SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 12:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro PXX
Strana: [1] 2 3 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro PXX  (Zobrazeno 55682 x)
VaRo
Anonym
« v: 05. Červen 2005, 19:03 »

Schazi Vam tu tez debata o tvorbe schemat? Zkousim tu jednu zalozit. Bude se tykat modelu PXX. Vsichni, kdo se jejich tvorbe venujete nebo vsichni, kdo si je stahujete do svych smartu si zde muzete vymenovat nazory, poutat na sve nove vytvory vlozene do downloadu apod.

Dnes jsem pouzil motiv kolegy meilowa (dik Marcu za inspiraci...  Mrknutí) a vysledek je dole:  Shocked

download MacOrange:

http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=fileinfo&filecatid=495&parent=category
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 05. Červen 2005, 19:13 »

rozhodol som sa urobit temu "peskova" len neviem kam az mozem zajst aby neboli problemy  Cheesy
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #2 v: 05. Červen 2005, 19:19 »

rozhodol som sa urobit temu "peskova" len neviem kam az mozem zajst aby neboli problemy  Cheesy

Kdo nebo co je "peskova"?  Undecided Undecided Undecided
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 05. Červen 2005, 19:24 »

nikola peskova z pupenda, nafotila hanbate foto a chcem s toho urobit nejaku decentnu temu
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #4 v: 05. Červen 2005, 19:37 »

nikola peskova z pupenda, nafotila hanbate foto a chcem s toho urobit nejaku decentnu temu

Aha... no "slusne" akty by sly... Cheesy Cheesy Cheesy par uz jich ve schematech v downloadu je  Grin Grin Grin a nevidim na tom nic uchylnyho ani neslusnyho. Jinak ma administrator vyhranene pravo neprijatelne motivy mazat...  Tongue Tongue Tongue
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 05. Červen 2005, 21:08 »

rad by som ju tam poslal ale nieco nieje v poriadku, nejdu mi uploadovat temy
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #6 v: 05. Červen 2005, 21:27 »

rad by som ju tam poslal ale nieco nieje v poriadku, nejdu mi uploadovat temy

Obcas se stane, ze je to ucpany nebo se provadi udrzba... pak to chce vytrvat, bude-li to vsak pokracovat, kontaktuj administratora Davida Loudu (spidlu), kontakt mas s sekci "redakce"...  Undecided
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 07. Červen 2005, 12:06 »

Da se nejak "vytahnout" samotne zvoneni ze souboru .utz? Urcite jde predelat samotne tema a zvoneni tam nechat, ale jde mi jen o zvuk, ma s tim nekdo zkusenost?
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
VaRo
Anonym
« Odpověď #8 v: 07. Červen 2005, 12:22 »

Da se nejak "vytahnout" samotne zvoneni ze souboru .utz? Urcite jde predelat samotne tema a zvoneni tam nechat, ale jde mi jen o zvuk, ma s tim nekdo zkusenost?

Ano. Soubor .utz prejmenuj na .cab. Ten si extrahuj (rozbal) do nejakeho adresare. Tam jiz mas jednotlive dily schematu, vc.pouzitych vyzvanecich souboru.  Smajlík Smajlík Smajlík
uložena
Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 07. Červen 2005, 12:32 »

Ano. Soubor .utz prejmenuj na .cab. Ten si extrahuj (rozbal) do nejakeho adresare. Tam jiz mas jednotlive dily schematu, vc.pouzitych vyzvanecich souboru.  Smajlík Smajlík Smajlík

...Musim se porad moooc ucit... Dik
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
VaRo
Anonym
« Odpověď #10 v: 07. Červen 2005, 12:50 »

