SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 12:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zaseknuta P900-please help
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zaseknuta P900-please help  (Zobrazeno 12280 x)
NorthStorm
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« v: 05. Červen 2005, 22:04 »

Ahoj, prosim poradte. Kopiroval jsem MP3 do P900 a najednou se to zaseklo, neslo to ani vypnout a tak jsem vyndal baterku. Zapnul jsem to a zustalo to trcet na uvodni obrazovce s logem SE. Nevim co s tim. Ani desetivterinovy podrzeni vypinaciho tlacitka nepomohlo. Mel jsem i vyndanou chvili baterii a nic. Porad to tustava na bily obrazovce s logem SE.  Cry
uložena

My mobile : P900 + 128MSD

PEGAS SERVIS - baterie do mobilnich telefonu, prodej PC a mobilnich telefonu.   http://pegas-servis.wz.cz
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 05. Červen 2005, 22:23 »

to sa stalo aj mne s prvou p900, v SE v blave mi povedali ze je to zla seria tak mi ho vymenili (nepomohol ani novy FW), ale dufam ze to nieje tvoj pripad, ale mal by si kontaktovat technicku podporu     http://semania.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=554&Itemid=53    pretoze to asi sam doma nevyriesis
uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 05. Červen 2005, 22:57 »

pro klid duse jeste muzes zkusit vyndat pametovku a jinak technicka podpora
uložena
ZdenyT
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 06. Červen 2005, 17:47 »

No, jestli jsi to kopiroval na C a mel jsi malo pameti, tak je mozne ze jsi ji zaplnil a telefon se zasekl. Skus ho nekolikrat vypnout a zapnout a pokud to nepomuze nezbyde nez kontaktovat technickou podporu jak ti radi ostatni.
uložena

E-Ten M 700
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #4 v: 07. Červen 2005, 10:01 »

Povedlo se?
uložena
NorthStorm
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 07. Červen 2005, 19:35 »

Ne, nepovedlo se nic z toho co jste psali. Technickou podboru jsem zatim nezkousel.
 Nema ta P900 nejake hardwarove tlacitko pro reset?
uložena

PEGAS SERVIS - baterie do mobilnich telefonu, prodej PC a mobilnich telefonu.   http://pegas-servis.wz.cz
ZdenyT
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 07. Červen 2005, 19:49 »

Bohuzel ne. Podle priznaku to vypada na prehrani FW.
uložena

E-Ten M 700
MartinH
Anonym
« Odpověď #7 v: 07. Červen 2005, 20:26 »

Ne, nepovedlo se nic z toho co jste psali. Technickou podboru jsem zatim nezkousel.
podle toho, jak jsi trpelivy, tak zkus vyndat na baterku na par dnu. Tim by se mohlo obnovit tovarni nastaveni.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #8 v: 08. Červen 2005, 08:14 »

podle toho, jak jsi trpelivy, tak zkus vyndat na baterku na par dnu. Tim by se mohlo obnovit tovarni nastaveni.

To funguje u Palmu..

PS: Technicka podpora je tu pro vas. Mrknutí
uložena
NorthStorm
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 08. Červen 2005, 18:32 »

Jo diky za rady. Vyzkousim to vyndani baterie, protoze me nic jineho nenapada. Az na prehrati FW. Asi by to potrebovalo to tovarni nastaveni.  Cry  Uz mi docela zchazi. Kalendar, Ukoly, Hry  Mrknutí . Jinak super telefon.
uložena

NorthStorm
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 08. Červen 2005, 18:35 »

Jeste me napadlo, myslite ze by nepomohlo prehrati firmware na P910i? Popripade jsetli nekde na internetu sezenu firmware na P900. Servisni kabel mam.
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #11 v: 08. Červen 2005, 18:39 »

Jeste me napadlo, myslite ze by nepomohlo prehrati firmware na P910i? Popripade jsetli nekde na internetu sezenu firmware na P900. Servisni kabel mam.
flash firmwaru z netu neudelas. To se proste bez servisu neobejdes.......
uložena
honzik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 09. Červen 2005, 19:18 »

Jen tak me napadlo, kdyz das mobil do nabijecky napise ti to nabijeni (nebo co to pise)?
uložena
NorthStorm
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 11. Červen 2005, 18:40 »

Kdyz to dam do nabijecky, tak se zapne, ale zase zustane na ty uvodni obrazovce s logem SE. Uz me to docela stve.  Sad
uložena

peterbn
Anonym
« Odpověď #14 v: 17. Květen 2006, 23:04 »

caute ja mam ten isty problem s mojou P800 tiez tie iste priznaky zapne sa a ostane na uvodnej obrazovke stat.Moze to byt to iste?Mne sa to stalo tiez znicoho nic ked som posielal veci cez BT potom som vypol a zapol telefon a odvtedy robit toto.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zaseknuta P900-please help
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.