SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 12:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vydrzeli jste cekat?
Anketa
Otázka: Eekate na P990 nebo jste se uz poohledli jinde?
Ano cekam na P990
Uz sem koupil jinej
Nemam k vymene daleko

Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vydrzeli jste cekat?  (Zobrazeno 15843 x)
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 31. Květen 2006, 01:47 »

Ja sa teraz zbavujem P910 a dufam ze sa mi ho podari nahradit N80,N91 alebo 8801  Cool
« Poslední úprava: 01. Červen 2006, 02:32 od KoCuR » uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #16 v: 31. Květen 2006, 12:29 »

Me nic jineho nezbyva nez cekat na P990. Protoze neni jeste zadni mobil ktery by me uspokojil ovladanim jednou rukou. Ale musim se priznat kdybych taky ztratil P910 tak bych asi taky koupil Qteka 9100. A ten Hermes taky neni vubec spatni. Ale jak pisu nevim jestli bych si zvykl na to ovladani. Pocket PC me pripada bombasticky tak do kancelare ale asi v terenu (lyze, kolo, brusle, nakup atd)  by se asi moc nechytal. Proste Pocket PC bych potreboval tak na mesic na vyzkouseni mozna bych zmenil nazor  Mrknutí .
Musim reagovat na tvuj prispevek. Windows Mobile 2005 v PPC je spis peknej nez dobrej. Ve srovnani se Symbianem musim konstatovat ze Windows je na zabavu ale Symbian na praci. Windows je totiz o poznani mene stabilni a vice narocny a slozitejsi na HW pozavky nez Symbian.
Rovnez ja musim reagovat a to ve stejnem duchu, jako jsem tady psal jiz vicekrat: windows nejsou na zabavu (jenom) a stabilita je dana versi ROM a kombinaci nainstalovaneho softu. Ja pouzivam qteka 9100 uz pul roku, po prvotnim strasnem rozcarovani se objevily romky s aku2, ktere uz funguji vyborne. Za sebe tvrdim, ze vario je k praci minimalne stejne dobre jako p910, trosku hure ovladatelne jendou rukou, ale da se zvyknout a hardwarova narocnost mi prijde taky v pohode, vystacim se 64 MB RAM v naprostem klidu a problemy s pameti neznam. Pokracovat kdyz tak muzeme v tlachani, tam uz jedno takove vlakno na porovnani os je.
uložena
power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 31. Květen 2006, 19:26 »

2 JecminekMaselnik: O stabilite u Qteka 9100 opravdu radeji pomlcim a to i pres to, ze mam novou verzi ROM. Nehlede na to ze si bohuzel budu muset sehnat nekde zpet puvodni Eurotelackou ROMku (jeste nevim kde) kvuli blbymu InterWritu od sunnysoftu, protoze Eurotel.... (budu slusny) dava rovnou licencovany Interwrite do sve ROMky. Angry  64 MB RAM?Me tedy pise 44 celkem, pouzito cca 25MB (po startu systemu). A vem si jenom ten neumerne dlouhy start Tom Toma atd atd... navic mi kazdou Qtek zamrza. Nevim proste pro me je Symbian Jednoduchy stabilnejsi a rychlejsi. Napriklad P910i jsem vypinal (restartoval) treba i jednou za 3 tydny. ToÂť jen muj nazor Mrknutí
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #18 v: 31. Květen 2006, 19:50 »

pri vsi ucte powere, jestli Ti qtek pada, tak to bude rukama:o). Ja mam qtekovou romku 2.17.7.2 WWE a jsem opravdu naprosto v pohode. Soft reset tak max jednou tydne (je pravda, ze jsem dal pryc interwrite, ktery natahuje boot a pusobi dle mne i dalsi nestability). Mne prijde qtek rychy dost, tomtom nabiha par sekund, stejne jako na na pcku, cast RAMky si alokuje i symbian, jenom ta wokna trochu vic a neukazuji to jako soucast fyzickych 64MB, ale ukazou jen to, co zbyde.
No nechejme to na sraz, dame si zavody qtek proti qteku:o)
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #19 v: 31. Květen 2006, 19:57 »

pri vsi ucte powere, jestli Ti qtek pada, tak to bude rukama:o). Ja mam qtekovou romku 2.17.7.2 WWE a jsem opravdu naprosto v pohode. Soft reset tak max jednou tydne (je pravda, ze jsem dal pryc interwrite, ktery natahuje boot a pusobi dle mne i dalsi nestability). Mne prijde qtek rychy dost, tomtom nabiha par sekund, stejne jako na na pcku, cast RAMky si alokuje i symbian, jenom ta wokna trochu vic a neukazuji to jako soucast fyzickych 64MB, ale ukazou jen to, co zbyde.
No nechejme to na sraz, dame si zavody qtek proti qteku:o)

