SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Duben 2025, 09:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: joystick
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: joystick  (Zobrazeno 2072 x)
krepa1
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 17. Květen 2006, 20:53 »

Docela spatne me funguje joystick.Je to slabost K700.Tel je sice v zaruce,ale do servisu je to daleko,a tak uvazuji o vymene nejakym jinym zpusobem Dnes jsem narazil na netu na tohle
http://www.dilynamobily.cz./shop/detail.php?produkt_id=293&id=35&podkat=
.Co vy na to?Je slozite prepajeni teto soucastky?Jeli byste radeji do servisu?Mozna to pomuze aspon nejakemu domacimu kutilovi co uz nema tel. v zaruce a nebude se bat to vyzkouset.Tesim se na vase odpovedi a rady.Dik.
uložena
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Květen 2006, 21:36 »

Tedy cena je to dobra, ale jak bys to chtel namontovat... Ja nejsem manualne zrovna zrucny clovek, takze bych urcite radeji zvolil ten servis (je jich po ER spousta, to vazne nemas zadny pobliz?). Uz proto, ze mas telefon V ZARUCE a timhle bys o ni rozhodne prisel. Otevrit telefon, podivat se dovnitr, to je v pohode, ale zarucuji Ti, ze takovouhle akci kazdy pozna na prvni pohled a mne osobne by za to takovy risk urcite nestal. Nikdy nevis, jestli to napajis spravne - staci malinka chyba a budes platit tucnou opravu...

Mimochodem, jako rozeny optimista mam jeste jeden napad - zkus jeste chvilku pockat! Samotnemu mi joystick zacal po chvili pouzivani blbnout (spatne reagoval smere doprava a dolu + souvisejici diagonalni smery), trvalo to neco pres tyden a prave ve chvili, kdy jsem se definitivne rozhodl jit s tim do servisu, najednou sam od sebe zase zabral a od te doby s nim nebyl jediny problem, fungoval naprosto presne a spolehlive. Jinak muzes jeste zkusit to trochu vyfoukat, vytrit, nekde jsem cetl i neco o opatrnem zasÂťarani paratkem... Ale pak uz bych urcite radil ten servis.
« Poslední úprava: 17. Květen 2006, 21:41 od SBDer » uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 17. Květen 2006, 22:03 »

Rozhodne doporucuju servis. Jelikoz je telefon jese v zaruce tak s nim neco delat je nesmysl. Asi mas servis daleko, ale je to jistota.
uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Květen 2006, 13:21 »

Urcite doporicuji servis kdyz je jeste tel. v zaruce. Kdyby v zaruce nebyl tak prosim, ale takhle prijdes i o zaruku.
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Květen 2006, 07:07 »

LOCK, bez servisu to nepujde......
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: joystick
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.