SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 21:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Co se to tu deje ?!?!?!
Anketa
Otázka: Nejak to tu chciplo...   Co se stalo Huh
Uz nemam Pxxx
Uz nemam problemy
Vzdy si dokazu poradit sam
Nic NEW pro Pxxx

Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Co se to tu deje ?!?!?!  (Zobrazeno 9102 x)
ForFunCZech
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition

Zobrazit profil
« v: 07. Červen 2006, 22:24 »

Mno sem na vas zvedavej... Doufam ze neodskrtnete volbu 1, Uz nemam Pxxx    a volbu 2, Nic NEW pro Pxxx <- vzdycky se neco najde co resit...
Ale je fakt ze to tu umira...  Undecided
uložena

jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Červen 2006, 23:22 »

Proste uz jsou ma trhu moc dlouho a tak forum netrpelive ceka na nove modely, ted je proste v recesi, ale snad se to brzy zmeni.
uložena
ForFunCZech
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Červen 2006, 23:30 »

Proste uz jsou ma trhu moc dlouho a tak forum netrpelive ceka na nove modely, ted je proste v recesi, ale snad se to brzy zmeni.

Mno tady se budou vzdycky resit jen P800/P9xx protoze P990 sem uz nepatri  Mrknutí ... takze doufejme ze je to jen chvilkovy obdobi ...
jinak ja se svou P800 nemam nejaky problemy ze bych musel hend skakat na new ... ale jestli si budu kupovat neco NEWejsiho, tak stejne pujdu do P910i, pac se mi P990 nezamlouva...  Undecided
uložena

jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 07. Červen 2006, 23:32 »

Jasne, mas pravdu tohle me nenapadlo, takze je jasne ze tyhle stare sekce jsou dnes uz temer jiste mrtve! Ale ja jsem myslel spis cele forum.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 07. Červen 2006, 23:34 »

mam taky pocit ze temy sa vycerpali uz davno. jedneho dna toto vsetko pojde na smetisko
ja som so svojou p900 takisto velmi spokojny (je to moj primarny fon) a zamenim ho az za p990 nech je aky chce
uložena

ForFunCZech
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 07. Červen 2006, 23:45 »

Jak uz sem psal vedle na UIQ3... az jednou spadne W950i na rozumnou cenu, tak do ni pujdu jinak z P800 zatim presedlam na P910i az budou many  Huh
uložena

jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 07. Červen 2006, 23:46 »

Me je to ale taky lito, ze to tady upada, navic kdyz vidim ze nedokazu drzet krok, ted mam D a vim ze dlouho jeste mit budu, nevim jak moc budu zavidet tem co si koupi neco noveho a ja budu jen poslouchat jaky je. No nic, budu setrit, ale jsou i jine veci co chci a D mi fakt moc vyhovuje.
uložena
ForFunCZech
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 07. Červen 2006, 23:51 »

Me je to ale taky lito, ze to tady upada, navic kdyz vidim ze nedokazu drzet krok, ted mam D a vim ze dlouho jeste mit budu, nevim jak moc budu zavidet tem co si koupi neco noveho a ja budu jen poslouchat jaky je. No nic, budu setrit, ale jsou i jine veci co chci a D mi fakt moc vyhovuje.

Coze???  Shocked jestli to dobre chapu, ty jsi presel z "P" na "D" ?? Shocked tak to bych teda nemohl...  Roll Eyes
uložena

jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 07. Červen 2006, 23:52 »

Ne nechapes, mam jen D, jen jsem myslel ze proste nemuzu telefony zas tak moc menit a na novy nebude, tak je mi to lito, vis?
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #9 v: 08. Červen 2006, 01:18 »

Pxx0 jeste sice mam, ale uz jen do doby, nez ji prodam (viz muj inzerat v bazaru)...
uložena
SepiaX
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 08. Červen 2006, 04:29 »

Konec ze ma nastat brzy? Do oci se derou slzy. Smajlík
Ma P910i je jeste tak mlada:-) ale myslim ze tyto founy byly tak ocekavane ze i pres jejich variabilitu jste je SEManiaci velmi rychle probrali ze vsech stran.
Nicmene svuj sirak odhazuji v dali, ovsem P910i nikoliv. Mrknutí
uložena

SEManiaky darovana P910i,HBH 200, 1GB MS Pro DUO
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 08. Červen 2006, 06:39 »

Zaskrl jsem prvni volbu. P910i jsem nejdriv vymenil za W800i a pozdeji za W900i, protoze jsem cekal, ze tu bude P990i za chvili. Vse se zmenilo a tak jsem bohuzel bez smartu.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 08. Červen 2006, 08:03 »

Mno sem na vas zvedavej... Doufam ze neodskrtnete volbu 1, Uz nemam Pxxx    a volbu 2, Nic NEW pro Pxxx <- vzdycky se neco najde co resit...
Ale je fakt ze to tu umira...  Undecided

Je to tak, jak pise RONOX, navic se tu stejne probiraji uz davno resene problemy nekdy stale dokola... Holt jsme asi zdatnejsi a umime si poradit sami Mrknutí

Jinak me pecko taky vyhovuje a pockam si na nastupce, a to i chvili pockam, az cena "opadne"...
« Poslední úprava: 08. Červen 2006, 08:20 od Golf » uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Fujeer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 08. Červen 2006, 08:08 »

Nazdar lidicci  Mrknutí
Ja treba sam za sebe si myslim ze uz se hodne temat probralo a ja se treba taky u Pecka zastavil na bodu kdy uz mi po strane app maximalne vyhovyje  Mrknutí
uložena
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 08. Červen 2006, 14:10 »

No ja porad nevim jestli mam opustit sve Dcko a vrhnout se na Pcko, ale asi do toho jednou pujdu, jen tak pro srandu a mozna pak P990 ale to bude muset jit cena hoooodne dolu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Co se to tu deje ?!?!?!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.059 sekund, 19 dotazů.