SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 21:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy a chyby u modelu W810i
Strana: [1] 2 3 ... 45
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problemy a chyby u modelu W810i  (Zobrazeno 252934 x)
MartinVagner
Anonym
« v: 22. Květen 2006, 06:16 »

Zalozil jsem tento topic na reseni problemu s timto Walkmanem, tak piste na co jste prisli  Mrknutí nebo co vam vadi.
uložena
gulage
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 24. Květen 2006, 07:57 »

w810i mam teprve tyden tak jej zacinam pomalinku zkoumat, prisel jsem "zatim" jen na par neprijemnosti ...

1) pripojim foun na USB dat kabel a zvolim datoveho prenosu -nahraju soubory - nasledne foun pise, ze je treba ukoncit v PC USB pripojeni (coz netusim kde a co vypnout) - tak kabel vytahnu a foun se jakoby RESTARTUJE, tzn. vypne se sam a sam se zapne (neprijemne) - v tomto okamziku take ztracim 1 mnou nadefinovou funkci na 1 ze 4 stredovych tlacitek

2) jinak postradam jeste mp3vyzvaneni u prichozich SMS zprav (to se da ale prezit)
3) stredovy ovladaci prvek dost neprijemne vrze (po hodine uzivani) (uz jsem si zvykl)
4) sluchatka mi vubec nedrzi v usich (nevim zda mam neobvykle usi)

jinak 5let cekani na novy mobil se vyplatilo go w810i

uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #2 v: 24. Květen 2006, 08:42 »

w810i mam teprve tyden tak jej zacinam pomalinku zkoumat, prisel jsem "zatim" jen na par neprijemnosti ...

1) pripojim foun na USB dat kabel a zvolim datoveho prenosu -nahraju soubory - nasledne foun pise, ze je treba ukoncit v PC USB pripojeni (coz netusim kde a co vypnout) - tak kabel vytahnu a foun se jakoby RESTARTUJE, tzn. vypne se sam a sam se zapne (neprijemne) - v tomto okamziku take ztracim 1 mnou nadefinovou funkci na 1 ze 4 stredovych tlacitek

2) jinak postradam jeste mp3vyzvaneni u prichozich SMS zprav (to se da ale prezit)
3) stredovy ovladaci prvek dost neprijemne vrze (po hodine uzivani) (uz jsem si zvykl)
4) sluchatka mi vubec nedrzi v usich (nevim zda mam neobvykle usi)

jinak 5let cekani na novy mobil se vyplatilo go w810i

1. Pri odpojeni telefonu od kabelu je dobre odebrat hardware. Je to zelena sipecka u hodin v pc. Po odpojeni se telefon zrestartuje a znova nabehne.
Znamy bug z k750i kdy zmizela po vypnuti telefonu klavesova zkratka dela i w810i(firmware R4CK003). Tohle poresi az nova verze firmware

2. Prichozi zprave je mozne dat zvuk mp3. Nejspise mas dovozovy telefon s nejakou customizovanou verzi firmware.

3. Vrzani stredove klavesy se bude lisit kus od kusu. Nas testovany kousek na recenzi to take delal, nyni co tu mam w810i tak bez problemu v tomto smeru

4. Sluchatka maji troje ruzne gumicky do usi, takze to vetsine lidem nejak vyjde. Ty jsi vyjimka;-)...

Jinak k te folii, jsem take jednoznacne pro ni, sklo displeje je totiz opravdu nachylne...
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #3 v: 24. Květen 2006, 11:31 »

1. nikdy jsem to neodebiral, pripada mi to zdlouhave, normalne odpojim kabel a tel se sam restartuje. Zkratky mi zustanou.
3. me take vubec nevrze.
4. pouzivam nejmensi velikost tech gumicek, ostatni jsou na me velky:-)
5. 5 let bych nevydrzel  Cheesy
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #4 v: 31. Květen 2006, 19:36 »

Tak prinasim par poznatku z uzivani po nekolika dnech:

Muj kus zcela exklusivne vydava sileny zvuky ze zadni casti. Proste zadni kryt baterie je volnejsi a pri psani kdyz se opiram dlani o nej se hlasi o slovo. Je to neprijemne a opet se jen potvrzuje, ze tohle Sony Ericsson proste neumi, pevne kryty jsou pro nej spanelska vesnice....

