SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 19:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sluchatka KOSS k SE K750i/D750i/W800i
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sluchatka KOSS k SE K750i/D750i/W800i  (Zobrazeno 15616 x)
MsS
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 06. Červen 2006, 05:46 »

No aktualni firm nevim, ale bude to firmem, proste zkus update a uvidis, ten sum zalezi na impedanci sluchatek na jejich citlivosti a taky na tom jake frekvence prenasi na tom jak ti utesni ucho, na tom v jakem prostredi to poslouchas na tvych usich a jejich momentalni kondici atd...
Ty brdo, nejakej chytrej!  Smajlík Ja bych k tomu jen chtel rict, ze bez sumu to z tohohle telefonu nepujde nikdy, prijde mi uz trapne to tu porad opakovat, ale je to tak. Proste je to porad jenom telefon a je jasny, ze nejakej flash prehravac kolem 3000 Kc na tom bude o hoodne lip s kvalitou zvuku. Ale to vy urcite vsichni vite a jenom tak to tu resite (doufam)... Vite, opravdu mi to uz prijde trapne, zalozit tu tema o tom, ze mu sumi zvuk. vystup telefonu. Novy firm uz ten sum ani omezit nemuze, protoze to resil r1a008 a softwarove se sumu proste nezbavis, pokud nemas opravdu kvalitni zvuk vystup po HW strance. Takze asi tak. Klidne me tu, za to co sem napsal, ukamenujte, ale je to proste fakt a s tim nikdo nic nenadela. Samozrejme ten prehravac v mobilu je fajn vec do mesta, kdyz clovek nechce tahat 15000000 patlicku s prehravacem, mobilem... Ale prijde mi jako kravina, kdyz si tu nekdo stezuje na to, ze mu to sumi a ze ten zvuk z toho je nic moc. Proste to nejdriv chce popremejslet si o tom, ze to je jenom mobil a prehravac v tom, za ty prachy, ani  NEMUÂŽE byt uplne uzasnej, jako nejaky iAudio ci iRiver apod.

Nejsem (a nejspis neboudou ani zdaleka vsichni) zadnej elektrikar a kdovi jaky ...fil abych mel predstavu co muze resit firm, co HW apod. proste mi sumel mobil za 8500,- s logem walkman od znacky SE a tak jsem si dovolil zapochybovat o kvalite konkretniho kusu. tot vse. sory ale nevidim duvod proc by nemohl prehravac hrat na urovni v teto tride, ze trochu sumi, no tak asi to jeste neni 100%. Fotak je druha vec.
Kazdy neni dokonaly a vsehoznaly jako pan Antoda, ze? (Ze se s nama vlastne vubec zahazuje...)
uložena

Sony CMD-J5 >> SonyEricsson T610 >> SonyEricsson W800i
antoda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 06. Červen 2006, 21:23 »

No aktualni firm nevim, ale bude to firmem, proste zkus update a uvidis, ten sum zalezi na impedanci sluchatek na jejich citlivosti a taky na tom jake frekvence prenasi na tom jak ti utesni ucho, na tom v jakem prostredi to poslouchas na tvych usich a jejich momentalni kondici atd...
Ty brdo, nejakej chytrej!  Smajlík Ja bych k tomu jen chtel rict, ze bez sumu to z tohohle telefonu nepujde nikdy, prijde mi uz trapne to tu porad opakovat, ale je to tak. Proste je to porad jenom telefon a je jasny, ze nejakej flash prehravac kolem 3000 Kc na tom bude o hoodne lip s kvalitou zvuku. Ale to vy urcite vsichni vite a jenom tak to tu resite (doufam)... Vite, opravdu mi to uz prijde trapne, zalozit tu tema o tom, ze mu sumi zvuk. vystup telefonu. Novy firm uz ten sum ani omezit nemuze, protoze to resil r1a008 a softwarove se sumu proste nezbavis, pokud nemas opravdu kvalitni zvuk vystup po HW strance. Takze asi tak. Klidne me tu, za to co sem napsal, ukamenujte, ale je to proste fakt a s tim nikdo nic nenadela. Samozrejme ten prehravac v mobilu je fajn vec do mesta, kdyz clovek nechce tahat 15000000 patlicku s prehravacem, mobilem... Ale prijde mi jako kravina, kdyz si tu nekdo stezuje na to, ze mu to sumi a ze ten zvuk z toho je nic moc. Proste to nejdriv chce popremejslet si o tom, ze to je jenom mobil a prehravac v tom, za ty prachy, ani  NEMUÂŽE byt uplne uzasnej, jako nejaky iAudio ci iRiver apod.

