SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Červen 2025, 19:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak nahrat telefonat na P910?
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak nahrat telefonat na P910?  (Zobrazeno 12332 x)
Milos
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 02. Červen 2005, 19:45 »

Prisel nekdo na to, jak nahrat telefonat na P910? Moc by se mi to hodilo.
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 02. Červen 2005, 19:56 »

bohuzel nelze
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 02. Červen 2005, 20:04 »

je to zamerne omezeni telefonu tak, aby vyhovel legislative.
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 02. Červen 2005, 20:57 »

je to zamerne omezeni telefonu tak, aby vyhovel legislative.

nevim, co myslis tou legislativou? Smajlík

......je to skoda, ale je to dalsi minus pro Pxxx, opravdu to standardne nejde Angry
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #4 v: 03. Červen 2005, 07:58 »

......je to skoda, ale je to dalsi minus pro Pxxx, opravdu to standardne nejde Angry

Legislativa v EU (a myslim, ze v jinych civilizovanych castech sveta take) zakazuje nahravani hovoru bez souhlasu protistrany, coz mobily umoznovaly. Siemens S55 to umel, S65 uz take upravili tak, aby to neslo. Ale moznosti Siemensu jsou v tomto ohledu mnohem lepsi, takze maly patch flashe vse brzy vyresil...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 03. Červen 2005, 08:10 »

Legislativa v EU (a myslim, ze v jinych civilizovanych castech sveta take) zakazuje nahravani hovoru bez souhlasu protistrany, coz mobily umoznovaly. Siemens S55 to umel, S65 uz take upravili tak, aby to neslo. Ale moznosti Siemensu jsou v tomto ohledu mnohem lepsi, takze maly patch flashe vse brzy vyresil...
jenom to trosku upravim: nikoli bez souhlasu, ale bez upozorneni pred zacatkem hovoru
uložena
alf@M600i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Říjen 2005, 09:30 »

jini vyrobci to resi kratkym pipnutim po urcitem casovem intervalu.  Mrknutí
uložena

T18, R320, T28, T39, T68, T630, P900, M600i
Unknown
Anonym
« Odpověď #7 v: 08. Leden 2006, 13:38 »

No. Moje MPx200 to umi a mam pocit, ze i bez pipnuti. Zaroven mam takovej pocit, ze to umi i MPx220, ktera je novejsi.
Ovsem uvazuji o koupi P910tky, takze nejspis o tuto funkci prijdu, coz me celkem mrzi. Obcas se to hodilo i kdyz spis jen soukrome, kdyz si pritelkyne nepamatovala co mi rikala  Cheesy
No, ale nerikejte mi, ze se to neda resit nejakym dodatecnym softwarem. Urcite da. Jen zalezi na tom jestli takovej softik nekdo udelal, nebo popripade udela.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 08. Leden 2006, 15:59 »

No. Moje MPx200 to umi a mam pocit, ze i bez pipnuti. Zaroven mam takovej pocit, ze to umi i MPx220, ktera je novejsi.
Ovsem uvazuji o koupi P910tky, takze nejspis o tuto funkci prijdu, coz me celkem mrzi. Obcas se to hodilo i kdyz spis jen soukrome, kdyz si pritelkyne nepamatovala co mi rikala  Cheesy
No, ale nerikejte mi, ze se to neda resit nejakym dodatecnym softwarem. Urcite da. Jen zalezi na tom jestli takovej softik nekdo udelal, nebo popripade udela.
cely thread je o tom ze taky "softik" pre uiq nieje
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 08. Leden 2006, 17:33 »

Ovsem uvazuji o koupi P910tky, takze nejspis o tuto funkci prijdu, coz me celkem mrzi. Obcas se to hodilo i kdyz spis jen soukrome, kdyz si pritelkyne nepamatovala co mi rikala  Cheesy
Bohuzel nejde, budes muset o to prijit.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 08. Leden 2006, 20:51 »

Neznam nejde. Pripevnim k mobu maly magnetofon a s prijmem hovoru spustim nahravani a nahravam a nahravam a .......................................
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #11 v: 08. Leden 2006, 21:09 »

s takovymto pristupem se ale Tvoje pcko meni v universalniho pomocnika. Vyvrtat studnu pomoci smarphone? No problem, pripevnime k nemu malou vrtaci soupravu a jedeeem. Pominu-li tedy totalni neprakticnost tahani diktafonu s mobilem.......
uložena
MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 08. Leden 2006, 21:31 »

A co spustit hlasity handsfree a nahravat diktafonem v mobilu? To by neslo  Smajlík
uložena

Nokia N73
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 08. Leden 2006, 21:34 »

nakolko je mikrofon a reprak od seba dost daleko tak asi nie
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 08. Leden 2006, 22:02 »

Diktafon nejde za hovoru spustit.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak nahrat telefonat na P910?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.