SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 13:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: opera mini
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: opera mini  (Zobrazeno 2913 x)
ceky
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 13. Červen 2006, 21:42 »

Mam problem Angry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry pri snahe o pripojenie cez operu mi napise error 3.0 nemoze sa spojit so serverom
ma stym niekto skusenost?Huh
Mam W800 a Sk T-mobile
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Červen 2006, 22:03 »

Na strankach sonyericssonu je moznost si poslat nastavujici sms, problem bude nejspis v tomto. Nebo ti ji posle i operator, taky ji najdes na strankach operatora.
uložena
fatwire
Anonym
« Odpověď #2 v: 14. Červen 2006, 08:23 »

Na strankach SonyEricssonu sice nejake nastavovaci sms jsou, ale standardne nastavi pripojeni pres WAP, coz je asi desetkrat drazsi nez pripojeni pres Internet. Nejprve je nutno nastavit datovy ucet internet a potom prostrednictvim nej nastavit pripojeni Java aplikaci k internetu.
uložena
cekyone
Anonym
« Odpověď #3 v: 14. Červen 2006, 08:43 »

a to ako?Huh
uložena
ceky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Červen 2006, 08:47 »

je mi jasne ze to treba nadstavit Skusal som to aj cez se aj cez operatora a dokonca som tam aj volal a povedali mi ze sa mam obratit na operu
uložena
fatwire
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 14. Červen 2006, 09:54 »

Nastaveni javovych aplikaci pro pristup k internetu ne pres WAP!!! (plati pro Ceskou republiku pro Slovensko to zrejme bude podobne):
menu-nastaveni-pripojeni-dat.komunikace-datove ucty-novy ucet-typ uctu:gprs-jmeno:internet-adresa APN:podle operatora-ulozit
Potom nastavit Javu pro pristup do internetu:
menu-nastaveni-pripojeni-nastaveni Java-novy profil-nazev:internet-pripojit pomoci:internet-ulozit
Podobne lze nastavit pripojeni vestaveneho prohlizece do internetu. Adresu APN je potreba najit na strankach slovenskeho T-Mobilu. Moje K750 s timto nastavenim bez problemu chodi a pristup do WAPu nemam vubec nakonfigurovany. Pro zajimavost u ceskeho T-Mobilu stoji 1kB pres WAP 0.60 KC a 1kB pres gprs internet 0.07KC. Takze hodne usetrenych penez
uložena
jajk0
Uzivatel
Telefon: SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Červen 2006, 10:01 »

je mi jasne ze to treba nadstavit Skusal som to aj cez se aj cez operatora a dokonca som tam aj volal a povedali mi ze sa mam obratit na operu

ani mne to neslo cez net, takze ta chapem. ja mam t-mobile takze ti asi nepomozem ale skus ten navod vyssie. ja som tiez hladal po nete a potom som to nastastie dako spojazdnil.

ps: nenastavuje sa to ako pripojenie jimm-a??? dako cez apn???
uložena

T10s -> T28s -> T310 -> T68i -> K700i -> D750i@W800i -> W580i
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Červen 2006, 21:29 »

No sice se to jmenuje WAP, ale kdyz se tam podivas tak oni ti to nastavi jako GPRS, mam to tak a platim za mnozstvi dat, ne za cas!
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 15. Červen 2006, 00:12 »

U orange sk je to s datami takto:
http://www.w4tch0.net/navody/apn-internet-na-k750i-pre-orange-sk/

ak si najdes zozenies parametre ake maju byt pre t-mobile (konkretne ako sa vola u nich adresa apn, co sa u orangu vola "internet" a upravis si to, malo by ti to ist Mrknutí ... )

Aby som to upresnil a zhrnul v kocke, tak musis mat vytvoreny a spravne nastaveny APN internet profil no a zaroven musis mat nastavene, aby java aplikacie tento profil pouzivali, cize sa jedna o nasledovne body navodu:
-> Vytvorenie APN Internet profilu
-> Nastavenie Java Aplikacii aby pouzivali APN Internet profil

ovsem ako som povedal, parametre pre apn internet profil slovenskeho t-mobilu si musis zistit sam :>
« Poslední úprava: 15. Červen 2006, 00:15 od w4tch0 » uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
ceky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 15. Červen 2006, 11:03 »

uz som to rozbehal dik moc vsetkym Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík
uložena
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 18. Červen 2006, 00:32 »

Vse vyreseno, zamykam!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: opera mini
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 16 dotazů.