SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Květen 2025, 14:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Obcas blbne!
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Obcas blbne!  (Zobrazeno 11693 x)
mario858
Anonym
« Odpověď #15 v: 28. Červenec 2006, 23:20 »

No ja mam telefon i kartu plnou az na par kB a hodne pouzivam GiboSMS na posilani zprav,a ze jich poslu pozehnane Grin,  hodne posloucham muziku a pak se dejou podobne veci jak psal mar72 v prvnim prispevku Angry.Restart pomuze ale nebyl jsem na to zvyklej,firmwar mam ten posledni co je tak jsem z toho malinko vykulenej,docela mne to mrzi jinak je K750 supr mobilek ale kdyz se nepolepsi tak pujde Cheesy!
uložena
mar72
Anonym
« Odpověď #16 v: 30. Červenec 2006, 16:08 »

No tak konecne nekdo kdo mi dal aspon za pravdu ze je neco podobneho mozne, uz jsem si myslel ze mam tenhle problem sam Cry. Nejhorsi je na tom ze uz ten mobil pozoruji skoro 3 mesic a jeste jsem neprisel na nejakou souvislost mezi nejakou cinnosti nebo spustenou aplikaci a dobou kdy mu zacne hrabat, pomuze pouhy restart telefonu tak ani nevim zda mi ho prijmou k reklamaci?! Co myslite je to na reklamaci kdyz jim to tam takhle opisu, jake mate zkusenosti?
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #17 v: 30. Červenec 2006, 18:04 »

No, tezko rict, jestli to je na reklamaci, zalezi asi na tom, koho zrovna chytnes a kdo to s Tebou bude sepisovat. Spise zkus jeste jednou nahrat firmware a uvolnit i nejakou pameÂť (kup si vetsi kartu a ukladej jen na ni) a pak se uvidi. V servisu by patrne take pouze prehrali firmware, nevim.
uložena
mar72
Anonym
« Odpověď #18 v: 31. Červenec 2006, 17:41 »

Jakym zpusobem muzu doma prehrat jeste jednou firmwar,nevim nezkousel jsem se jeste jednou pripojovat k aktualizacni sluzbe SonyEricssonu co mi to nahlasi kdyz mam ted nejnovejsi firmware? Kartu kupovat nebudu, i kdyz by to mozna pomohlo ale kdyz jsou pravdive zpravy o cenach K800i u Eurotelu tak si radeji koupim novy telefon  Grin !
uložena
Martinor
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 31. Červenec 2006, 18:36 »

Jakym zpusobem muzu doma prehrat jeste jednou firmwar,nevim nezkousel jsem se jeste jednou pripojovat k aktualizacni sluzbe SonyEricssonu co mi to nahlasi kdyz mam ted nejnovejsi firmware? Kartu kupovat nebudu, i kdyz by to mozna pomohlo ale kdyz jsou pravdive zpravy o cenach K800i u Eurotelu tak si radeji koupim novy telefon  Grin !

Zkus www.se-tuning.cz
uložena

Nokia 5300 Music Edition Grey + 1 GB microSD

MetalKalic
Anonym
« Odpověď #20 v: 31. Červenec 2006, 21:10 »

Sluzba SEUS by mela nahlasit, ze firmware je aktualni a jestli si i presto prejes aktulizovat. Budes souhlasit a mel by se prehrat firmware (na tu samou verzi, nebo novejsi).
uložena
Palee
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA arc

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 01. Srpen 2006, 07:47 »

Podla mna jedine riesenie je dat mobilu viac volnej internej pamate. nechaj tam zopar MB a bude vsetko OK. Aj na prehratie fw potrebujes mat v mobile volne miesto.
uložena

R320s>T300>T610>K750i>W910i>W995>Xperia arc
mar72
Anonym
« Odpověď #22 v: 01. Srpen 2006, 19:30 »

Tak lidi dal jsem na vase rady a neco v mobilu vymazal, zustalo mi v nem volnych asi 6MB,podrobim ho testu zda to pomuze,pak napisu po kolika hodinach nebo dnech, no mesicich asi ne Grin ,  mu zas preskoci Undecided , kdyz ne tak pres vikend zkusim jeste jednou aktualizaci pres SonyEricsson a uvidime co bude dal, ale ja pravda ze uz jsem si tak nejak zvykl ze 2krat do dne preventivne restartuju a funguje vse Smajlík . Koukal jsem i na ty navody na www.se-tuning.cz ale na to si netroufam, to radeji servis a skemrat az se nade mnou slitujou Embarrassed
uložena
mar72
Anonym
« Odpověď #23 v: 05. Srpen 2006, 16:40 »

Mam na vas vsechny takovy dotaz, zkousel jsem presouvat soubory pres Bluetooth nejdriv do Motoroly V600 a i kdyz moje K750i mobil nasla neslo do nej nic presunout, obracene z Motoroly ke mne to fungovalo bez problemu?! Nedalo mi to a zkusil jsem to i s Nokii 6230i a tam to fungovalo bez problemu i prijmout i odeslat! Mate s tim nekdo nejake podobne zkusenosti nebo je ten muj milacek opravdu divnej Undecided ?!
uložena
mario858
Anonym
« Odpověď #24 v: 08. Srpen 2006, 11:11 »

Lidi jake mate zkusenosti s pouzivanim jinych temat nez originalnich a dodanych uz v telefonu, ja pouzival temata stazena z netu, taky original od SonyEricssonu jen z jinych modelu ale ze stejnym rozlisenim a zda se mi ze i tohle by mohlo byt jednou z pricin proc se muj K750i chova tak divne, urcite je pohyb v menu rychlejsi s original schematy i mnozstvi preklepu je podstatne nizsi. Co vi na to je to mozne?!
uložena
mar72
Anonym
« Odpověď #25 v: 17. Srpen 2006, 20:38 »

Tak jsem se nakonec nevyhnul Master resetu, mobil zatim slape tak uvidim co bude dal, ale mam na vas prosbu pri resetu se mi smazali i vsechny vyzvaneci melodie, tapety a podobne veci ktere v mobilu byli Undecided , nevite nekdo kde by se dali stahnout nebo by se nenasel nekdo kdo by je nekam upnul......pls Huh
uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 17. Srpen 2006, 20:56 »

Hlavne ze se vsude pise zalohute... Napis www.google.com a hledej  Mrknutí
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
mar72
Anonym
« Odpověď #27 v: 18. Srpen 2006, 15:15 »

No ja sve osobni veci zazalohoval, ale v zivote by me nenapadlo ze ten mobil bude na sebe tak moc zly a vymaze i sve vlastni soubory Cheesy , nejde o zivot, kdyz je nenajdu nic se nedeje ale aspon do pocitace bych si je stahl do zasoby rad nez zas provedu Master reset Grin!
uložena
duranduran
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 30. Leden 2007, 21:19 »

Ahojky. Ja mam K750i od brezna 06 a zatim mi fungoval k me plne spokojenosti.  V soucasne dobe mi blbne joystick a to tak, ze mi nefunguje potvrzeni joystickem tj. kdyz ho chci domacknout jako stredove tlacitko, nekdy mi to chytne a potvrdi, ale vetsinou nee. Taky pohyby do stran mi nefungujou, obcas to chytne. Je to na reklamaci, nebo mam nahrat novy firmware.Mam tam puvodni od novoty R1AA008.
uložena

SE Xperia Neo, android 4.0.4
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 30. Leden 2007, 21:23 »

to vyzera skor na necistoty v joystiku, skus ho nejako prefuknut
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Obcas blbne!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.