SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 07:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: p910i problemy GPRS
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: p910i problemy GPRS  (Zobrazeno 3747 x)
GiZMaX
Anonym
« v: 02. Červen 2005, 13:51 »

Ahoj, mam p910i customizovanou od TM. pokud se pres ni pripojuji na gprs (kolibka nebo BT) tak po par minutach se mi mobil zrestartuje. V servisu mi nahrali posledni firm. Zkusili i decustomizaci. Master reset. Ale neuspesne, chybu to dela to porad.
Dalsi vec, ktera mi dela starosti je ze pri zavrenem flipu mackam napriklad OK a ono mi to na display pise 1. macknu 2 a pise 3. Macknu 3 pise 8 ... atd....
Asi ji budu muset poslat do servisu., ze jo?  Cry
Dik Tomas
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 02. Červen 2005, 14:22 »

bylo by to nejlepsi reseni
uložena
madcow
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 03. Červen 2005, 12:38 »

to bys mel,protoze si muzes tu klavesnici uplne zharvit a uz ti vubec nepujde-a to by bylo na nic-QWERTZ klavesnice na mobu je good  Mrknutí
a co se tyce gprs:skousel si si sehnat nejakej firewall na mobil nebo antivir???ja mam P800 a nebejt firewallu,tak mam takovy ucty za pausal,ze by mne matka jako 15-ti letyho haranta zabila :-)
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #3 v: 03. Červen 2005, 12:52 »

to bys mel,protoze si muzes tu klavesnici uplne zharvit a uz ti vubec nepujde-a to by bylo na nic-QWERTZ klavesnice na mobu je good  Mrknutí
a co se tyce gprs:skousel si si sehnat nejakej firewall na mobil nebo antivir???ja mam P800 a nebejt firewallu,tak mam takovy ucty za pausal,ze by mne matka jako 15-ti letyho haranta zabila :-)
ty mas na p800 firewall? A jakej?
uložena
madcow
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Červen 2005, 12:56 »

nevin,nakej obyc asi-dej normalne na googlu vyhledavat UIQ firewalls-a tam jsem to nasel.ale je to spis jen o to,ze se te to pta,jestli povolit pripojeni toho a toho atd...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 03. Červen 2005, 12:59 »

tak snad vis, co jsi nainstaloval ne? Spis mne zajimalo co mas s ohledem na zkusenosti z pouzivani. Pocitam ze app se nejmenuje takovy_nejaky_normalni_firewall_pro_UIQ;o)
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #6 v: 03. Červen 2005, 13:08 »

nevin,nakej obyc asi-dej normalne na googlu vyhledavat UIQ firewalls-a tam jsem to nasel.ale je to spis jen o to,ze se te to pta,jestli povolit pripojeni toho a toho atd...
taxem si dal tu praci, a o firewallu pro UIQ jsem nenasel ani tuk............
uložena
madcow
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 03. Červen 2005, 13:30 »

blbost...
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #8 v: 03. Červen 2005, 13:31 »

Ja se obavam, ze taky nekdo blamuje. adnej firewall jako instalovatelna aplikace do P910i neni. A to, jestli mas nastaveno, aby se Ti zobrazoval dialog pripojeni, a nebo napr. opravneni pro midlety, to neni firewall. Nebo mas na mysli neco jineho, silena kravo  Cheesy?
Jestli to mas, tak to ukaz! (napr. screenshots)
uložena
madcow
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 03. Červen 2005, 13:35 »

tak asi presne nevim,no.ale je to program,kterej jsem nasel na netu pres kamose,kterej mel p800 uz dlouho a rek mi o tom na netu.a hlida ti to pripojeni k internetu-NECO jako firewall.asi. Huh
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #10 v: 03. Červen 2005, 13:42 »

tak asi presne nevim,no.ale je to program,kterej jsem nasel na netu pres kamose,kterej mel p800 uz dlouho a rek mi o tom na netu.a hlida ti to pripojeni k internetu-NECO jako firewall.asi. Huh

Tak sem hod aspon nazev toho programku.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #11 v: 03. Červen 2005, 13:43 »

taxe tady nedohadujme. Jestli Ti ta aplikace dava dialog, zda povolit spojeni, ci nikoli, tak v tom dialogu musi byt take jeji jmeno. Bud ji mas, pak by od Tebe bylo pekne se s nami o jeji nazev podelit, nebo nemas a pak mi nepis o blbostech. BTW: napis do googlu UIQ firewall a posli mi jediny link, ktery na neco kloudneho ukaze.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: p910i problemy GPRS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 16 dotazů.