Mam Vam tam dovezt Hermesa? Neco na hrani pro velky kluky....  Jinak muj Qtek8310 je zcela na pohodu a svezi....  Mrknutí
uložena
power
Redaktor

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 31. Květen 2006, 20:10 »

2 VaRo: Vasiku urcite privez. Vzhledove se mi libi jsem zvedavej na to ostatni. Mrknutí
2 JecminekMaselnik: Ok srovname je mam tu samou ROMku. Je pravda ze se InterWritu drzim zuby nechty pac bez cestiny a bez ty hezky soft klavesnicky se mi to nelibi. Ale jinak pro srovnani Tom tom mi nabiha cca pres 1 minutu a to i po master Resetu.
uložena

RiKy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 31. Květen 2006, 20:54 »

Jak to tak pozoruju tak se nam to zvrhlo na diskuzi o vyrobcich od HTC.
To se nebude moderatorum libit. Angry Ale jak to tak pozoruju tak spousta
Peckaru se vydala smerem Qtek atd.
« Poslední úprava: 16. Březen 2007, 19:31 od RiKy » uložena

SE W900i + MBW-100 + HBH-IV835
SE P990i

Jak VY k MY tak MY k VY
VaRo
Anonym
« Odpověď #22 v: 31. Květen 2006, 20:58 »

Vsimni se, ze Qteky maji prave moderatori, tak se jim to asi libi....  Mrknutí Grin
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #23 v: 31. Květen 2006, 21:09 »

Vasku, urcite ho dovez. Ja se taky rad podivam na spicku. Treba zkusime i HSDPA o kterem si u SE muzeme nechat jeste dlouho zdat. (zatim neexistuje model, ktery by byl predstaven a HSDPA mel od SE)

Ano, ano. Moderatorum diskuze o HTC nevadi, protoze je vlastni a oni jsou tu sefy. Mrknutí
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 31. Květen 2006, 21:31 »

ja osobne sa povazujem za "skalneho" a ja si pockam
aj ked uz som uz presiel trochu ku konkurencii kupou n70 ale to je stale len ako nahradny fon a ostavam verny p900
aj ked sa musim priznat ze v tejto dobe mi ziadny telefon neucaroval tak s cakanim na p990 nemam ani taky velky problem
uložena

power
Redaktor

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 31. Květen 2006, 22:07 »

Jak to tak pozoruju tak se nam to zvrhlo na diskuzi o vyrobcich od HTC.
To se nebude moderatorum libit. Angry Ale jak to tak pozoruju tak spousta
Peckaru se vzdala smerem Qtek atd.
Neboj nezvrhavame to v diskuzi o HTC. Jen srovnavame smartphony s jinymi Mrknutí
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 01. Červen 2006, 03:37 »

Nebude ten zras SEManie nahodou zraz HTC?  Grin
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 01. Červen 2006, 07:08 »

Vsimni se, ze Qteky maji prave moderatori, tak se jim to asi libi....  Mrknutí Grin
To mozna, ale prece nejsme na strankach Qteku ne? Nebo snad v sekci smartu uz jo?
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
VaRo
Anonym
« Odpověď #28 v: 01. Červen 2006, 07:20 »

To mozna, ale prece nejsme na strankach Qteku ne? Nebo snad v sekci smartu uz jo?

Problem je v tom, ze o stavajich smartech SE prodavanych v CZ bylo jiz receno vse a mozna i vic... pak spousta skalnich-pionyru "SE-smartfounaru" sbehne ke konkurenci. Navic kdyz nove SE-smarty k nam na trh dorazej buh vi kdy... jinak mas pravdu jsme stale na webu Sonyho Ericssona...  Mrknutí
uložena
SepiaX
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 01. Červen 2006, 07:33 »

Tak se mi zda ze fuze SE a Qtek by nebyla marna Grin
uložena

SEManiaky darovana P910i,HBH 200, 1GB MS Pro DUO
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vydrzeli jste cekat?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 20 dotazů.