SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
29. Duben 2025, 07:44
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s M600i
Strana:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
29
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zkusenosti s M600i (Zobrazeno 143113 x)
Pantani
Uzivatel
Re: Zkusenosti s M600i
«
Odpověď #330 v:
18. Srpen 2006, 20:15 »
z recenze P990 o adresari:
>> Jako u starsich ,,pecek'', tak i zde se vedle cisel a e-mailovych adres rovnou zobrazuji ikonky jednotlivych zprav, ktere umozni nastartovat editor a rovnou psat.
Je to vlastnost UIQ (tudiz to ma i M600i) nebo je to jen vychytavka u pecka? Prepokladam, ze to plati pro UIQ jako celek, ale radsi se ptam...
uložena
Venerea
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #331 v:
19. Srpen 2006, 18:16 »
vcera sem zjistil ze tlacitko pro prijem hovoru na handsfree konecne dokaze zastavit a znovu spustit hudbu!jestli o tom vite tak se omlouvam,ale ja o tom nikde necet,ani v recenzich a sem z toho nadsen!!!to mi treba u K750i hodne vadilo.skoda ze neumi i treba dlouhym podrzenim posunout skladbu,ale stejne super
uložena
Tocte se pankacove!
Pantani
Uzivatel
«
Odpověď #332 v:
19. Srpen 2006, 19:25 »
Uživatel: Kolda.o 12. Srpen 2006, 08:27
Uživatel: Pantani 11. Srpen 2006, 17:08
rad bych se jeste zeptal, jak poznam, ze mi prisla sms nebo mam nejakej neprijatej hovor, kdyz mam pres displej sporic. Je tam nejaka dioda jako u P990?. Uz mi tu nekdo odepsal ze ten sporic neukazuje nic tak aspon jestli je tam nejakej jinej indikator. Dik
bohuzel - verim ze to bude brzo vyreseno nejakou externi aplikaci
a co tam je teda misto toho sporice? prazdnej vypnutej displej?
uložena
Venerea
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #333 v:
19. Srpen 2006, 19:53 »
bohuzel jen tma.pri zamknuty klavesnici,kdyz pootocis jogdialem,se hodiny zobrazi,ale sou hrozne mrnavy a na dennim svetle skoro necitelne
uložena
Tocte se pankacove!
Venerea
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #334 v:
19. Srpen 2006, 19:59 »
jinak ted sem zkousel nejaky java hry a na takhle velkym displayi je to fakt parada!!
uložena
Tocte se pankacove!
maravy
Uzivatel
«
Odpověď #335 v:
19. Srpen 2006, 20:25 »
Zdravim vsechny stastne majitele M600, i ty kteri teprve vahaji. Mam telefon priblizne tyden a par zkusenosti, o ktery bych se rad podelil. Jednak by mohly poslouzit tem kteri telefon teprve vybiraji a treba se najdou i taci, kteri nektere problemy ktere popisuju uz vyresili a pomuzou me i prip.dalsim.
1. Multitasking - proc se programy svevolne ukoncuji? Jedine systemove procesy zustavaji vzdy v provozu. Nastesti ma moznost "mark as system apl." Agile messenger primo ve svym menu, jinak by multitasking temer k nicemu. Otevru Operu a jinej program me to beze slova upozorneni shodi. Presel jsem na M600 z Trea mimo jine prave kvuli plnohodnotnemu multitaskingu, ale to co zatim UIQ3 predvadi me moc nenadchlo. Nemate nekdo uz vyzkoumany jak oznacit jako systemovy proces napriklad rychlou volbu u telefonu? V okamziku kdy chci volat a cekam par vterin nez se nastartuje tak banalni aplikace jakou je seznam 9 telefonich cisel, tak docela rostu.
2. Emailovy klient. Taky cekate nekolik vterin nez se otevre mailova zprava? A vlastne i SMS o nekolika znacich? Docela by me zajimalo o cem premysli tak dlouho. Nepodarilo se me korektne rozchodit IMAP, klient stahuje, stahuje a stahuje a po nekolika MB stazenych dat to vzdycky vzdam a ukoncim pripojeni.
3. Vestavena opera. Mam docela problem s diakritikou. nainstaloval jsem si i Operu mini a ta je na tom s ceskymi znaky mnohem lip. Take me u "velke" opery chybi moznost posunu stranky pomoci sipek na klavesnici. Scrollovat po jednotlivych odkazech koleckem je docela opruz.
4. Audio prehravac - z neznameho duvodu zustala nevyuzita hw tlacitka pro posun mezi skladbami. Klaves je na telefonu jak nasr*****, ale v teto aplikaci jsou k nicemu. Stejne tak je obrovska skoda ze neexistuji zadne klavesove zkratky pro jine aplikace tak jak jsou v Opere. Predstavte si ze napr. v mailovem klientu by stacilo stisknout alt+n a zacalo by stahovani novych mailu. Ted je nutne otevrit menu, najet na prislusnou volbu. Se stylusem to jeste jde, ale bez nej je to zbytecne zdlouhavy. SE se na podpore chlubi jak je to super ty klavesovy zkratky u Opery, tak me ponekud unika proc je nedodelali vsude.
Obrovska skoda je ze setrili tlacitky, pod LCD mohla byt misto toho nadhernyho stitku 4 volitelna tlacitka, na casto pouzivane aplikace.
Abych jen nenadaval, jinak je M600 docela super, malinkej a lehkej komunikator, klavesnice je perfektni, srovnatelny komfort z Treem a nevic super fce doplnovani slov. Skvely je hodne rychly nabijeni telefonu, za hodinu je plne nabity.
uložena
Peshi
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #336 v:
19. Srpen 2006, 21:46 »
No, rozepsal si se pekne ...
