík Chapu, ze nejaka "regulace" byt musi, protoze bychom se tu za schvili nevyznali, ale trosku tu "regulaci" omezit by urcite neskodilo.
« Poslední úprava: 10. Červenec 2006, 09:26 od MetalKalic » uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #6 v: 10. Červenec 2006, 09:34 »

Asi jsem lama, ale co je to ta zkratka CHDP? Grin Jinak presto, ze jsem tu docela kratce zaregistrovany, musim bohuzel rict, ze moderatori tady docela hodne cenzuruji, mazou atd. Prispivam na hodne for, ne jen na toto, ale nikde jsem se s takovou prisnosti nesetkal. Lidi, vzdyÂť uz neni cenzura, preci je to tu o tom, abychom si svobodne pokecali, a ne se bali napsat nejaky nazor s tim, ze bude vymazan. Smajlík Chapu, ze nejaka "regulace" byt musi, protoze bychom se tu za schvili nevyznali, ale trosku tu "regulaci" omezit by urcite neskodilo.

Otazka je kde je ta hranice regulace co je pripustne a co uz ne, 100krat opakovana otazka jiste ne....

Chceme jen aby uzivatele naseho fora dodrzovat stanovena pravidla a snazili se cict pred tim nez se na neco zeptaji, nemyslim, ze by to zase bylo tak moc....
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #7 v: 10. Červenec 2006, 09:53 »

Za ten odkaz moderatorovi bych mu to varovani dal ! Jinak si myslim, ze neni hned potreba vyhrozovat napomenutim. Da se to resit i pres SZ.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #8 v: 10. Červenec 2006, 09:57 »

Nekdo se o neco snazi a moderatorovi se to nelibi. Odkaz pro moderatora: CHDP
Nekdo se o neco "snazi", ano zakladat duplicitni thready  Angry, skus si dat pak neco vyhledat a uvidis kolik rovnakych vlaken se ti vyhleda.
2MetalKalic- po precteni tveho prispevku mam taky dojem, ze si sam odporujes- ano regulace byt musi a proto se tady duplicitni a stupidni prispevky mazou, nebo po tvojim "cenzuruji" Smajlík
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #9 v: 10. Červenec 2006, 10:02 »

To peterss: Ne ne, neodporuji si, tou cenzurou jsem myslel napriklad prispevky, kde jsou navody na softwarove upravy mobilu, kterych jsem uz par videl "upravenych". Chapu, je lepsi pozadat Technickou podporu, ale proste nekteri lidi si radi hraji a poznavaji svuj mobil, tak proc jim to nedoprat, jejich problem, kdyz si pak mobil poslou do vecnych lovisÂť. Smajlík A tou regulaci jsem myslel napriklad toto tema - urcite bych ho smazal, je o nicem, navic jsme ted uplne Off Topic. Grin
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #10 v: 10. Červenec 2006, 10:04 »

2 MetalKalic- Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opakovane udalosti
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.