Kurzorova klavesa je pohodlna a vcelku v pohode jsem preskocil z joysticku na nove ovladani. My phone v teto casti nevrze(na rozdil od jinych kusu), jen jiz nyni je jiste, ze hrana ovladaciho krize se bude mirne odirat.

Predni klavesy Menu cinnosti a Walkmanu na me po par dnech pusobi cim dal vice lacinym dojmem. Trosku mi prijde, ze se na nekterych plastech krapet setri.

Vzadu mi chybi hrozne moc krytka fotaku. Ne ze by se cocka az tak spinila, ale aktivni odklopeni ihned aktivovalo foceni, coz bylo u w800i nebo k750i sikovne, pohodlne a hlavne rychle.
Ale je poznat, ze SE umyslne orezava fce fotaku u walkmanu, aby vyzdvihl cybershoty. Postupne zmizla krytka no a po w810i se u Wecek vytrati i autofocus

Jinak telefon s poslednim firmem stabilni, zatim jeden restart;-), EDGE chodi, vydrz telefonu 2-3 dny dle pouzivani, ale to je stejne s predeslymi modely stejne konstrukce

tak to je zatim vse:-)
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #5 v: 31. Květen 2006, 20:13 »

Tak ja take neco pripisu. Mam o neco dele W810i nez Martin. Kryty ani nepipnou, jsou jako pribite. Vubec nic se neodira a nic mi nepripada lacinne. Ale asi otazka nazoru. Krytka mi nechybi, protoze nefotim. Kdyby telefon nemel foÂťak vubec tak to temer ani nepostrehnu. Velice se ale zanasi prachem reproduktor nad displejem. Posledni firmware nemam, zatim jsem bez restartu. Video neprehraje ve vetsim rozliseni nez 176x144 bodu. EGDE nevim, ET nema. Ikdyz celkem tak 2 minuty mi naskocilo EDGE v Praze. A to jelo slusne. Sluchatka jsou spickova, kvalita zvuku je velice cista. Prehrava podle meho nazoru hudbu lepe nez W800i nebo W900i. Ale je to jen muj subjektivni nazor. Nemohl jsem primo porovnat. Jen ze vzpominek. S Koss Porta Pro hraje vice nez dobre. Akorat potom je kabelaz az prilis dlouha. Pripojeni pomoci PAN se mi nezdarilo, ale mela by to umet. Mozna bude problem nekde v softwaru k memu BT adapteru. A to je tak zatim vse.
uložena
Majkiiiiiiii
Anonym
« Odpověď #6 v: 01. Červen 2006, 19:10 »

AHoj, tak take neco pripsnu.
Telefon mam koupeny cca dva tyydny. Bohuzel co me stve je nasledujci a pokud nikdo umi poradit budu rad:

1. To tupe nastaveni od T-Mobile, ted sem o tom cetl clanek a jedina rada je, obratte se na tech. podporu, neni nejaka lepsi moznost nez Vas otravovat? Predpokladam ze nemate cas resit muj tel Smajlík, jedna se mi o nastaveni na prave horni tlacitko ala T-ZONE

2. Docela me take stve ze nastaveni skratek na klavesnici co se funkci tyce lze jenom na kruhove a stredove klavese.
Mozna take pouze nastaveni operatora.

3.Nestava se nekomu ze kdyz poustite MP3 primo z kolonky PREHRAVANI po stisknuti KOUZELNEHO tlacitka W a MP3 jejiz nazev zacina cislem tak se MP3 neprehraje a hodi to chybu? Kdyz dam pak jiny rezim vyberu, treba podle INTERPRETA tak to funguje OK.

4.Uz asi treti den bojuju s PC SUITE, stale mi to nechce komunikovat s W810kou, pripojuji se normalne pres USB kabel.

5.Neda se zmenit barva pisma kterym je zobrazeno HOVORY a T-ZONE ? jde o to ze kdyz si zmenim pozadi tak pismena jelikoz jsou cerna tak neni vubec videt co je to za slova, ted uz mi to nevadi, ale stejne......

6.Mozna trosku tupa otazka , ale kde se daji na netu sehant nejaka pekan pozadi? Nejlepe zdarma....

7.Ma W810i nejaky svuj specialni prohlizec na internet a nebo si musim stahnout tu tupost od T-MObile? Na jejich oficialnich strankach nic neni, doporucujete neco kvalitniho?