M600i uz u sebe nemam, ale pokusim se odpovedet na tvoje otazky ...
1) To, co popisujes, nebude zrejme problem multitaskingu, ale male RAMky telefonu, ktera nedovoli mnoho spustenych programu.
2) M600i neni zrovna rychlik, s tim se musis smirit, e-mail jsem pouzival POP3 a vse bylo v poradku.
3) Jo, na nekterych strankach je problem s diakritikou, s tim nic nenadelas
4) Taky mi chybely kontextovy tlacitka pod displejem, ovladani na M600i mi neprijde zrovna nejstastnejsi, podobne jako klavesnice .. divim se, kdyz si presel z Trea, ze se ti zda perfektni ..
uložena
Byvaly redaktor SEmania.
maravy
Uzivatel
«
Odpověď #337 v:
19. Srpen 2006, 23:48 »
Ze? Nadatloval jsem toho hodne a prave na M600. Mel jsem v aute dlouhou chvili tak jsem toho vyuzil. Fakt se me pise na ni dobre. Ohodnoceni "perfektni" je mysleno vzhledem k rozmerum a take vzhledem k tomu ze jsem od ni moc necekal. u Trea me moc nesedla kulata (vypoukla tlacitka).
Je to mozny ze to dela RAMka, ale chova se to absolutne nevyzpytatelne, jednou tam mam spustenych 10 aplikaci (jako test, jinak to nepotrebuju) vsechny vesele bezi, zkousim vsechny mozny aplikace a v pohode. A z toho najednou tam neni nic i kdyz jich bezelo jen par.
POP3 me jede v pohode taky, ale chybi me moznost presouvani mailu mezi slozkami na serveru tak aby i ostatni uzivatele uctu meli aktualni stav.
Rychlik to tedy rozhodne neni, po Treu obzvlast, prvne jsem si myslel ze je spustena nejaka silene narocna aplikace, pozdeji jsem pochopil ze je to normalni :-(. Ale kdyz mam pusteny co potrebuju, jen se mezi nimi prepinam je to celkem pohoda. Pokud prave nedojde k tomu, ze system nazna ze uz ji nebudu potrebovat :-).
Toto uz pisu na PC :-)
uložena
Pantani
Uzivatel
«
Odpověď #338 v:
20. Srpen 2006, 12:49 »
Uživatel: Venerea 19. Srpen 2006, 19:53
bohuzel jen tma.pri zamknuty klavesnici,kdyz pootocis jogdialem,se hodiny zobrazi,ale sou hrozne mrnavy a na dennim svetle skoro necitelne
takze stejny jako moje nokia - na ni to totiz taky nejde precist - neuveritelne mrnavy pismo, slaboucky, nekontrastni odstin, proste hruza. Ale ten sporic zase ukazuje vsechno co ukazovat ma
uložena
Pantani
Uzivatel
«
Odpověď #339 v:
20. Srpen 2006, 13:00 »
1. Multitasking && rychlost: jakou mas verzi fw? cetl jsem, ze s tema novejsima verzema je cejtit, ze je foun trochu rychlejsi... Jestli mas nejnovejsi, tak to je uz bida, doufal jsem, ze to vylepsej
3. Vestavena opera - mam dojem, ze nekdo tu psal, ze zobrazuje pouze UTF-8, nic jinyho
4. Audio prehravac && klavesovy zkratky - pokud bys chtel mit klavesovy zkratky, tak predpokladam, ze tuto bys musel stejne mackat dvema rukama - ano, sice nepouzijes ten stylus, ale moc pohodlny mi to taky neprijde
uložena
oko
Anonym
«
Odpověď #340 v:
20. Srpen 2006, 15:13 »
chci se zeptat jak to je teda s tema video hovorama u M600i. jde teda uskutecnit video hovor s jinyym UMTS mobilem tak, ze vyho na displeji vidite a on vas ne(popripade jen nejaky obrazek ci foto)
? diky za odpoved(staci jen ANOxNE)
uložena
FilipLudvik
Anonym
«
Odpověď #341 v:
20. Srpen 2006, 15:15 »
Uživatel: oko 20. Srpen 2006, 15:13
chci se zeptat jak to je teda s tema video hovorama u M600i. jde teda uskutecnit video hovor s jinyym UMTS mobilem tak, ze vyho na displeji vidite a on vas ne(popripade jen nejaky obrazek ci foto)
? diky za odpoved(staci jen ANOxNE)
samozrejme, ANO
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #342 v:
20. Srpen 2006, 15:48 »
Ve specifikaci pisi ANO, ale my jsme to minuly tyden na VIP srazu zkouseli a nepodarilo se nam to, takze ja zatim rikam NE. Takze zkusenosti sem komu se to podarilo
uložena
maravy
Uzivatel
«
Odpověď #343 v:
20. Srpen 2006, 21:11 »
Mam posledni firmware stazenej minulej tyden. Bohuzel.
Co se tyce toho prehravace, jde o to ze kdyz chci preskocit skladbu, tak proste stisknu tlacitko a hraje dalsi. U M600 muzu bud dobat do LCD, nebo vytahnout stylus. Posloucham hudbu vecer kdyz jdu spat nebo kdyz beham, v obou pripadech je vytahovani stylusu naprosta silenost. Idealne je to vyreseny u Wxxx podrzis volume a je to. Snad to vyresi prehravac od Lonely Cat Games.
uložena
paranps2
Anonym
«
Odpověď #344 v:
20. Srpen 2006, 22:56 »
vam to jde prehravat v prehravaci??? ja musim jedine pres spravce souboru pls poradte jak muzu ve WALKMANU?
??
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
29
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s M600i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.