SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 11:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Mobilni tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tuning FW
Strana: 1 [2] 3 4 ... 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tuning FW  (Zobrazeno 198236 x)
5ro
Anonym
« Odpověď #15 v: 25. Červen 2006, 12:25 »

Dela me to to stejne co pise Makkinen
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 25. Červen 2006, 12:26 »

Dela me to to stejne co pise Makkinen

a to je duvod abys to tu zasiral? pouzivej EDIT clanku + popis chybu a ne "me to haze chybu" a nebo "dela to to samy co..."
uložena

| http://www.se-tuning.cz | www.7luke.com | S500i @ W580i + FLASH schemes / menu, TrackID™, Walkman 2.0 stable + M2 4GB + HPM-82... TAK DOBØE, uz sem nebudu psat, aÂť si muze technicka podpora vydelavat!
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 25. Červen 2006, 12:28 »

ja jsem se dostal celkem daleko :-)

zapojim zapnuty mobil prihlasi se jako disk zapnu far pak F11 dam sepf nebo jak to je, pak vypnu mobil, vyberu nalezitou rychlost a typ mobilu a pripojeni, pak potvrdim zacne se nacitat zapnu pres cecko a mobil se normalne zapne a zase se hlasi jako disk... cili tam vubec neni detekovan v tom faru a ten dojede do konce a zahlasi chybu

nevim jestli je problem v usb ovladacich?? jako disk mi jeden dobre tak nevim

spravne se to dela tak ze kliknes enter to matrix + drzis na vyplem mobilu C a zasunes kabel do mobilu
musis mit nainstalovany USB flash driver (pro SEUS)

KUAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! a uz me to fakt toci vsechno je to na foru napsany
uložena

| http://www.se-tuning.cz | www.7luke.com | S500i @ W580i + FLASH schemes / menu, TrackID™, Walkman 2.0 stable + M2 4GB + HPM-82... TAK DOBØE, uz sem nebudu psat, aÂť si muze technicka podpora vydelavat!
aTDMik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 25. Červen 2006, 12:28 »

tak uz sem to rozchodil !!!! su fakt lama , lol !
uložena
aTDMik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 25. Červen 2006, 12:30 »

Luke_ ... nevi jak by se dal predelat napis nad ikonou ?? nad ikonou jimm mam porat napsano wap gprs !
uložena
5ro
Anonym
« Odpověď #20 v: 25. Červen 2006, 13:08 »

ja jsem se dostal celkem daleko :-)

zapojim zapnuty mobil prihlasi se jako disk zapnu far pak F11 dam sepf nebo jak to je, pak vypnu mobil, vyberu nalezitou rychlost a typ mobilu a pripojeni, pak potvrdim zacne se nacitat zapnu pres cecko a mobil se normalne zapne a zase se hlasi jako disk... cili tam vubec neni detekovan v tom faru a ten dojede do konce a zahlasi chybu

nevim jestli je problem v usb ovladacich?? jako disk mi jeden dobre tak nevim

spravne se to dela tak ze kliknes enter to matrix + drzis na vyplem mobilu C a zasunes kabel do mobilu
musis mit nainstalovany USB flash driver (pro SEUS)

KUAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! a uz me to fakt toci vsechno je to na foru napsany

Ikdyz postupuju jak si psal. Tak me to na konci hodi chybu Unable to open device: EPIUSB
uložena
TomasZmuda
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X10i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 25. Červen 2006, 13:37 »

opravdu mas stazeny ovladace na SEUS? musis normalne ve widlich nainstalovat. nahlasi se jako flash, potom vypni tel, zapni enter the matrix, zmackni C, pichni kabel a telefon by mel zustat vypnuty a te FAR ti skoci slozky. Mrknutí
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
5ro
Anonym
« Odpověď #22 v: 25. Červen 2006, 13:43 »

opravdu mas stazeny ovladace na SEUS? musis normalne ve widlich nainstalovat. nahlasi se jako flash, potom vypni tel, zapni enter the matrix, zmackni C, pichni kabel a telefon by mel zustat vypnuty a te FAR ti skoci slozky. Mrknutí

No ja myslim, ze je mam stazeny, ale netusim jak to poznam
uložena
jajk0
Uzivatel
Telefon: SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 25. Červen 2006, 14:08 »

tak ich pre istotu stiahni zas a uvidis ci sa to nezmeni  Mrknutí
uložena

T10s -> T28s -> T310 -> T68i -> K700i -> D750i@W800i -> W580i
5ro
Anonym
« Odpověď #24 v: 25. Červen 2006, 14:16 »

Uz sem je stahl, ale stale je to marne
uložena
Luke_ chiptuning
Anonym
« Odpověď #25 v: 25. Červen 2006, 14:42 »

HM  Angry a nainstaloval Huh?

po instalatoru, jak jsem psal, zrestartuj PC a vypni telefon a vyndej + po 30 sekundach zandej baterku a zkus to
uložena
M!G
Anonym
« Odpověď #26 v: 25. Červen 2006, 15:57 »

Uz sem je stahl, ale stale je to marne

Mel jsem ten samy problem a vyresil jsem ho takovym to presnym postupem:
vypnout telefon, vytahnout a zandat baterku (SIM NECHAT!!! - jinak mi to nefungovalo), spustit FAR, Stisknout F11, vybrat ten plugin + Enter Matrix, Otevre se nove okno de ti odtikava cas 60s a ceka se na: stisknout a drzet 'c' na telefonu a pripojit kabel, pak se do toho okna pripise nova radka "Boot: Waiting for response from phone" nebo neco takoveho a znova se odpocitava od zacatku a za chvili uz by to melo nacist telefon. Aspon me to takhle fungovalo, kdyz jsem vyndal SIMku tak se mi to nedarilo.
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 25. Červen 2006, 18:41 »

Lidi, uvazujete! Pokud nejste schopni si tady na foru najit jak nainstalovat ovladace, nebo to nezvladate sami, nebo nejste schopni jit podle postupu, tak se prosim vubec do tech uprav nepoustejte! Riskujete telefon za desitku! Takze vam tohle vubec nedoporucuju!
uložena
Snadny.terc.cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 25. Červen 2006, 18:42 »

Myslite ze by ty ikony fungovali i na D750i HuhHuhHuhHuh??
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 25. Červen 2006, 18:45 »

Jasne ze fungovaly, ale musis si to trosku upravit, protoze tam mas ikony od t-mobile, ale to zvladnes podle navodu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Mobilni tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tuning FW
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.