Nejsem (a nejspis neboudou ani zdaleka vsichni) zadnej elektrikar a kdovi jaky ...fil abych mel predstavu co muze resit firm, co HW apod. proste mi sumel mobil za 8500,- s logem walkman od znacky SE a tak jsem si dovolil zapochybovat o kvalite konkretniho kusu. tot vse. sory ale nevidim duvod proc by nemohl prehravac hrat na urovni v teto tride, ze trochu sumi, no tak asi to jeste neni 100%. Fotak je druha vec.
Kazdy neni dokonaly a vsehoznaly jako pan Antoda, ze? (Ze se s nama vlastne vubec zahazuje...)
Hele kamo, sorry jestli sem se te nejak dotknul, ale ja tu jen rekl to, co je fakt. Nechci si hrat na chytryho. Kdyz ti to sumi, tak to okamzite reklamuj. Kdyz uz nic jinyho, tak za 3 stejny opravy mas moznost vraceni penez a muzes si koupit novejsi model Smajlík Nechtel sem se nikoho dotknou, pokud se tak stalo, omlouvam se.... Proste se ale smirte s tim, ze to nebude hrat krisÂťalove ciste. Jen netusim, proc se do me zacinas navazet, kdyz sem primo tobe nic neadresoval.. Ten uvod prvniho prispevku byl myslenej jako vtip, ne jako urazka. Nehledej za kazdym hned to nejhorsi, mozna ti to v zivote pomuze.
Jo a k tomu elektrikari a *filovi. Navstevuji elektroprumyslovku (slaboproud, elektornicky pocitacovy systemy), tak o tom trochu vim, ale nerikam, ze sem v tom extra borec (znamky tomu rozhodne neodpovidaj). Ver mi ale, ze elektrika me nijak extra nebere.
Proste sem tu jen prezentoval svuj nazor na vec.  Undecided
uložena
castro
Anonym
« Odpověď #32 v: 21. Prosinec 2006, 19:02 »

ale to vite ze sumi... a dost. ale je to znat jen pri pauzach mezi songama... navic ted mi jeden spunt odesel... Tongue
uložena
Lukas F.
Anonym
« Odpověď #33 v: 13. Leden 2007, 01:17 »

Ne, alespon po dobu co jsem je mel v usich nesumely, normalne bych to tipoval na nekvalitni MP3 ale pokud sumi i v pauzach tak to neni v poradku. Jak hlasity sum mas na mysli?
A co se KOSS Sporta pro VS HPM70 tyce, radil bych pri poslechu menit tyto sluchatka s vetsim casovym odstupem, neb rozdil je propastny Mrknutí Cheesy

Radim navstivit stranky www.sluchatka-koss.cz Najdete tam, jak se ktera sluchatka koss lisi, v cem jsou ktera dobra. Nerikam, at si tam neco kupujete, ale ty popisu jsou fajn, nejsou prehnane odborne a dosti prakticke... Cheesy
uložena
buglezz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 16. Leden 2007, 21:35 »

Ahoj, mam dotaz...moc se omlouvam, ale zatim se tu moc nevyznam....Mam K750i, koupil jsem si redukci a chci sluchatka, pokud mozno ne do usi. Muzete mi nekdo prosim rici, jakou impedanci by mely mit?? Moc tomu nerozumim, a nerad bych Klarce ublizil...Mam jedny doma a nedaji se poslouchat - hraji velmi potichu. Bohuzel uz nemam obal, a tak neznam jejich impedanci... Sad. Nechci resit jednotlive znacky a jejich typy, jde mi skutecne jen o doporucenou impedanci. Diky!
uložena
Axel.lacoon
Anonym
« Odpověď #35 v: 17. Leden 2007, 15:42 »

Zdravim...........vcera sem uplne nahodou koupil u nas na namesti redukci na 3,5mm jack na moji 750i(samozrejme jde na vsechny telefony co maji stejny slot jako 750)........chodim se do toho sopu divat skoro porad a az vcera sem si ji vsiml, cena byla 140kc.zapojil sem si tam svoje sluchatka KOSS.......stali me 1000kc..............no kua to byl zvuk.....nic se tomu nevyrovnalo....mam lepsi hudbu nez nektere jine telefony......porovnaval sem to i se Symbianem....na nokia 7610.Clara vyhrala:) Smajlík Smajlík
uložena
stiinek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W850i + X1

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 17. Leden 2007, 23:45 »

Ahoj, mam dotaz...moc se omlouvam, ale zatim se tu moc nevyznam....Mam K750i, koupil jsem si redukci a chci sluchatka, pokud mozno ne do usi. Muzete mi nekdo prosim rici, jakou impedanci by mely mit?? Moc tomu nerozumim, a nerad bych Klarce ublizil...Mam jedny doma a nedaji se poslouchat - hraji velmi potichu. Bohuzel uz nemam obal, a tak neznam jejich impedanci... Sad. Nechci resit jednotlive znacky a jejich typy, jde mi skutecne jen o doporucenou impedanci. Diky!
Vetsina sluchatek ma impedanci 16 - 60 Ohm. Tim prehravaci neublizis. Vseobecne - vyssi impedance nevadi.
Hlasitost nezalezi jen na impedanci, dulezita je i citlivost (jak sluchatek, tak i usi:-). Mam postarsi Kossy GT5, impedance 60 Ohm a na hlasitost si nemuzu stezovat. Pokud mas vyssi naroky na hlasitost, tak to asi bude chtit, si sluchatka vyzkouset.
uložena

T230 -> T630 -> K750i +T630 -> K750i + K550i -> C702 + K750i -> C702 + W850i -> X1 + W850i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sluchatka KOSS k SE K750i/D750i/W800i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.