SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefungujici joystick K750i
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nefungujici joystick K750i  (Zobrazeno 22299 x)
Crazyfrog
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 29. Květen 2006, 17:11 »

Ahoj lidi, mam K750i cca 2 mesice a uz mi prestava fungovat joystick...Jednou za cas funguje tak jak ma, ale vetsinou na nej musim dost zatlacit, aby fungoval..Jak do stran, tak kdyz chci neco zvolit..Zajimalo by me, jestli se to uz nekomu stalo takhle rychle po koupi a jestli nebudu mit zadne problemy pri reklamaci..A jen takova technicka otazka...Kdyz jde o joystick, tak pri jeho vymene mi nevymazou firmware atd.. zejo?O ten fw ani nejde, ale mam to predelany na tech 30 000 sms a nechci o to prijit..

Diky za radu
uložena
Dweep alias Oranzovej
Anonym
« Odpověď #1 v: 29. Květen 2006, 17:35 »

mam tejnej problem u W800i - a tech 30 000sms ..co to je? Smajlík)
uložena
bicek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 29. Květen 2006, 17:52 »

mam tejnej problem u W800i - a tech 30 000sms ..co to je? Smajlík)

To je proste velkej problem vsech SE s joystickem kdyz se do nich dostane prach - napriklad nosenim v kapse. Me zacla K700 blbnout asi po pul roce. Tech 30 000 SMS je uprava firmwaru tak, ze SMS vyuzivaji sdilenou pamet - laicky receno.
Obe tyhle veci se tady ale uz resili - staci pouzit vyhledavani  Mrknutí
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 29. Květen 2006, 19:05 »

Ahoj lidi, mam K750i cca 2 mesice a uz mi prestava fungovat joystick...Jednou za cas funguje tak jak ma, ale vetsinou na nej musim dost zatlacit, aby fungoval..Jak do stran, tak kdyz chci neco zvolit..Zajimalo by me, jestli se to uz nekomu stalo takhle rychle po koupi a jestli nebudu mit zadne problemy pri reklamaci..A jen takova technicka otazka...Kdyz jde o joystick, tak pri jeho vymene mi nevymazou firmware atd.. zejo?O ten fw ani nejde, ale mam to predelany na tech 30 000 sms a nechci o to prijit..

Diky za radu

ja mam K750i uz pomaly rok, a problemy s joystickom som este nemal, proste si nevazite jak keby svojho mobilneho telefonu a hrate hry na joysticku, davate ho hocikomu do ruky a ten potom strasne tlaci na ten joystick a potom sa samozrejme dosere Smajlík alebo proste mas vadny kus
uložena

Sony Ericsson Arc
SkipPP
Uzivatel
Telefon: SE D750i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 30. Květen 2006, 08:51 »

No ono na to ma vplyv asi viacero okolnosti... Ale v globale by som povedal, ze este ma SonyEricsson co dohanat - pri joystickoch. V mojom okoli z 10ti ludi vlastniacich W800/ K.D750 mala polovica problem s joystickom. Vymenene samozrejme v ramci zaruky, ale aj tak si myslim, ze je to dost vysoka poruchovost...
uložena

Enthuse about SonyEricsson UNLOCKING and Flash!
Lolator
Anonym
« Odpověď #5 v: 31. Květen 2006, 01:28 »

Me se u K750 zacal srat joystick po 4 mesicich, vyreseno v ramci zaruky.
uložena
krabicka3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 31. Květen 2006, 01:47 »

Za mesic a 8 dni to bude rok co Klarku mam, a stalo se mi to taky - joystick obcas funguje tak jak ma a obcas sipku doleva musim ukecat na 5x, aby zacala reagovat, tak jsem to dal do servisu a porad tam jeste je.
Kamos mel K700i a byl s joystickem v servisu 2x. Vypada to, ze soudruzi ze Svedska a Japonska opravdu nekde udelali (a stale delaji)  :-\chybu.
uložena

K750i (R1BC002)
Fujitsu-Siemens Pocket LOOX 718 + 2GB SD & 1GB CF
Jabra BT250
MSI BToes
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 01. Červen 2006, 15:48 »

co mam delat kdyz me to v servisu nechteji uznat jako zarucni opravu?Huh Muzu nekam napsat nejakou stiznost, nebo co mu mam riczt tomu servisakovi? Nefunguje mi ani tlacitko na foceni. Prej moje chyba. prej ze se tam dostal prach a na to se zaruka nevztahuje. smejdi!!
uložena

SE P910i
Jarcek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 01. Červen 2006, 17:02 »

Jak pisete vsechno je to jen o prachu !!!
Tzn. vemu vysavac jedou za mesic a poradne svuj phone vyluxuju a je to !!
Zrovna vcera mi strasne zacalo chrcet ve sluchatku tak sem ho vysal a zase slape jak ma!!!!
uložena
krabicka3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 01. Červen 2006, 23:19 »

co mam delat kdyz me to v servisu nechteji uznat jako zarucni opravu?Huh Muzu nekam napsat nejakou stiznost, nebo co mu mam riczt tomu servisakovi? Nefunguje mi ani tlacitko na foceni. Prej moje chyba. prej ze se tam dostal prach a na to se zaruka nevztahuje. smejdi!!

Co bych ti doporucil, jdi do jineho servisu. Na to bych se jim vysr*l. Telefon jsi normalne pouzival a uz ti to nefunguje, na to se zaruka vztahuje.
uložena

K750i (R1BC002)
Fujitsu-Siemens Pocket LOOX 718 + 2GB SD & 1GB CF
Jabra BT250
MSI BToes
Sefko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 02. Červen 2006, 17:33 »

Mam w800i a na joysticku mi vypadol ten oranzovy dzindzik,alebo ta bublinka cez ktoru sa pohdlnejsie ovlada joystick a prijemne sa nalepi na prst aby sa to nesmykalo..da sa to dat nejakym sposobom nazad,alebo musim ist jedine do servisu na vymenu?Skusal som to tam davat,ale neni sanca,lebo to stale odtial vyklzne aj ak sa to podari vlozit nazad na miesto..
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 02. Červen 2006, 17:40 »

Mam w800i a na joysticku mi vypadol ten oranzovy dzindzik,alebo ta bublinka cez ktoru sa pohdlnejsie ovlada joystick a prijemne sa nalepi na prst aby sa to nesmykalo..da sa to dat nejakym sposobom nazad,alebo musim ist jedine do servisu na vymenu?Skusal som to tam davat,ale neni sanca,lebo to stale odtial vyklzne aj ak sa to podari vlozit nazad na miesto..

Trochu pohladaj, nie si prvy ktoremu sa toto stalo a uz tu niekto postoval nejake nahradne riesenia za "gulicku" ... malo nieco spolocne s farbou na tricka ci co, uz neviem :> ja w800 nemam takze oranzovy dzindzik ma nejak moc nezauijima :>
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
bechy2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 02. Červen 2006, 18:50 »

To jou starosti...kupte si w810 a mate klid Mrknutí Mrknutí
uložena
AlastoR
Anonym
« Odpověď #13 v: 02. Červen 2006, 19:16 »

me to dela taky a sere me to ale co se da delat chci jit do k800i ale bojim se toho joysticku Cry co myslite?? mam do nej jit myslite si ze se SE poucil???
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #14 v: 02. Červen 2006, 19:24 »

a v jakem servisu jsi s tim byl? doporucuji Britex, s nimi v tomto problemy nemame. GSmobil nedoporucuju.  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefungujici joystick K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.