SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
15. Březen 2025, 18:25
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
P910 reklamacia
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: P910 reklamacia (Zobrazeno 7127 x)
dog
Uzivatel
P910 reklamacia
«
v:
28. Červen 2006, 00:44 »
tak rad by som reklamoval moj P910 (1/2 roka teroru s tymto telefonom po relativne stabilnom P800).. ale ja ho tak pouzivam, ze sa ho nedokazem zbavit ani na den:)
takyto mam supis zavad:
- hociake bezdratove spojenie sa prerusuje (bluetooth, infrared, handsfree, internet)
- nekompatibilny bezdratovy prenos (nokia) - takze ako keby som bt nemal, mozem prdlajs poslat druhym ludom do telefonov
- neustale mrznutie/restartovanie ak je bluetooth zapnuty, cize stale
- vymazava pravidelne vsetky spravy (sms, mms, email)
- nenastartuje ak je vlozena karta
- stahovanie posty niekedy sa zacykli
- limit na pocet stahovanych mailov nefunguje
- budik v lete budi o hodinu neskor
- 2 1/2rocne baterie co mam vydrzia par hodin
to je parada.. kto by vydrzal tento teror? asi len ja. mrznutie 15x denne, napriklad aj ked niekto vola.. mrzne aj SONYERICSSON(R) handsfree.. ultrapravidelny backup/restore je nevyhnutnostou.. ja hlupak som bol fanatik do SE a teraz zavidim ostatnym.. mam strasne vela prislusenstva pre SE, co ma drzi pri znacke. uz som si ale kupil GPS NOKIA a mam nabijacku aj autonabijacku, tak to je prvy krok smerom ku konkurencii..
k SE mam nabijacky a stojanky vsade, ale vidim ze to zahodim raz do kosa.. lebo kvalita SE mi pride slaba. musim si to konecne priznat. je to odpad. aj to male zaprdene handsfree s displejom blbne - mrzne + nespravne svieti.. no je to mozne, aby SE vyrobil funkcnu vec?
bohuzial nedokazem to ist reklamovat a cakat mesiac na ******sky servis niekde v Kladne, ktory mi akurat prepali firmware z najnovsieho na najnovsi.. ja ten telefon strasne pouzivam aj pri tom utrpeni. potreboval by som si pozicat docasne P910:) to co mam za trapne telefony D750, T630, T300, to je nepouzitelne, na tychto obycajnych telefonoch uz nedokazem pracovat;) takisto nemam nervy na master/reset a zacinat odznovu. ved je jasne ze za mesiac by to bolo o tom istom.. backup robim raz za 5 dni, lebo nikdy nevies, kedy sa vsetko premaze.. restore je min.raz za mesiac, kedy sa vymazu vsetky spravy. backup+masterreset+restore som skusal - nie je to ziadna ozdravna kura. naposledy prisiel problem s tym, ze telefon nenastartuje s kartou, takze pri pravidelnych samorestartoch to ide krasne na nervy, ze treba zamrznuty telefon vypinat brutalne, vybrat kartu, zapnut, zasunut kartu.. ak sa restart udeje cez noc, tak samozrejme ma rano nezobudi budik, vdala comu som uz zaspal do prace... to je teror - kvalita od SE.
uložena
dog
Uzivatel
Re: P910 reklamacia
«
Odpověď #1 v:
28. Červen 2006, 00:45 »
ake su dobre smartphony s dotykovym perom?
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #2 v:
28. Červen 2006, 01:03 »
2dog-po precteni tveho prispevku se mi zda ze ctu nejake scifi.
1) proc mas v 1/2 roku starem Pcku 2 1/2 roku starou baterku
2) budik budi v lete o hodinu neskor- mas spravne nastaveny cas a letny cas ?
3) nemrsknul jsi s nim nekdy o zem ?
po precteni mne napada jedno srovnani, kdysi tady prudil nejaky "aquila, nebo tequila" uz si presne nepamatam, zaryty nokiak, ktery na SE nevidel nic pozitivne, jenom same zapory.
uložena
SepiaX
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #3 v:
28. Červen 2006, 07:36 »
Mno mam uz nejaky cas P910i a musim rict ze vseobecna spokojenost a nadseni neopada. Souhlasim s lisackym srovnanim Petersse, protoze kazdy naruzivy uzivatel smartu (a z prispevku DOGA plyne ze se k nim radi) se urcite pri techto problemech co nejdrive obrati na servis. K tomu firmware, pokud to odsoudis predem pak ti neni pomoci a pokud vim nokie taky nejsou bezproblemove.
