SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 00:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy a chyby u modelu W810i
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 45
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problemy a chyby u modelu W810i  (Zobrazeno 252198 x)
Arrow79
Anonym
« Odpověď #30 v: 21. Červen 2006, 21:14 »

Co neznasam ja:

1. Netfront dokaze nacitat len velmi malu stranku, napr. na fore su v jednom prispevku 3 obrazky a on uz hlasi ze velkost stranky pre nacitanie je velka.

2. Opat Netfront - maximalna velkost pisaneho textu je 255 znakov, to je uboho malo

3. Opat Netfront - pri pisani na tej istej stranke (napr. nejake forum) ostava napisany text v pamati, treba ho najprv zmazat a az potom pisat novy prispevok

4. Displej sa spini a spini...

5. Mam ho asi 3 tyzdne a mam poskriabane sklicko fotaku. W810 nosim stale v puzdre. Jedine co som robil so sklickom fotaku bolo, ze som ho cistil jemne trickom... asi je to sklicko riadne slabe.. Sad
uložena
Mr.Scully
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 21. Červen 2006, 22:26 »

ahaa tak potom to resi vsechny vase problemy Shocked) ja mam wodafona s firmem R4CE012 a hodiny pri sporici sou ale msusis zmacknout bocni tlacitko jinac je nevidis a s prehravanim take problemy nemam mi nerikejte ze novejsi firm je sprasenejsi nez puvodni Shocked)

Neresi Sad Ja mel na mysli zobrazene hodiny, aniz bych musel cokoliv mackat. Jsem zvyklej mit mobil na stole a jednim pohledem zkontrolovat cas a zmeskane udalosti / prijate zpravy. Na tomhle w810i nevidim vubec nic. To me pekne stve, to je krok zpatky, pro me hodne velkej.
uložena
gorge_No.1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 22. Červen 2006, 21:06 »

Vzpominam na moji starou T10, ktera pri prichozi sms, nebo neprijatem hovoru, nebo slabe baterce, zacala rychleji blikat zabudovanou diodkou.
Tady ta navest by mi uplne stacila...
uložena
Mafia1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 22. Červen 2006, 21:12 »

ja na to byl taky zvyklej ale na druhou stranu tohohle founu se rad dotknu Shocked))) a jinac mam prvni zahadu kterou sem odhalil z nepochopitelnejch duvodu me zacal blbnout fotak -> zapno ho namacknu zaostri to domacknu vyfotito a neulozi a fotak se vypne proste sem to nepochopil tak sem to skusil nekolikrat a nic o chvili pozdejs sem skusil vyfotil dvacet fotek a zas cvak a vaplse zas nekolikrat po sobe tak sem si rikal ze je jen chba v programu tak sem restartoval a zas nic po chvili to zas vyfotilo dvacet fotek a zas tak sem to chvili nechal bejt tak me napadlo ze je treba nejaka pojistka na karte aby tam proste zustalo treba 30 MB volnyho tak sem smazl film a tri fotky a chcip tak sem zas restartil a zas kulovi no tak sem to nechal ( s rozhodnutim ze si zejtra skaknu do oskara pro novej kousek :oD) no a prijedu dom a zas to skousim a po sto fotkach me to skouseni preslo pac to neudelalo ani jednou tak vazne netusim proste zahada jako prase
uložena

Xperia NEO (2.3.4 , 4.0.2.A.0.42)
Arrow79
Anonym
« Odpověď #34 v: 22. Červen 2006, 21:40 »

Mafia ten fotak to robi aj mne, nefoti ale hlavne vtedy, ked fotim v horizontalnom smere dolu. Cize nieco na zemi. Proste dotlacim spust a mobil sa vrati do menu... podla coho sa to tak sprava netusim...

