SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 11:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Seznam IR kodu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Seznam IR kodu  (Zobrazeno 10665 x)
Jenp900
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 04. Červen 2005, 15:52 »

Nevit kde sehnat seznam IR kodu? Abych mohl svuj TotalIrRemote naucit treba televizi Elekta.
uložena
habitat3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Červen 2005, 16:26 »

to by bylo super kdyby se mohl TotalIrRemote ucit...naucil bych na moji teslu...!! Smajlík
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 04. Červen 2005, 16:35 »

On se ucit umi. Ane ne tim ze nasmerujes ovladac na Ir, ale tim, ze si pro kazde tlacitko nastavis 4-mistny heslo. (treba 0001,1010,1111,0110.....) jenze kdyz ho nevis trvao by to moc dlouho. Proto schanim seznamy. Dodavaji se k ovladacum ktere se uci podobnym zpusobem.
uložena
habitat3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 04. Červen 2005, 16:43 »

ty mas full verzi programu...?? Cool
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Červen 2005, 17:26 »

Ted uz mam full. Ale s tema kodama je to valstne blbost. Celkove by slo zadat jen 11kodu. Tak vlastne nevim na co je to vytvoreni sveho kanalu. Nevi to nekdo?
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 04. Červen 2005, 20:19 »

total irremote umi zrat i lirc format pro linux, tzn. pokud hledas nejake konkretni zarizeni, staci zadat do googlu lirc a typ zarizeni. V dobe, kdy mne to zajimalo, jsem mel i oblibeny web, ale uz ho nemam ani v historii, ale je to uloziste linuxovych konfiguraci pro kde co. Pri trose snahy to najdes taky.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #6 v: 04. Červen 2005, 21:52 »

total irremote umi zrat i lirc format pro linux, tzn. pokud hledas nejake konkretni zarizeni, staci zadat do googlu lirc a typ zarizeni. V dobe, kdy mne to zajimalo, jsem mel i oblibeny web, ale uz ho nemam ani v historii, ale je to uloziste linuxovych konfiguraci pro kde co. Pri trose snahy to najdes taky.
Ty stranky, kde se daji stahnout prednastavene IR kody pro urcita zarizeni jsou http://www.pronto.philips.com/ a http://www.lirc.org/
Bohuzel tam neni muj model Hi-Fi veze Sony ani televize Finlux, takze TotalIRRemote vyuziju akorat na par funkci videa Daewoo a to za ty sileny penize nestoji...
« Poslední úprava: 04. Červen 2005, 22:16 od kmozis » uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 05. Červen 2005, 06:51 »

Cituji
Ty stranky, kde se daji stahnout prednastavene IR kody pro urcita zarizeni jsou http://www.pronto.philips.com/ a http://www.lirc.org/
Bohuzel tam neni muj model Hi-Fi veze Sony ani televize Finlux, takze TotalIRRemote vyuziju akorat na par funkci videa Daewoo a to za ty sileny penize nestoji...
Cituji

Presne. Ja bych potreboval TV Elekta-dost stara, neni divu ze to tam neni. Ale na co je teda ta tvorba kanalu?
uložena
Revan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 05. Červen 2005, 07:47 »

Kde si sehnal tu full verzi. To si to koupil?
uložena

Nokia 640, SE T610, SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #9 v: 05. Červen 2005, 10:26 »

Presne. Ja bych potreboval TV Elekta-dost stara, neni divu ze to tam neni. Ale na co je teda ta tvorba kanalu?
no samozrejme si pri trose pile muzes ten ovladac vytvorit sam, ze jo. Staci jenom trocha experimentovani..........Ja to na sveho grundiga naucil, ale jelikoz mi infrak nedosviti z pohovky az na televizi, tak jsem irremote zavrhl.
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 05. Červen 2005, 12:49 »

no samozrejme si pri trose pile muzes ten ovladac vytvorit sam, ze jo. Staci jenom trocha experimentovani..........Ja to na sveho grundiga naucil, ale jelikoz mi infrak nedosviti z pohovky az na televizi, tak jsem irremote zavrhl.
Mohl bys me napsat neco jako navod? U vytvoreni command je jen 11 moznosti. A co potoma to Optimize?
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #11 v: 05. Červen 2005, 17:28 »

ja si nehral s irremote, ale udelal jsem si svuj lirc soubor. Paplat se s nastavenim v pcku, kdyz to muzu odskouset na notebooku mi prislo efektivnejsi.
uložena
Laky
Anonym
« Odpověď #12 v: 01. Květen 2006, 22:37 »

Ja bych potreboval naucit ho auto radio Clarion 358, zkusim jestli nebude fungovat nakej stavajici ovladac popripade me bude cekat naky to hrani. Infrac na radiu mam ale nechce se me kupovat ovladac k tomu je to dost mastny a hlavne na telefonu je to i pohodlnejsi
uložena
Laki
Uzivatel
Telefon: P1i Silver Black

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 02. Květen 2006, 13:17 »

Zdravim vsetkych (specialne menovca Mrknutí)

Dufam, ze vam tento link pomoze.. (su tam aj nejake Tesly, Clariony a pod.)

http://lirc.sourceforge.net/remotes/

Ja osobne mam odtial stiahnuty ovladac k autoradiu Panasonic a fici v pohode, takze prajem vela stastia Smajlík
uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> K550i@W610i >>> W200i >>> P1i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Seznam IR kodu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 15 dotazů.