SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
21. Květen 2025, 00:18
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Obcas blbne!
Strana: [
1
]
2
3
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Obcas blbne! (Zobrazeno 11722 x)
mar72
Anonym
Obcas blbne!
«
v:
01. Červenec 2006, 11:18 »
Mam K750i necely mesic,jsem spokojen jen mi vadi par veci chtel bych od nekoho poradit cim to muze byt nebo jestli to dela i nekomu jinemu nez me?
-mobil obcas sam od sebe prepne hovor do reproduktoru na zadni strane a vypnout to jde jedine restartem
-mobil obcas vypne mikrofon,takze 2strana me neslysi,opet pomuze jen restart
-mobil nezvoni melodii kterou mam navolenou jako vyzvaneci ton,opet jen restart
Firmware mam posledni R1CA021,dela to jeste nekomu,dokaze mi nekdo poradit cim to muze byt? Nedeje se to moc casto ale na spokojenosti to moc neprida!
uložena
marek
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Obcas blbne!
«
Odpověď #1 v:
01. Červenec 2006, 11:27 »
ja mam taky R1CA021 a tohle se mi nikdy nestalo......bud ho zkusit prehrat jeste jednou nebo servis.....
uložena
Sony Ericsson K750i Eurotel + R1CA021
1GB SanDisk MS Pro Duo + HPM-70
cyrilek
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #2 v:
01. Červenec 2006, 11:59 »
Veci mezi nebem a zemi se s mym founem taky dejou. Mam ho tez pomerne kratce, takze to jeste nechavam uzrat, vykrystalizuji-li nejake upresnujici zakonitosti jeho "nalad" - ma jaksi problem s pameti (jakej pan takovej kram?
), po restartu uz nevi, ze mel nastavene nektere zkratky, co mel za melodii vyzvaneni, budiku apod. - zkratky zapomina furt ty stejny (joystick leva, prava), ale u melodii to jaksi kolisa...
mam teorii, ze by se mohlo jednat o
alergicke reakce
mezi costumizaci a posledni aktualizaci, zde pridavam, co mi odpovedel v e-emailu Sony Ericsson:
Vo veci aktualizacie firmware, bohuzial nemame presnejsie informacie o vsetkych aktualizacnych zmenach firmwaru pri customizovanych telefonoch. Pokial ma Vas telefon "mouchy" a Vas novy firmware nepracuje po aktualizacii spravne kontaktujte, prosim servis Sony Ericsson, pripadne predajcu Vasho telefonu za ucelom vybavenia reklamacie:
GSMobil Service, Green Park, Veselska 699, Praha 9, tel. 242 440 111
www.gsmobile.cz
GSMobil Service: V Jame 8, 110 00 Praha 1, tel. 296 300 300
www.gsmobile.cz
uložena
p.potrava
Anonym
«
Odpověď #3 v:
01. Červenec 2006, 12:18 »
Uživatel: mar72 01. Červenec 2006, 11:18
-mobil nezvoni melodii kterou mam navolenou jako vyzvaneci ton,opet jen restart
 Â
A nepresunoval si melodii do jine slozky??? toto se mi parkrat stalo ale to ostatni bych radsi zkusil reklamovat protoze je to fakt divne
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #4 v:
01. Červenec 2006, 13:48 »
Hmmmm hezka odpoved od Sony Ericssonu, opravdu dokazi kulturne poradit
co se tyce vasich problemu tak bych vzdy zacal zalohou a master resetem telefonu, pak resit dale
uložena
mar72
Anonym
«
Odpověď #5 v:
01. Červenec 2006, 14:18 »
No uvidim,jak tak koukam nejsem sam kdo se obcas divi co ten mobil vlastne chce
!
Zatim to asi necham byt, budu ho bedlive pozorovat, mozna to jeste neni vse cim me prekvapi! Zkusim napsat e-mail na"fundovanou"linku podpory SonyEricsson a pak se s vami podelim o odpoved ktera bude urcite stat za to,jak tak ctu
uložena
marek
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
01. Červenec 2006, 17:01 »
zkratky mi taky blbly kdyz sem mel starsi firmware ale ted uz je to s R1CA021 v pohode
uložena
MetalKalic
Anonym
«
Odpověď #7 v:
01. Červenec 2006, 18:06 »
Zkuste schvalne jednu vec, kterou se ted budu snazit nejak jednoduse popsat a na kterou jsem nedavno prisel. Asi to patri do tohoto tematu, ale mozna je to tak schvalne v telefonu naprogramovano. Dejme tomu, ze si na karte treba mezi obrazky, vytvorim adresar X, v nem budou podadresare A a B, v podadresari A budou dalsi podadresare A1 a A2, v podadresari B budou taky dalsi podadresare B1 a B2. V podadresarich nejnizsi urovne, to jest A1, A2, B1 a B2 budou nejake obrazky. Kdyz budu prochazet slozkami, uvidim postupne adresar X, v nem podadresare A a B, v podadresari A pak podadresare A1 a A2 a v podadresari B potom podadresare B1 a B2. Doted je vsechno normalni. Kdyz se vsak zacnu napriklad z podadresare A1 vracet tlacitkem "zpet", adresarova struktura se pomicha - v adresari X uz nebude jen podadresar A a B, ale taky A1 a A2 a pokud navstivim i podadresar B, tak se to adresare X primicha i podadresar B1 a B2. Mozna je to tak chvalne, aby clovek nemusel porad chodit po strukture nahoru a dolu, ale nekdy to docela mate. Navic treba v Javovych aplikacich se struktura zobrazuje spravne, tedy nemicha se. Schvalne zkuste a dejte vedet, jak jste dopadli.
