SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
03. Květen 2025, 21:25
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Je Front view skutecne otesanek?????
Anketa
Otázka:
Je Front View skutecne otesanak?
Âadost o radu
1 (100%)
P910
0 (0%)
Celkem hlasů: 1
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: Je Front view skutecne otesanek????? (Zobrazeno 3808 x)
Conrad
Uzivatel
Pohlaví:
«
v:
07. Červen 2005, 06:46 »
Rad bych znal nazor tech, kteri Front View pouzivaji nebo jej alespon zkusili.Mam naistalovany handy day 2005 a bez problemu mi baterie vydrzela 2 dny. Vzhledem k tomu ze pri zavrenem flipu je FV perfektni a i hodiny mi vyhovuji jako sporic,nainstaloval jsem si jej a spotreba energie dramaticky stoupla cekal jsem,ze bude vyssi,ale o 50% -takze mi nyni 910 vydrzi pri celkem malem pouzivani jen jeden den to opravdu ne.jake jsou vase zkusenosti nebo jeste lepe nevite nekdo o aplikaci,ktera by umela jinou aplikace zapnout a vypnou v urcene casy,aby se v noci spotreba snizila-takovy autostart a stop, pokud jsem se dival, FV toto nenabizi Diky za nazor
uložena
Conrad
MartinH
Anonym
Re: Je Front view skutecne otesanek?????
«
Odpověď #1 v:
07. Červen 2005, 06:53 »
Uživatel: Conrad 07. Červen 2005, 06:46
Rad bych znal nazor tech, kteri Front View pouzivaji nebo jej alespon zkusili.Mam naistalovany handy day 2005 a bez problemu mi baterie vydrzela 2 dny. Vzhledem k tomu ze pri zavrenem flipu je FV perfektni a i hodiny mi vyhovuji jako sporic,nainstaloval jsem si jej a spotreba energie dramaticky stoupla cekal jsem,ze bude vyssi,ale o 50% -takze mi nyni 910 vydrzi pri celkem malem pouzivani jen jeden den to opravdu ne.jake jsou vase zkusenosti nebo jeste lepe nevite nekdo o aplikaci,ktera by umela jinou aplikace zapnout a vypnou v urcene casy,aby se v noci spotreba snizila-takovy autostart a stop, pokud jsem se dival, FV toto nenabizi Diky za nazor
souhlasim. Z funkcnosti jsem byl nadsen, ale rostouci spotreby jsem si vsiml ted o vikendu, kdy jsem na telefon prakticky nesahl a v nedeli bylo po baterce, pricemz byvala v takovemto rezimu po 2,5 dne tak na 60-ti %. Vypnutim frontview jsem dosel ke stejnemu zaveru jako Ty: je to zrout. Skoda, ale baterka je pro mne dulezitejsi.
uložena
Jirka uiq
Anonym
«
Odpověď #2 v:
07. Červen 2005, 08:57 »
FrontView je dobry programek,ale bohuzel opravdu veliky zrout baterky,takze sel z telefonu pryc
uložena
Conrad
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #3 v:
07. Červen 2005, 09:11 »
Jiz 3 jsme se shodli,ze otesanek je,zna nekdo program s podobnymi vyhodami/ zobrazovani zmeskanych SMS a hovoru/ pekne analogove hodiny jako sporic, atd/ a pritom se nechoval k baterce tak nenazrane?
uložena
Conrad
DVD
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
07. Červen 2005, 10:32 »
Take jsem pouzival Front view a stou vydrzi baterky to bylo fakt hrozny.
Dnes jsem ho odinstaloval nejen z duvodu baterky ale take to ze mi prakticky ztizil praci s telefonem.
DVD
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #5 v:
07. Červen 2005, 16:05 »
Tohle se resilo uz kdysi davno, kdyz jeste FrontView zdaleka nebyl na svete. Napr. i Psiloc ScreenSaver, ktery umi zobrazovat ty zmeskane hovory nebo zpravy, ale nejen ten, kterykoliv nainstalovany sporic, uzira baterku. Jedna z rad pro usporu baterie, kterou jsem tenkrat nasel, bylo paradoxne proto vypnuti sporice. Proto tvram na tom, ze to nejsou sporice. Jejich poslanim by melo byt (od slova sporit) usporit energii. Ja pouzivam pouze ScreenBlanker s predelanym fontem.
uložena
Conrad
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
29. Červen 2005, 07:07 »
Jeste jednou se vracim k tomu to threadu,protoze jedine co mi na tomto programu vadi je spotreba energie.nenasel jsem moznost jak vypnout nektere jeho fce,jako treba vyhledavani BTS / to mi udelaji magicke profily/ upozornovani a podobne tak,aby se jak alespon predpokladam spotreba dostala na prijatelnou mez / Nebo je to stejne chybna uvaha jako ta, ze auto ktere jede na 3 valce zere mene nez to ktere jede normalne na 4/ Vi nekdo jak na to? da se rici ,s trochou nadsazky byl bych spokojen, kdyby zustaly analogove hodiny a to do. Diky za rady.
uložena
Conrad
peterss
Anonym
«
Odpověď #7 v:
29. Červen 2005, 23:31 »
tak nevim, mam ho nainstalovany asi deset dni a baterka mi pri prumernem pouzivani vydrzi v pohode dva dny. V tel.mam sporic nastaven na zadny, pak je uspora energie, to mam vypnuto a to je vsechno.
uložena
Oliwer
Anonym
«
Odpověď #8 v:
30. Červen 2005, 20:42 »
Pouzivam jej asi 14 dni. Trochu se spotreba zvysila ale neni to hrozne. Vydrz pri beznodenim pouzivani cca necele 2 dny:pred tim byly ty 2 dny tak maximum. Ale trochu me vadi obsluha. Tak pujde asi pryc Funkci ma dost ale neni to ONO. Pripadne mi ze ma lepsi ukoncovani bezicich aplikaci nez SMAN ale asi to bude tim ze u SMANA jsem tu funkci pochopil tak napul.
uložena
Conrad
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
07. Červenec 2005, 06:41 »
Tak jsem si s tim dal praci pres svatky.Dal jsem do mobilu jiz nepouzivanou SIM pres noc dobil ,Erika polozil a za 24 hodin zkontroloval,nebyl jeden hovor,ani jedna SMS,a telefon lezel na miste.Z puvodnich 100% se dostal na 80% kapacity /udaj Frotview/.Potom jsem opet dobil na 100 % a nechal do zase 24 hodin lezet tentokrat se zapnutym Frontview.Vysledek byl sklicujici, pokles na 27% ,takze sel definitivne pryc bohuzel i temi peknymi hodinami.
uložena
Conrad
MartinH
Anonym
«
Odpověď #10 v:
07. Červenec 2005, 06:57 »
autori frontview vydali novou versi a taky aplikaci BigBen, coz je jenom sporic s hodinama, indikaci zprav a neprijatych hovoru. Docela jsem doufal, ze bude pouzitelny, ze vysokou spotrebu frontview ma na svedomi neustala kontrola area, procesu, pameti a tak. Bohuzel tomu tak neni. App BigBen je zrava stejne, jako frontview. To jen kdyby ji chtel nekdo zkouset.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 19 dotazů.