SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Květen 2025, 07:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Obcas blbne!
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Obcas blbne!  (Zobrazeno 11669 x)
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #30 v: 30. Leden 2007, 21:25 »

Problemy s joystickem se tu resi na nekolika mistech, firmware Ti pomuze tezko, je to mechanicka zavada, takze servis. Ale nevim, memu telefonu bude uz rok a joystick je jak novy, jeste ani jednou nevynechal a to ho s sebou nosim vsude - asi taky zalezi, jak se o nej kdo stara. Ja ho tak jednou denne vycistim a je klid. Mrknutí
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 30. Leden 2007, 21:46 »

Ahojky. Ja mam K750i od brezna 06 a zatim mi fungoval k me plne spokojenosti.  V soucasne dobe mi blbne joystick a to tak, ze mi nefunguje potvrzeni joystickem tj. kdyz ho chci domacknout jako stredove tlacitko, nekdy mi to chytne a potvrdi, ale vetsinou nee. Taky pohyby do stran mi nefungujou, obcas to chytne. Je to na reklamaci, nebo mam nahrat novy firmware.Mam tam puvodni od novoty R1AA008.
Pokud nechces telefon nejak rozdelavat, tak rovnou reklamace a meli by ti ho opravit...
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
aTDMik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 30. Leden 2007, 22:06 »

Problemy s joystickem se tu resi na nekolika mistech, firmware Ti pomuze tezko, je to mechanicka zavada, takze servis. Ale nevim, memu telefonu bude uz rok a joystick je jak novy, jeste ani jednou nevynechal a to ho s sebou nosim vsude - asi taky zalezi, jak se o nej kdo stara. Ja ho tak jednou denne vycistim a je klid. Mrknutí
Z vlastni zkusenosti vim , ze kazdodeni cisteni bohuzel nestaci . Mam ho prave ted¡na reklamaci . Embarrassed
« Poslední úprava: 30. Leden 2007, 22:08 od atomik » uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #33 v: 31. Leden 2007, 05:30 »

Nestras. Embarrassed Tak ja doufam, ze mi jeste tak minimalne rok vydrzi, nez se rozhodnu koupit neco noveho.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Obcas blbne!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 15 dotazů.