«
Poslední úprava: 01. Červenec 2006, 19:09 od MetalKalic
»
uložena
marek
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
01. Červenec 2006, 19:55 »
Uživatel: MetalKalic 01. Červenec 2006, 18:06
Zkuste schvalne jednu vec, kterou se ted budu snazit nejak jednoduse popsat a na kterou jsem nedavno prisel. Asi to patri do tohoto tematu, ale mozna je to tak schvalne v telefonu naprogramovano. Dejme tomu, ze si na karte treba mezi obrazky, vytvorim adresar X, v nem budou podadresare A a B, v podadresari A budou dalsi podadresare A1 a A2, v podadresari B budou taky dalsi podadresare B1 a B2. V podadresarich nejnizsi urovne, to jest A1, A2, B1 a B2 budou nejake obrazky. Kdyz budu prochazet slozkami, uvidim postupne adresar X, v nem podadresare A a B, v podadresari A pak podadresare A1 a A2 a v podadresari B potom podadresare B1 a B2. Doted je vsechno normalni. Kdyz se vsak zacnu napriklad z podadresare A1 vracet tlacitkem "zpet", adresarova struktura se pomicha - v adresari X uz nebude jen podadresar A a B, ale taky A1 a A2 a pokud navstivim i podadresar B, tak se to adresare X primicha i podadresar B1 a B2. Mozna je to tak chvalne, aby clovek nemusel porad chodit po strukture nahoru a dolu, ale nekdy to docela mate. Navic treba v Javovych aplikacich se struktura zobrazuje spravne, tedy nemicha se. Schvalne zkuste a dejte vedet, jak jste dopadli.
jestli to nebude tim ze v aplikacich zadna struktura neni, tam je jedna slozka a hotovo
jinak v obrazkach sem to nezkousel
uložena
Martinor
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
01. Červenec 2006, 20:32 »
Uživatel: MetalKalic 01. Červenec 2006, 18:06
Jo to se mi taky dela ale podle me je to tak schvalne.
uložena
Nokia 5300 Music Edition Grey + 1 GB microSD
mario858
Anonym
«
Odpověď #10 v:
27. Červenec 2006, 22:01 »
Lidi jak casto musite K750i restartovat aby fungoval korektne?! Ja ho mam asi 2 mesice presel jsem z N6230 u ni jsem to nemusel delat vubec a u K750i mi pripada ze to musi delat i tak 2 krat za den jinak ma pekne roupy
, je to normalni?!
uložena
Majklmn
Uzivatel
«
Odpověď #11 v:
28. Červenec 2006, 09:36 »
Kdyz jste se dostali az k restartu telefonu
, tak se chci zeptat, jestli restart k750i znamena, ze ji vypnu a zase zapnu normalnim zpusobem a nebo je v tom nejaky jiny figl?(neco zmacknout,atd.?)
uložena
MetalKalic
Anonym
«
Odpověď #12 v:
28. Červenec 2006, 11:41 »
No, ja restartuju nepravidelne, nekdy nekolikrat denne, jindy treba jen sem tam, podle toho, jak me napadne. ÂŽadne problemy nepozoruji, ani s nahodnymi zmenami melodii, zkratek atd. Ale je fakt, ze pokud si dobre vzpominam, tak se starsim firmwarem R1AA008 mi zkratky joysticku taky zapominal, pak to nejak prestalo (asi Master Resetem), ale ted, jak mam novy firmware R1CA021, vse funguje jak ma a nic nezapomina.
uložena
Palee
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE XPERIA arc
«
Odpověď #13 v:
28. Červenec 2006, 14:29 »
No ja ked ho vypnem a zapnem tak raz za 2-4 tyzdne a nepozorujem ziadne problemy, vsetko facha. Je mozne ze to potrebuje mat pamat telefonu nezaplnenu teda moj nazor je ze telefon ma nejaku cache a berie si ju z pamate telefonu ak je dostatocne mnozstvo volnej pamate v telefone tak to facha ked si na hrane tak to asi zacne blbnut. Ja osobne mam cca 20 MB volnej pamate v telefone a ukladam vsetko na pamatovu kartu. (mozno ze kecam, je to iba moj nazor).
uložena
R320s>T300>T610>K750i>W910i>W995>Xperia arc
maro.
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #14 v:
28. Červenec 2006, 16:21 »
Ja taky telefon skoro nevypinam a nepozoruji zadne zpomaleni, a uz vubec ne chyby... Jednouse mi akorat stalo, kdyz jsem chtel najet do menu tak bylo nejake zpomalene, ale to bych spise prihol na vinu tomu, ze mam menu zcela cusstomizovane ( vlastni ikonky + icq + opera)
uložena
< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i,
SE K750
>
Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov** - Pulp Fiction
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Obcas blbne!
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 16 dotazů.