Me nejnovejsi (opet modre) schema nese nazev Bloc a jde o me pojeti schematu SonyEricssona pouziteho v Z1010-ce. Nahled i primy link ke stazeni jsou dole. Stale zadne ohlasy? Libi se Vam ma nova schemata nebo nelibi?  Undecided Undecided Undecided Tak uz by to chtelo nejakou diskuzi...  Angry Angry Angry nebo si tu budu povidat sam se sebeu... Huh  Grin Grin Grin

download Bloc:
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=fileinfo&filecatid=502&parent=folder
« Poslední úprava: 07. Červen 2005, 12:53 od VaRo » uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #11 v: 07. Červen 2005, 12:58 »

jojo, je to moc hezke. Kdyby jsi se vylozene nudil, tak muzes tvorit i skiny pro HD2005pro. Aby mi totiz pcko ladilo, musim mit skin i tema stejne.
Tak kdyby jsi se vylozene nudil, skinmaker je zadarmo a jestli potrebujes aby Te tu nekdo chvalil, tak se holt musis vic snazit:o)
To tmave modre ale vypada fakt moooooc dobre.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #12 v: 07. Červen 2005, 13:22 »

jojo, je to moc hezke. Kdyby jsi se vylozene nudil, tak muzes tvorit i skiny pro HD2005pro. Aby mi totiz pcko ladilo, musim mit skin i tema stejne.
Tak kdyby jsi se vylozene nudil, skinmaker je zadarmo a jestli potrebujes aby Te tu nekdo chvalil, tak se holt musis vic snazit:o)
To tmave modre ale vypada fakt moooooc dobre.

Cry Cry Cry  Nepotrebuju pochvalu, Martine, potrebuju si o schematech s nekym pokecat...(doma mam jen 2 zensky, ty to nechava chladny a kralika, ten je na tom podobne...) Tongue Tongue Tongue  Pochvalim se sam, kdyz bude nejhur...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Snazim se trochu naplnit schemata (od K300 pocinaje az po P9xx konce). Hrat si jeste se skinama pro HandyDaye??? Ne, odpovim si sam... uz takhle nic nestiham. Embarrassed Embarrassed Embarrassed  Btw uz jsi neco pridat do schemat???  Undecided Undecided Undecided Nic jsem tam od Tebe nevidel, ale mozna jsem se jen prehlidnul...  Shocked Shocked Shocked To plati i pro ostatni, tak neotalet a uplodovat, David Louda Vam zrychlil "servr", tak ho snad neschvatite...  Cheesy Cheesy Cheesy
uložena
Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 07. Červen 2005, 13:26 »

Ja jsem tam zrovna pred chvili dve netradicni taky pridal. Uz jenom starsi obaly od kapely Yes k tomu vybizeji, ale neni mnou vytvorene, ale je povedene.  No a to druhe je spis trochu "ujete", ale netradicni - predlohou byl prezervativ...
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #14 v: 07. Červen 2005, 13:37 »

Cry Cry Cry  Nepotrebuju pochvalu, Martine, potrebuju si o schematech s nekym pokecat...(doma mam jen 2 zensky, ty to nechava chladny a kralika, ten je na tom podobne...) Tongue Tongue Tongue  Pochvalim se sam, kdyz bude nejhur...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Snazim se trochu naplnit schemata (od K300 pocinaje az po P9xx konce). Hrat si jeste se skinama pro HandyDaye??? Ne, odpovim si sam... uz takhle nic nestiham. Embarrassed Embarrassed Embarrassed  Btw uz jsi neco pridat do schemat???  Undecided Undecided Undecided Nic jsem tam od Tebe nevidel, ale mozna jsem se jen prehlidnul...  Shocked Shocked Shocked To plati i pro ostatni, tak neotalet a uplodovat, David Louda Vam zrychlil "servr", tak ho snad neschvatite...  Cheesy Cheesy Cheesy
ode mne tam nic nenajdes, dival jsi se dobre. Tvorba schemat neni moje hobby. Jo pomluvit, pochvalit, stahnout, nahradit kralika v pokecu to jo:o),ale graficka cinnost ee, to me nebavi.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro PXX
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 15 dotazů.