8.Kde najit nejake zajimave TIPY a TRIKY pro tento mobil...., nastaveni, vychytavky a tak.....

Diky moc a omlouvam se za mozna trosku tupe dotazy, ale presel jsem na 810i z SIEMENS T55 coz je asi tak stejny skok jako z doby ledove do soucasnosti, tak sem trosku vyplasenej.  Embarrassed
uložena
ales76
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 01. Červen 2006, 19:31 »

K bodu 6
Zkus zreba tohle a nebo tohle.
Koneckoncu se muzes podivat i do sekce download na SEManii nebo na Walkmanphones.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #8 v: 02. Červen 2006, 06:39 »

AHoj, tak take neco pripsnu.
Telefon mam koupeny cca dva tyydny. Bohuzel co me stve je nasledujci a pokud nikdo umi poradit budu rad:

1. To tupe nastaveni od T-Mobile, ted sem o tom cetl clanek a jedina rada je, obratte se na tech. podporu, neni nejaka lepsi moznost nez Vas otravovat? Predpokladam ze nemate cas resit muj tel Smajlík, jedna se mi o nastaveni na prave horni tlacitko ala T-ZONE

2. Docela me take stve ze nastaveni skratek na klavesnici co se funkci tyce lze jenom na kruhove a stredove klavese.
Mozna take pouze nastaveni operatora.

3.Nestava se nekomu ze kdyz poustite MP3 primo z kolonky PREHRAVANI po stisknuti KOUZELNEHO tlacitka W a MP3 jejiz nazev zacina cislem tak se MP3 neprehraje a hodi to chybu? Kdyz dam pak jiny rezim vyberu, treba podle INTERPRETA tak to funguje OK.

4.Uz asi treti den bojuju s PC SUITE, stale mi to nechce komunikovat s W810kou, pripojuji se normalne pres USB kabel.

5.Neda se zmenit barva pisma kterym je zobrazeno HOVORY a T-ZONE ? jde o to ze kdyz si zmenim pozadi tak pismena jelikoz jsou cerna tak neni vubec videt co je to za slova, ted uz mi to nevadi, ale stejne......

6.Mozna trosku tupa otazka , ale kde se daji na netu sehant nejaka pekan pozadi? Nejlepe zdarma....

7.Ma W810i nejaky svuj specialni prohlizec na internet a nebo si musim stahnout tu tupost od T-MObile? Na jejich oficialnich strankach nic neni, doporucujete neco kvalitniho?

8.Kde najit nejake zajimave TIPY a TRIKY pro tento mobil...., nastaveni, vychytavky a tak.....

Diky moc a omlouvam se za mozna trosku tupe dotazy, ale presel jsem na 810i z SIEMENS T55 coz je asi tak stejny skok jako z doby ledove do soucasnosti, tak sem trosku vyplasenej.  Embarrassed

1. T-Mobilu se jinak nezbavis nez decustomizaci a protoze to bezne delame, tak upozornujeme v prvni rade na sebe. Doma si podobne srandicky neudelate, proste to nejde!!!
2. To nabizi vsechny SE telefony, zkratky je pro kurzorovou klavesu nebo joystick, jina moznost neni.
3. Tento problem jsem nezaznamenal
4. Walkman by mel komunikovat s PC Suite v pohode, tento problem musis blize specifikovat
5. Jen pomoci schematka
6. Zodpovezeno minulym prispevkem
7. Na web je v telefonu slusny prohlizec Netfront, ale doporucuji pouzivat javovou Operu Mini, je super - stahnes v downloadu u nas....
8. Projdi si WalkmanPhones.cz a sekci W800i tam jsou tipy a triky pro tento model, budou podobne
uložena
Majkiiii
Anonym
« Odpověď #9 v: 02. Červen 2006, 20:00 »