uložena
SEManiaky darovana P910i,HBH 200, 1GB MS Pro DUO
mmmax
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
28. Červen 2006, 07:51 »
2 dog: Pises, ze rad by si reklamoval. Nechapem, preco si to uz davno neurobil... Â ... u predajcu. Pol roka sa trapiÂť ako idiot s telefonom, ktory Ti ma sluziÂť a pomahaÂť ? PodÂľa mna si ho mal odlozeny dlhsi cas vedÂľa nejakej NO-KIE a on sa z toho nakazil a ZBLBOL. Nepoznam vyrobcu, ktory by vyrabal 100% bez nepodarkov. Ale podÂľa mna je tu dostatocne mnozstvo SPOKOJNYCH uzivateÂľov SE, ktory po precitani Tvojej reklamacie urcite nepozahadzuju svojich milacikov, skor si pomyslia svoje o Tebe a Tvojom umysle. Sorry...
...este k tomu "nekompatibilny bezdratovy prenos (nokia)". V zivote som sa toÂľko nenatrapil ako ked som chcel kolegyni poslaÂť mp3 zvonenie do N. Neslo to ani BT ani IR ani z phonu ani z compu. Kedze som mal asi ja blbi telefon aj PC aj BT adapter aj IR, pretoze Nokia bola urcite ok, poslal som to ako MMS. Realy userfriendly shit.
uložena
N3210,N3510,T310,K700i,P910i
peckovice
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #5 v:
28. Červen 2006, 08:39 »
Myslim, ze nokia ma neco jako omezeni pro prijimane soubory..... Proste pokud neco posilas z telefonu, tak to nokiackej telefon neprijme, kvuli tomu, ze je to nokia. Do ni to jde dostat jen pres nokia PC suite a nebo mms. Ale s ostatnima znackama, jako treba siemens nebyl problem.
uložena
SE W710i + 1GB M2
Thomas2425
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
28. Červen 2006, 13:09 »
Taktez se mi to zda divne. Nikdy jsem s P910i snad nemel vaznejsi problem. A to jsem uz do toho nacpal mraky aplikaci!!!!! A furt v plne funkcni a bez chyb, zaseku, restartovani. Proste dokonaly. Nikdy bych nemenil. Kdyz pozoruji sve okoli, jak kazdemu postupne odchazi na reklamaci novy telefon, tak jsem stale spokojenejsi a spokojenejsi.
uložena
SE P910i
SepiaX
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
28. Červen 2006, 13:27 »
Uživatel: Thomas2425 28. Červen 2006, 13:09
Taktez se mi to zda divne. Nikdy jsem s P910i snad nemel vaznejsi problem. A to jsem uz do toho nacpal mraky aplikaci!!!!! A furt v plne funkcni a bez chyb, zaseku, restartovani. Proste dokonaly. Nikdy bych nemenil. Kdyz pozoruji sve okoli, jak kazdemu postupne odchazi na reklamaci novy telefon, tak jsem stale spokojenejsi a spokojenejsi.
Dokonaly urcite neni, taky uz jsem musel provest Master reset (a tomu jsem se snazil "vyhnout") ale myslim ze u chytrych founu s O.S. se tomu jednoduse vyhnout neda pokud jim davate do tela:-))
uložena
SEManiaky darovana P910i,HBH 200, 1GB MS Pro DUO
BB.
Korektorka
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
28. Červen 2006, 14:05 »
Uživatel: peterss 28. Červen 2006, 01:03
2dog-po precteni tveho prispevku se mi zda ze ctu nejake scifi.
1) proc mas v 1/2 roku starem Pcku 2 1/2 roku starou baterku
2) budik budi v lete o hodinu neskor- mas spravne nastaveny cas a letny cas ?
3) nemrsknul jsi s nim nekdy o zem ?
po precteni mne napada jedno srovnani, kdysi tady prudil nejaky "aquila, nebo tequila" uz si presne nepamatam, zaryty nokiak, ktery na SE nevidel nic pozitivne, jenom same zapory.
