SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 21:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s FW R1CA021
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s FW R1CA021  (Zobrazeno 1517 x)
awol
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 14. Červen 2006, 21:06 »

Zdravim vsechny,

jiz par dni jsem hrdym majitelem telefonu K750i. Koupeny od Vodafone. Puvodne tam byl firmware R1AA008. Jenomze telefon mi celkem casto zamrzal, nejvice primo kdyz bezela nejaka java aplikace a pomahalo jen vytahnuti baterie. Stahnul jsem fw R1CA021. Nejakym zpusobem mi ale prestal fungovat ukazatel prubehu stahovani pri jakemkoliv presouvani souboru do telefonu. Ukazuje to jen x kb / y kb, ale ten progress se uz nehybe Shocked( Netusi nekdo co s tim?
Pak mam jeste problem se zvukem, hlavne v java hrach. Vypada to, ze zvuk po startu hraje velmi slabe a ja musim stisknout tlacitko pro hlasitost, aby to zacalo byt slyset. Staci to jen jednou zmacknout a uz to hraje o dost vic, pak se u nekterych her stava, ze to pak prestane byt slyset a ja to musim zase mackat znova. Dale mi to po poslechu radia, kdyz ho vypinam, nekolikrat loupne ve sluchatkach, asi 4krat az 5krat rychle za sebou. Dela vam to taky, nebo to je uplne nejaky pokazeny?
Jinak ja nejak doufam, ze mi aspon novy fw vyresil to mazrzani, protoze je divny, ze mi to s celkem novym fw takhle mrzlo :-O

Diky vsem zkusenych SEckarum za pripadne rady, nazory. ...
uložena
marek
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 15. Červen 2006, 13:30 »

Zdravim vsechny,

jiz par dni jsem hrdym majitelem telefonu K750i. Koupeny od Vodafone. Puvodne tam byl firmware R1AA008. Jenomze telefon mi celkem casto zamrzal, nejvice primo kdyz bezela nejaka java aplikace a pomahalo jen vytahnuti baterie. Stahnul jsem fw R1CA021. Nejakym zpusobem mi ale prestal fungovat ukazatel prubehu stahovani pri jakemkoliv presouvani souboru do telefonu. Ukazuje to jen x kb / y kb, ale ten progress se uz nehybe Shocked( Netusi nekdo co s tim?
Pak mam jeste problem se zvukem, hlavne v java hrach. Vypada to, ze zvuk po startu hraje velmi slabe a ja musim stisknout tlacitko pro hlasitost, aby to zacalo byt slyset. Staci to jen jednou zmacknout a uz to hraje o dost vic, pak se u nekterych her stava, ze to pak prestane byt slyset a ja to musim zase mackat znova. Dale mi to po poslechu radia, kdyz ho vypinam, nekolikrat loupne ve sluchatkach, asi 4krat az 5krat rychle za sebou. Dela vam to taky, nebo to je uplne nejaky pokazeny?
Jinak ja nejak doufam, ze mi aspon novy fw vyresil to mazrzani, protoze je divny, ze mi to s celkem novym fw takhle mrzlo :-O

Diky vsem zkusenych SEckarum za pripadne rady, nazory. ...
s tema datama je to divny, me to de v pohode......zkus ho nahrat jeste jednou.....
uložena

Sony Ericsson K750i Eurotel + R1CA021
1GB SanDisk MS Pro Duo + HPM-70
Pitras
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 22. Červen 2006, 21:13 »

to je v poho zadej tema znovu a ukazatel pojede!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s FW R1CA021
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.032 sekund, 17 dotazů.