SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 18:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: tracker
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: tracker  (Zobrazeno 32702 x)
Luigy
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #75 v: 21. Červen 2006, 08:45 »

No este to budu schvalne ukoncovat ne Grin   normalne na pozadi treckru zavru flip ozve se zvuk  a otevru a zase se ozve zvuk ale nenabehne tracker ale ve spustenzch aplikacich je furt ready Shocked
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #76 v: 21. Červen 2006, 08:49 »

Nemas nahodou nastavene na flip open neco jine? Podivej se v SManovi a dej "disable hotkey" muzes si tam aj skontrolovat ci mas neco aktivni na FO
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #77 v: 21. Červen 2006, 08:52 »

No este to budu schvalne ukoncovat ne Grin   normalne na pozadi treckru zavru flip ozve se zvuk  a otevru a zase se ozve zvuk ale nenabehne tracker ale ve spustenzch aplikacich je furt ready Shocked
no jeden nikdy nevi, kdyz to vsem funguje  Huh
uložena
Luigy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #78 v: 22. Červen 2006, 10:43 »

Tak v Smanovi jsem dal disable Hotkey udelal jsem total format karta i tel a furt nic Embarrassed
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #79 v: 22. Červen 2006, 10:52 »

co znamena format karta i telefonu a furt nic? Mas trackera v cistem telefonu a nefunguje to?
uložena
Luigy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 22. Červen 2006, 11:46 »

Presne tak nefunguje to ze kdyz zavru a otevru flip tak se sam nenahodi Sad
uložena
Luigy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #81 v: 22. Červen 2006, 15:45 »

http://www.sendspace.com/file/e8astk    tady jsem dal screny z nastaveni doufam ze bude nekde chyba u me a ne v telefonu nebo aplikaci.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #82 v: 22. Červen 2006, 20:27 »

vypada to nastavene dobre, co mas za versi trackera? A nepouzivas treba jeste nejaky jiny soft s keymapperem jako magic launcher?
uložena
Luigy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #83 v: 22. Červen 2006, 20:48 »

Ne mam totalka cisty phone jeste tedy vam hodim co mam nainstalovane Huh
http://www.sendspace.com/file/2nnkez
Takze tracker je 4.04  a je od "brmbos"
« Poslední úprava: 22. Červen 2006, 20:58 od hhitmen » uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #84 v: 23. Červen 2006, 06:53 »

jeste me napadlo, kdyz jsem se vcera dival na ty prvni obrazky, nemas nahodou nastaveno zavirani aplikaci pri zavreni flipu?
Pripadne muzes zkusit aktivovat trackera z smana, kdyz vsechno ostatni selze, tzn. vypnout akce v trackerovi a nastavit je v smanovi. Ja vsechny tyto veci resil magic launcherem, ktery fungoval spolehlive.
uložena
Luigy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #85 v: 23. Červen 2006, 08:34 »

Takze uz to jede Cheesy Roll Eyes Mrknutí nainstalil jsem tam magic laucher a uz to najizdi super Cool diky Mrknutí
uložena
Osklivka Bety
Anonym
« Odpověď #86 v: 23. Leden 2007, 15:22 »

Zakoupil jsem si Tracker 4.03 pro P910i, instalace a registrace probehla korektne, vse bezi bez problemu. Az na 1 zasadni malickost. V trial verzi  kterou jsem ani nevycerpal, protoze za 8 dni jsem se rozhodl pro zakoupeni, fungoval keymaper. V plne verzi vsak je pritomen, ale nenabizi zadne moznosti mapovani. Proste namapovani neni mozno priradit Jog Dial, tlacitko internet, power atd. Nezobrazuji se v okne. Aplikace vsak vybrat jdou.
V cem muze byt problem?  Take jsem zjistil, ze je jiz verze 4.04. Kdyz ji stahnu a prepisu instalaci me verze 4.03. bude stale zachovana jeji plna verze, nebo spadne do trialu?
Nepouzivam zadny jiny keymaper ani aplikaci typu HD apod. Jen aby se predeslo diskusi na tema jinych mapovacu. Opakuji, ze v trial verzi mapovani slo, v plne jiz ne.
Telefon je asi tyden po zarucni vymene display. Tak jsem pri te prilezitosti udelal aktualizace na posledni verzi firmware s master resetem pecka i karty. Takze nevidim duvod hledat chyby v nejakych nekompatibilnich aplikacich. Vse je nove nainstalovano a nemam v pecku zadnou *****nutou aplikaci. Vse je poctive zakoupeno.

Diky vsem moc za radu.
uložena
power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #87 v: 24. Leden 2007, 12:36 »

Rozhodne je to divne po uvedeni do plne verze by ti mely veskere funkce nadale fungovat. Zachovej si nekde cislo a zkus ho pouzit na verzi 4.04. Pokud by toto nepomohlo ci by zakoupena licence nefungovala zkus jedine problem vykomunikovat s vyrobcem ci prodejcem Trackeru
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
Osklivka Bety
Anonym
« Odpověď #88 v: 24. Leden 2007, 13:10 »

Rozhodne je to divne po uvedeni do plne verze by ti mely veskere funkce nadale fungovat. Zachovej si nekde cislo a zkus ho pouzit na verzi 4.04. Pokud by toto nepomohlo ci by zakoupena licence nefungovala zkus jedine problem vykomunikovat s vyrobcem ci prodejcem Trackeru

Tak jsem si udelal kompletni zalohu a zkusil Tvuj postup. Nahral jsem do pecka verzi 4.04, jenze se stala z aplikace pouze trial verze a kody na verzi 4.03 nevezme. S podivem ale funguje customizace,
coz je divne. V plne zakoupene verzi nenabidne tlacitka k premapovani.
Otazka je, proc me internetovy obchod rovnou nenabidl novejsi verzi 4.04, kdyz existuje a v nabidce ke stazeni byla jen verze 4.03.  Asi jsem naletel, protoze ted tam maji jiz verzi aktualni !!
Zde jsem to koupil: http://www.phonesoft.cz/detail.php?sekce=symbian&id=376&s=9&k=64

Vratil jsem do pecka zalohu zpet. pokus nevysel. dalsi rady nekdo? Diky
uložena
Skrblik1
Anonym
« Odpověď #89 v: 24. Leden 2007, 17:26 »

Pouzivam tracker a kdyz otevru flip tak se mi misto plochy trackeru zobrazi standardni plocha a nevim jak to nastavit aby se zobrazila plocha trackeru...nevite nekdo?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: tracker
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.