SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Duben 2025, 23:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy a chyby u modelu W810i
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 45
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problemy a chyby u modelu W810i  (Zobrazeno 253778 x)
Hornblower
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #210 v: 28. Září 2006, 18:11 »

http://www.myw810.lasyk.net/ tu si ich najdi !
uložena

N3510i ---> w810i
caslavsky.tomas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #211 v: 28. Září 2006, 18:18 »

No ja sem je tam uz hledal. Prosim, prosim, kdo mate W810, poslete mi je.
uložena
Hornblower
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #212 v: 28. Září 2006, 20:20 »

nechapem preco si ich nevies najst ja som si ich nasiel su tam na 100% mne zmizly temy pri flashnuti firmawaru. Ostava iba zakladny pre walkman.
Stavim sa ze to budes mat rychlejsie ked si to najdes ako cakat nez ti to nekdo posle. Komu sa to bude xceit robit ked je to tam Smajlík
poradim ti dane temy co tam boli sa volaju : emerge, orbit, equalizer najdes ich v kolonke original walkman strana 3 

amen
uložena

N3510i ---> w810i
caslavsky.tomas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #213 v: 29. Září 2006, 07:45 »

Ja jsem nevedel jak se jmenujou. Uz jsem to nasel. Tak diky.
uložena
Hornblower
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #214 v: 29. Září 2006, 19:23 »

Minule som sa zamyslel ci to ze sa zobrazuje cas v standby rezime je len softwarova zalezitost. Ci to teoreticky vybavi niekedy firmware ? Co vy na to
uložena

N3510i ---> w810i
Boston
Anonym
« Odpověď #215 v: 29. Září 2006, 20:28 »

Ahoj. Nestava se nahodou nekomu, ze pri minimalizovanem Walkmanu a naslednem stisknutim bocniho tlacitka play/pause na pauzu a po par vterinach zpet na play se spusti jina skladba nebo ta stejna od zacatku? Nevite jak to resit? Diky moc za odpoved.. Smajlík
Jinak na jine problemy (krome obcasneho vrzani krytu baterky) jsem ani po mesici pouzivani zatim nenarazil. Mrknutí
uložena
krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #216 v: 29. Září 2006, 20:34 »

Ahoj. Nestava se nahodou nekomu, ze pri minimalizovanem Walkmanu a naslednem stisknutim bocniho tlacitka play/pause na pauzu a po par vterinach zpet na play se spusti jina skladba nebo ta stejna od zacatku? Nevite jak to resit? Diky moc za odpoved.. Smajlík
Jinak na jine problemy (krome obcasneho vrzani krytu baterky) jsem ani po mesici pouzivani zatim nenarazil. Mrknutí
Ne nestawa,funguje mi to jak ma  Mrknutí
uložena
ekim
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #217 v: 01. Říjen 2006, 12:51 »

horny: je pravda, ze kartu jsem jeste nevyndaval...jde to hrozne ztuha a nevim, jestli mam zatlacit a ono se to vysune nebo to vypacit nehtem...je to tam fakt jak prikovany...
...jak to vyndavate vy ostatni?
Jo jinak telefon je fakt supr, nenarazil sem na zadnou fw chybu, nicmene muzu potvrdit, ze leskle casti telefonu se extreme patlaji, ale stejne ho mam furt ve slidovym pouzdre a jeste navic v ponozce...na krase mu to sice neprida, ale ochrani spolehlive...  Smajlík
uložena

Kdo jinemu jamu kopa, tomu se to povede! Cheesy
E A2628s -> E T65 -> Sie C75 -> SE W810i
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #218 v: 01. Říjen 2006, 13:21 »

Kdyz chces vydelat kartu, staci pritlacit (zmacknout na ni) a ona vypadne.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
ekim
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #219 v: 02. Říjen 2006, 16:42 »

ok, uz to mam, slo mi jen o tu pryzovou krytku, chtelo to vic vypacit...kartu sem vyndal a zandal nicmene problem to nevyresilo...stale se zobrazuje jen jednotka PHONE (E:). Vlez sem do spravce zarizeni, a tam se ukazujou dve pameti. Int. memory a neco jako memory card. Jedinej rozdil, kterej mezi nima je, ze u Memory card se nezobrazi, pod jakym je obecnym svazkem (mel by tam byt asi F:). Napadlo me, ze to muze byt tim, ze mam pod svazkem F: sitovou jednotku, svazek F: je tedy obsazeny a ovladac si s tim proste neporadi...ale taky je mozna problem v necem jinem...poradte nekdo, kdo se v XPckach vyznate vic nez ja, ja sem expert pres 98icky.
uložena

