SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 14:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ton budiku
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ton budiku  (Zobrazeno 8647 x)
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 03. Červen 2005, 06:44 »

kazde rano mi zazvoni budik na P910i a manzelka mi cely den nadava, co to mam za hrozny ton. (pink panter, predtim kokrhani) ona ma samsunga, dnes jsem se budil s ni a dal jsem ji za pravdu (krasne cililink). nemate nekdo vyzvaneni, neco jako byly drive hraci strojky na klicek? Mrknutí dik za pomoc, ke klidnemu manzelstvi Grin
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #1 v: 03. Červen 2005, 08:09 »

Davam Ti za pravdu. Ja nejdriv pouzival kohouta. To se nezamlouvalo. Pak jsem sehnal nejake ptacky, rvali ale jak hyeny a taky se to nezamlouvalo. S buglem (vojensky alarm) me manzelka malem vyhodila z bytu  Cheesy. Ted pouzivam Default Melody - tu mi toleruje...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 03. Červen 2005, 08:13 »

ja mam jako budika Battle Hymns od Manowaru, zacina to potichounku a zesiluje az po chvili. Zena mi akorat usila malinky polstarek, na kterem mam telefon pres noc polozeny, protoze vibrace ji vadily mnohem vice, nez nejaka muzika ;-)
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Červen 2005, 08:52 »

ja mam jako budika Battle Hymns od Manowaru, zacina to potichounku a zesiluje az po chvili. Zena mi akorat usila malinky polstarek, na kterem mam telefon pres noc polozeny, protoze vibrace ji vadily mnohem vice, nez nejaka muzika ;-)

OT - Maly vibracni panasoniky preci ale doporucovali do damskych kabelek Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
MartinH
Anonym
« Odpověď #4 v: 03. Červen 2005, 09:46 »

tak ja to radeji upresnim: vadily ji vibrace telefonu na desce nocniho stolku. Vztah k jinym mistum a tipum vibrace muzeme probrat v nejakem jinem foru:o)
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #5 v: 03. Červen 2005, 09:59 »

tak ja to radeji upresnim: vadily ji vibrace telefonu na desce nocniho stolku. Vztah k jinym mistum a tipum vibrace muzeme probrat v nejakem jinem foru:o)
No, kdyz uz jste zabrousili az sem, tak se podivejte na tohle  Grin
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=110209
...to uz se za chvili asi zase ocitneme na smetisti, ale stalo to za to  Cheesy
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #6 v: 03. Červen 2005, 10:12 »

No, kdyz uz jste zabrousili az sem, tak se podivejte na tohle  Grin
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=110209
...to uz se za chvili asi zase ocitneme na smetisti, ale stalo to za to  Cheesy
skoda, ze neumi budika, to by se milostive urcite libilo:o)
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 03. Červen 2005, 18:06 »

kazde rano mi zazvoni budik na P910i a manzelka mi cely den nadava, co to mam za hrozny ton. (pink panter, predtim kokrhani) ona ma samsunga, dnes jsem se budil s ni a dal jsem ji za pravdu (krasne cililink). nemate nekdo vyzvaneni, neco jako byly drive hraci strojky na klicek? Mrknutí dik za pomoc, ke klidnemu manzelstvi Grin

Mas na mailu pozdrav... Mozna ne doslovne dle kriterii, lec uvidis....
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #8 v: 04. Červen 2005, 17:07 »

Zvoni budik na P910i pri vypnutem mobilu? Uvazuji o koupi P910 nebo K750 a je to pro mne dost podstatne, protoze na noc MT vypinam a pozivam ho jak budik. dik
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 04. Červen 2005, 17:10 »

nezvoni... po vypnuti se Pseries chovaji jako PC... Nedelaji nic... Muzes ale pouzivat Flight mode... To funguji vsechny funkce mimo telefonu a dat. prenosu...
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #10 v: 04. Červen 2005, 17:12 »

nezvoni... po vypnuti se Pseries chovaji jako PC... Nedelaji nic... Muzes ale pouzivat Flight mode... To funguji vsechny funkce mimo telefonu a dat. prenosu...

Muzes mi prosim Te tu funkci Flight mode vysvetli trochu blize? dik
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 04. Červen 2005, 17:28 »

Je to jeden z modu telefonu... tento funguje po zapnuti modu jako databanka, herni konzole... proste jen nejde volat, ztrati se ti ikona signalu a nejede ani GPRS... ani se ti nikdo nedovola a i SMS a dalsi zpravy jsou vypnuty oboustranne... P-cko se navenek pri cizi chova jako vypnute...
« Poslední úprava: 04. Červen 2005, 17:30 od Didik » uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #12 v: 04. Červen 2005, 17:40 »

Je to jeden z modu telefonu... tento funguje po zapnuti modu jako databanka, herni konzole... proste jen nejde volat, ztrati se ti ikona signalu a nejede ani GPRS... ani se ti nikdo nedovola a i SMS a dalsi zpravy jsou vypnuty oboustranne... P-cko se navenek pri cizi chova jako vypnute...

Takze, kdyz jsem to pochopil spravne, po zapnuti (nebo aktivaci) toho modu se telefon odhlasi ze site a je funkcnich jen par funkci vcetne budiku.
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 04. Červen 2005, 17:41 »

Muzes mi prosim Te tu funkci Flight mode vysvetli trochu blize? dik
zkracene se da rict, ze ve flight modu je vypnuty GSM modul a bluetooth modul
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 04. Červen 2005, 17:44 »

Takze, kdyz jsem to pochopil spravne, po zapnuti (nebo aktivaci) toho modu se telefon odhlasi ze site a je funkcnich jen par funkci vcetne budiku.

Opravim te: funguje vsechno az na par veci - nejde volat a jak psal Kaprik, bluetoothovat... Jinak jede naprosto vse... a ze toho je....!!!!!! Cool
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ton budiku
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.