Ja to ctu tak, ze ma dva kusy pul roku stare baterie!!!!!!! Ne dva a pul roku.
uložena
Korektorka SEMania.cz
SE V630i, W800i, Nokia 3120c
MicroSD 4 GB
Parrot CK3100
Didik
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
28. Červen 2006, 14:51 »
Nejjednodussi vysvetleni byva vetsinou take to spravne... Myslim si, ze celou dobu DOG otali se softwarerovou chybou a pritom by k reseni stacil reflash... kazdopadne ma uzivatel Dog muj obdiv a taky v nemale mire i udiv...
uložena
fantomas999
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE P910i
«
Odpověď #10 v:
28. Červen 2006, 18:40 »
No panove, reknu vam, ze tolik zavad jako ma Dog, jsem pohromade snad jeste nikdy nevidel. Pecko pouzivam uz dlouho a jsem s nim naprosto spokojenej a nebyt restartu pri pouziti jako modemu by to byl dokonalej foun. Ale i pres tuto malou chybku (do dneska nevim, co ji zpusobuje) na Pecko nedam dopustit. To, ze SE nevyrabi kvalitni pristroje snad ani nemysli vazne. Kam se hrabaly ostatni znacky, kdyz SE dal na trh T610 - T630 a pak i K700i! Mela Nokia v dobe T630 tak kvalitni kousek, ktery by se s timto modelem dal srovnat? A ohledne BT a IR prenosu souboru na Nokii, taky se mi to pri posilani na Nokie stava. Je s podivem, ze na ostatni znacky prenos funguje OK. Mozna je Nokia domluvena s operatory, aby lidi posilali soubory jako MMS a ani na tom taky neco trhli
Pro Doga mam jen jednu radu: SERVIS!
uložena
Internetovy magazin Fantomas
dog
Uzivatel
«
Odpověď #11 v:
28. Červen 2006, 21:28 »
baterie su polrocne:) su dve a nabijane na roznych nabijackach, takze neobstoja teorie o zlej baterke/nabijacke.
pre porovnanie: na P800 sli posielat subory na ine telefony BEZ PROBLEMOV. s P910 to uz nejde, a to ide o rozne telefony.. prenos sa vzdy prerusi.. posielal som to roznym ludom na telefony roznych znaciek na roznych miestach v roznom pocasi:)) idu len sony ericssony.
hodiny maju nastaveny letny cas a ten cas ukazuju aj hodinky a ten je predsa platny? preto ked hodinky ukazuju 8:00 a budik je nastaveny na 8:00, tak je dost nelogicke, ze zazvoni o 9:00 nie?
telefon pada so zapnutym bluetoothom, co je problem aj u P800. pada v kuse:)
peterss: hovoris ako futbalovy fanusik, ale ja mam taketo problemy naozaj a nie som zaryty fanusik nicoho, chcem dobry telefon
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #12 v:
28. Červen 2006, 22:53 »
2dog- baterie so polrocne-nepises ci su original SE, neoriginalne maju problemy
prenos cez BT- zalezi na tom co posielas a na aky tel. niektore tel. prijmu max subor 100kB, niektore nemusia subor co posielas poznat
s casom ti asi takto na dialku neporadim
chyby sa vyskytli naraz, alebo casom? mozu to sposobovat aj nejake problemove apps
nepises ci mas povodny FW, alebo mas aktualizovany
ked som kupil ja Pcko (t-mobile), je to rok, tiez sa mi sem tam restartoval sam od seba, po aktualizacii FW restarty prestali
niektore apps co som skusal robili rozne problemy v Pcku
hovoris ako futbalovy fanusik-to sa ti asi zda z toho prispevku, ale dost ma zarazil vycet problemov, ktore si napisal, to som este u nikoho nevidel
a ze toto pisem slovensky- som povodom z bratislavy, tak mi to tak ide
uložena
dog
Uzivatel
«
Odpověď #13 v:
04. Červenec 2006, 01:02 »
peterss: vsetko je velmi rozmanite, vylucujuce chybu inde ako v telefone.. baterie je originalna + neoriginalna. subory samozrejme posielam tam kde ich ma prijat a co je dolezite, uplne tie iste subory idu poslat z P800 na tie iste telefony. chyby sa vyskytuju od zaciatku.. prvy zamrz prvy den a to som snad este nemal nic nainstalovane. firmware je najnovsi, ziadne zmeny som nepocitil.
musim s tym nieco robit, lebo to je na maslu.. mrzne mi to stale viac a viac, uz sa toho bojim dotknut
napriklad vcera mi to mrzlo kazdych 5 minut. slusne nie?
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #14 v:
04. Červenec 2006, 18:09 »
No na tvojom mieste by som urobil MR a potom update FW, nasledne by som skusal, ci tel. ma tie iste chyby, pokial nie instaloval by som apps postupne a za kazdou instalackou by som tel. vyskusal. Tak asi zistis v com je problem, pokial by boli problemy od zaciatku v cistom Pcku, tak by som ho reklamoval.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
P910 reklamacia
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 18 dotazů.