Upresnuji problem s PC SUITE

No jde o to ze kdyz pripojim W810i k PC tak se mi nactou vymenny zarizeni jako pamet telefonu a pametova karta.
PC Suite nejspise normalne detekuje telefon, jelikoz po projeti toho pripojovaciho procesu napise OK ze pripojeno. Obrazek MOBILU a PC pak sviti oranzove, coz predpokladam ze take znamena ze je vse ok, ale problem naskytne kdyz stisknu treba tlacitko FILE MANAGERU.
Zobrazi se jenom nejake upozorneni s obrazkem ikon jako by z pruskumnika a tim to hasne, bohuzel ma anglictina nestaci na prelozeni, ale pise se tam ze se musi  neco pouzit ci co..... Dale dalsi kdyz spustim ikonu FILE MANAGER primo z plochy ktera se po instalaci vytvorila i s PC SUITE tak je tam jenom textak s nazvem NOT CONNECT, coz taky nechapu. Asi sem tupej, ale vubec to nechapu :-) jak to ma fungovat........
Za radu a ochotu predem dekuji......

Michael
uložena
Dave.6
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 03. Červen 2006, 13:34 »

Nejako me vrze stredove tlacitko je to normalni? da se toho nejako zbavit? diky
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #11 v: 03. Červen 2006, 13:41 »

Upresnuji problem s PC SUITE

No jde o to ze kdyz pripojim W810i k PC tak se mi nactou vymenny zarizeni jako pamet telefonu a pametova karta.
PC Suite nejspise normalne detekuje telefon, jelikoz po projeti toho pripojovaciho procesu napise OK ze pripojeno. Obrazek MOBILU a PC pak sviti oranzove, coz predpokladam ze take znamena ze je vse ok, ale problem naskytne kdyz stisknu treba tlacitko FILE MANAGERU.
Zobrazi se jenom nejake upozorneni s obrazkem ikon jako by z pruskumnika a tim to hasne, bohuzel ma anglictina nestaci na prelozeni, ale pise se tam ze se musi  neco pouzit ci co..... Dale dalsi kdyz spustim ikonu FILE MANAGER primo z plochy ktera se po instalaci vytvorila i s PC SUITE tak je tam jenom textak s nazvem NOT CONNECT, coz taky nechapu. Asi sem tupej, ale vubec to nechapu :-) jak to ma fungovat........
Za radu a ochotu predem dekuji......

Michael

Musis telefon pripojit ke kabelu, ale nedavat polozku prenos souboru, ale Rezim telefon, maly navod jak zprovoznit synchronizaci je tady: http://semania.cz/content/view/1638/2/
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #12 v: 03. Červen 2006, 13:42 »

Nejako me vrze stredove tlacitko je to normalni? da se toho nejako zbavit? diky

Vrzani je vlastnost teto novinky, nedela to kazdemu, jen zlobi vybrane kusy, odstraneni je problem, nic s tim nenadelas, chtelo by to rozdelat, ale to neni dobry napad vzhledem k zaruce Cool
uložena
jejdastrejda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 04. Červen 2006, 11:35 »

Founa mam asi tyden -  problemy na ktery jsem narazil:
1) Kdyz pozastavim prehravani hudby klavesou na levem bouku telefonu a po chvili stejnou klavesou zase zapnu zacne mi hrat prvni skladba z alba misto te predchozi a to na stejnym miste a prehravac se pritom tvari ze prehrava porad tu puvodni...dost blby, pritom ze zacatku to vubec nedelalo

2) Zda se mi ze telefon nejak pri hovorech preskakuje jako by byl spatny signal, pritom ten druhy slysi dobre, dela to nejak moc casto. Taky hlasitost hovoru neni moc vysoka.

3) telefon ma strasny problemy s prachem nemluve o otiscich prstu na displeji
uložena
Dave.6
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 06. Červen 2006, 13:03 »

Ted jsem testoval fotak a mam dotaz nevim jestli je to normalni nebo je to softem ale fotak si vubec nedokaze poradit se zrojem svetla.. Kdyz jsem treba fotil normalne strom a zvrchu svitilo slunicko tak vrsek stromu byl prezareny a spodek byl v pohode... A to takhle u vseho kdyz jsem treba fotil ker blizko zluteho domu tak tu zlutou to absolutne nezvladalo a presvitilo to az do toho kere.. Chapu ze je to jen mobil ale ty moje fotky se nedaji ani srovnat s fotkama z k750i a to jsem si myslel ze W810i na tom bude jeste lepe.. Abych taky jen nehanil tak foti vyborne makro a prehravac je taky super... Treba neco vyresi ten novej soft....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 45
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy a chyby u modelu W810i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 16 dotazů.