Kdo jinemu jamu kopa, tomu se to povede! Cheesy
E A2628s -> E T65 -> Sie C75 -> SE W810i
usak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #220 v: 03. Říjen 2006, 10:20 »

zdarec, posledni dobou zacinam mit problem s pripojenim k pc, donedavna slapalo vse ok, ale ted se mi kolikrat sice nacte tel, jako 2 jednotky, ale kdyz na ne najedu, hlasi-pripojte vymenny disk, takze odpojim, zapojim, a nekdy teprv na x ty pokus mozno otevrit tyto "disky"-cim to? dekuji za odpoved...
uložena
Hornblower
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #221 v: 05. Říjen 2006, 21:26 »

Nazda ludia uz dlhsie sa vas chcem spytat ci aj vam sa stane raz za cas ze vam pri prepnuti na dalsiu pesnicku pukne v sluchatkach? Myslim ked skonci jedna pesnicka a za nou ide dalsia a na zaciatku v nich zapraska. Nieje to casto len sem tam mozno raz za hodinu alebo tak nejak.
uložena

N3510i ---> w810i
vampix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #222 v: 05. Říjen 2006, 21:47 »

Nazda ludia uz dlhsie sa vas chcem spytat ci aj vam sa stane raz za cas ze vam pri prepnuti na dalsiu pesnicku pukne v sluchatkach? Myslim ked skonci jedna pesnicka a za nou ide dalsia a na zaciatku v nich zapraska. Nieje to casto len sem tam mozno raz za hodinu alebo tak nejak.
Mne se to taky stava A zda se mi ze toho pribyva Ale nastesti jenom v prepinani takze mi to zas az tak nevadi
uložena

<<<Sony Ericsson W800i 4ever>>>
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #223 v: 06. Říjen 2006, 18:51 »

Na W800i se mi toto stavalo jen pri prepinani pisnicky, nic hroznyho to nebylo, jen slaby lupnuti ve sluchatkach.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
A1e$
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #224 v: 06. Říjen 2006, 19:46 »

Zdravicko lidi
mam taky W810i asi mesic a musim rict ze tenhle mobil je fakt nakuty a mam pocit ze asi prezije snad vsechno. Ten muj si dokonce zahral i na potapece ... neptejte se me na to jak se to stalo, sam to nedovedu pochpit byl v kapsi a najednou zblunk a uz si plaval na dne kybla s vodou. Tak sem ho okamzite vyndal vypnul vyndal baterku a hned sem ho strcil mezi dva feny. Za 4 hodiny usilovneho suseni sem se pokusil ho poprve zapnout ale ne moc uspesne tak sem ho nechal jeste spocnout a po par pokusech se teda zapl. Jediny problem byl, ze ne vsechny tlacitak delaly co mely. Treba leve smerove tlacitko ma vyvolat nabytku na psani nove zpravy SMS, MMS a emailu ale pritom se mi hned zaplo psani SMS, nebo psani sms bylo fakt o nervy, protoze pokud sem se preklik a chtel neco maznout tak mi skocil do menu no proste na infarkt mesic stary mobil Cry. Uz sem si pripravoval rec na reklamacku Mrknutí. Ale druhy den rano me fakt prekvapil. Vsechno bylo jako nove, vsechno fachalo jak melo, proste zazrak Shocked.Je pravda ze se mi zda, ze obcas neco nejede jak ma ale kdyz sem si precetl vsechny zdejsi prispevky tak to bude asi normalni, to bude asi jen ze ze by ta prihoda muhlamit nejake nasledky. No a to je konec pribehu.Zazvonil zvonec a .....  Cool

Jo mimochodem nevite jestli mi v servisu muzou vymenit prouzek, ktery bohuzel prozrazuje celou pravdu o plaveckych pokusech meho founu?Myslim ten maly ctverecek schovany na prave strane vedle baterky,ktery po namoceni zcervenal? Embarrassed
uložena

Neber zivot prilis vazne, stejne z nej nevyvaznes zivy.

Siemens M55 + Sony Ericsson W810i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 45
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy a chyby u modelu W810i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 19 dotazů.