Btw je cerstvo vonku novy FW R4DB005. Vysiel pred chvilou...
uložena
bossko
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #35 v: 22. Červen 2006, 23:09 »

A kde je ten softwer prosim pekne? Ani na aktualizacnej sluzbe, ani v telefone mi ho nenaslo. Funguje vam MyFriends niekomu? Mne sa to zatial nepodarilo rozchodit, pritom na W800i mi to islo v pohode...
uložena

zdeny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 23. Červen 2006, 07:53 »

I me ten foÂťak takto zlobi, to jim ale trva nez daji k dispozici firmwarw na seus a mezitim vydaji dalsi, takze ta sluzba je potom k cemu?Huh?
uložena
Mr.Scully
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 23. Červen 2006, 09:30 »

SEUS me nezajima, protoze tam evidente je o neco starsi verze nez je aktualni.

Neni nekde popis zmen v tom novem firmware? Docela by me zajimalo, jestli neco opravili.

Mimochodem, zda se mi to, nebo jsou kontakty na SIM a telefonu prakticky natvrdo oddeleny? Prijde mi to mimoradne hloupe. Ale mozna jsem se to jen nenaucil pouzivat. Kdyz nekomu pisu SMS, tak se mi nabizi vzdy jen jedna skupina (SIM nebo telefon)Huh
uložena
gorge_No.1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 25. Červen 2006, 09:39 »

1) foÂťak mi dela to same
2) chybi mi moznost nastaveni v kazdem profilu jinou vyzvaneci melodii a zvuk sms
3) povrzava mi horni cast smerove klavesy
4) nevim proc, ale pri prehravani kdyz chci urychlit melodii, tak misto presunu v melodii, tak mi to skoci na dalsi skladbu..
5) skoda, ze se Vlastni zkratky nedaji dat hloubejic, napriklad dovnitr Spravce souboru
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 25. Červen 2006, 12:05 »

U foÂťaku si asi budeme muset pockat na novejsi firware. U W800i me to delalo taky, u W900i to mam zatim v pohode....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Mafia1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 25. Červen 2006, 20:39 »

divny je ze od miho prispevku ze mi blbne fotak az do ted jede v pohode tak nevim cim to bylo
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 26. Červen 2006, 06:57 »

To dela jen obcas, stava se to vzdy po nekolika fotkach, alespon tak to bylo u me.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Mafia1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 26. Červen 2006, 08:21 »

to me to prave predtim blblo v podstate furt tri fotky a prask ho a ted v pohode 50 a nic Shocked) asi maj we firmu nejakyho vira Shocked) nebo me jeste napada ze den pred tim sem tam nahraval par HID profiilu jestli to treba nejak neovlivnilo
uložena

jejdastrejda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 29. Červen 2006, 09:02 »

Moje zkusenosti s fotakem: zminenou chybu dela pokud fotis hodne svetlou fotku s hodne barvama napriklad nekde na horach z modrym nebem, nejakou zeleni a jeste pak s hnedou zemi. Pokud mas nastaveny temata origos co byly ve founu tak to vetsinou vyfoti v pohode ale s vetsima tematama co jsem stahl z netu to nezvlada fotit. Testoval jsem to doma na zahrade, kdyz fotim z balkonu zahradu skoro nikdy to fotku neulozi a fotak spadne Sad Taky jsem dnes zjistil, ze mam hrube poskrabany sklicko u fotaku...tak me napada jestli se da v servisu za nejakou rozumnou cenu vymenit az to s nim bude dost spatny?
uložena
Briget
Anonym
« Odpověď #44 v: 29. Červen 2006, 13:40 »

mam  problem se psanim na tomto mobilu. Kdyz chci zmacnout napr. pismeno V, tak se mi tak objevi 3x pismeno T. Toto telefon dela asi kdy se mu zachce...nekdy uplne v pohode a nekdy zacne takhle blbnout. Upozornuju, ze slovnik T9 mam opravdu vypnuty. Mobil uz byl na reklamaci jednou a na tuto chybu jsem upozornovala. Stale tam ale je. Nemate s tim nekdo nejakou zkusenost a nevedel by co s tim delat?  Embarrassed
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 45
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy a chyby u modelu W810i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.