SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 21:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: POzeranie TV cez mobil
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: POzeranie TV cez mobil  (Zobrazeno 15039 x)
krtko13
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 07. Květen 2006, 10:55 »

nedavno som zistil ze cez GPRS sa da celkom v pohode pozerat TV. Funguju televizie: TV joj , Markiza, Music box, TV ocko, TA3 a este su tam dake 3 co nepoznam.... Staci mat GPRS a prippojit sa na stranku orange worldu a tam je sekcia TV a treba si uz len vybrt kto chce co pozerat.. kvalita obrazu nie je nic moc ale pozarat sa na to da... kolko KB to zerie to som este nezistil... ak uz niekto na to prisiel tiez tak nemusi hned reagovat tak ze som spomaleny a pod. pisem to kvoli tym ktory o tom este nevedia... neviem ako je to v CR ale na slovensku to funguje... mne to ide na k750i  s W800i softwarom  Cheesy
« Poslední úprava: 07. Květen 2006, 10:59 od krtko13 » uložena
TomasZmuda
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA X10i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 07. Květen 2006, 19:09 »

hmm zajimave ja mel doposud za to, ze to lze jen na smartech.. no vyzkouset to nemuzu, tak pockam na ostatni, jestli to pujde i v cechach. Jeste by me zajimalo v jakem programu to v K750i poustis  Huh
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
krtko13
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Květen 2006, 00:03 »

no jednoducho si pustim WAP domovsku stranku orange-u (wap.orange.sk) a tam je sekcia ZONY a v tej si iba vyberem TV a aku stanicu chcem pozerat a v akej kvalite. Na vyber su tri: Nizka (GPRS), Stredna (EDGE), Vysoka (3G).... ja si cisto teoreticky myslim ze vyskusat by si to mohol kedze wap je ako internet a tiez sa mozes pripojit aj na slovenske stranky.... Islo mi to ale iba s GPRS....cez wap neviem ako to funguje a EDGE a 3G som este nemal moznost vyskusat... Vyskusaj uvidis.... Cheesy GOOD LUCK a daj vediet ci to islo
uložena
Black
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Květen 2006, 15:32 »

Mam obavu, ze takhle jednoduche to nebude. Na domovske stranky jednotlivych operatoru se vetsinou dostanes jen z vlastni domovske SIMkarty. Jen Oskar Te pustil malinko nakouknout, ale ne na vsechny sluzby. A na tuto sluzbu je vyhodne pouzit internet ucet, wap byva desekrat drazsi a to si operatori hlidaji myslim take. Proto by to spis chtelo nezavisleho poskytovatele, ktery Ti umozni pristup pres internetovy ucet. Ale bylo by to hezky, ja se pripojit nedokazal.
uložena

Mam K750i a zelenej puntik!
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 09. Květen 2006, 21:44 »

no jednoducho si pustim WAP domovsku stranku orange-u (wap.orange.sk) a tam je sekcia ZONY a v tej si iba vyberem TV a aku stanicu chcem pozerat a v akej kvalite. Na vyber su tri: Nizka (GPRS), Stredna (EDGE), Vysoka (3G).... ja si cisto teoreticky myslim ze vyskusat by si to mohol kedze wap je ako internet a tiez sa mozes pripojit aj na slovenske stranky.... Islo mi to ale iba s GPRS....cez wap neviem ako to funguje a EDGE a 3G som este nemal moznost vyskusat... Vyskusaj uvidis.... Cheesy GOOD LUCK a daj vediet ci to islo

Na wapovu stranku vzdy ides cez wap Shocked) .... a tie ostatne pojmy su sposob prenosu dat, cize bud GPRS alebo EDGE alebo "3G" (kde je zas viac moznosti este Smajlík ) no a este zostava klasice telefonne pripojenie Smajlík [to je to co vytaca a najviac sux Smajlík ]

Inak k tomu s tym rozdielom wap a internet uctov Smajlík to snad mate len vy v cechach, lebo minimalne orange ma jednotne uctovanie, bez ohladu na to, aky profil pouzijem, ci uz wapovsky alebo APN internet Smajlík ... ale s tym blokovanim domovskej wap stranky len na zakaznikov orangu mas asi pravdu, ale skusit by si to mohol Cheesy vsak za pokus nic nedas.
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Black
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Květen 2006, 16:58 »

Nende. Ani pres wap, ani pres internet. Z T-mob. Ostatni ucty platim a jsem lakomej.
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #6 v: 16. Květen 2006, 17:04 »

http://wap.myubo.com/
uložena
Black
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 12. Říjen 2006, 14:50 »

Vzhledem k faktu, ze prvni rande jsem si domlouval z telefonniho automatu za 25 haleru a rotacni ciselnici jsem musel prstem tlacit zpet, protoze byla zadrena, zda se mi tohle opravdu jako zazrak.

Dekuji za adresu.
uložena

Farley
Uzivatel
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 12. Říjen 2006, 21:21 »

Nedivte se. :-) V navodu mate ze telefon umi prehravat datove proudy.
uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
MaTToS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Říjen 2006, 13:18 »

nedavno som zistil ze cez GPRS sa da celkom v pohode pozerat TV. Funguju televizie: TV joj , Markiza, Music box, TV ocko, TA3 a este su tam dake 3 co nepoznam.... Staci mat GPRS a prippojit sa na stranku orange worldu a tam je sekcia TV a treba si uz len vybrt kto chce co pozerat.. kvalita obrazu nie je nic moc ale pozarat sa na to da... kolko KB to zerie to som este nezistil... ak uz niekto na to prisiel tiez tak nemusi hned reagovat tak ze som spomaleny a pod. pisem to kvoli tym ktory o tom este nevedia... neviem ako je to v CR ale na slovensku to funguje... mne to ide na k750i  s W800i softwarom  Cheesy
O tomto viem uz davno , a zelam ti krasne fakturky od orange --- som tu telku pustil na K750-ke , mobil mi tam naratal prenesenych nejakych 80 KB , a od orange mi dosla faktura ze som stiahol 24MB nad limyt prenesenych dat pekne som si 850SK zacvakal na fakture len za GPRS data . Tak dufam ze si tu telku nepouzival nejak castejsie jako ja lebo ti to orange krasne zauctuje .

A ja som si myslel ze mozem kukat telku a zmestim sa do tych 10MB mesacne -- no to bola chyba a dufam ze ty si nespravil tu istu chybu ... orange tusimze vyuziva toho ze mobily nevedia zaratat prenesene data na tu telku a tak uzivatelia platia jak zhavy potom .
« Poslední úprava: 13. Říjen 2006, 13:20 od MaTToS » uložena
vsn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 24. Červen 2008, 12:42 »

jde udelat nejak aby to fungovalo i pres BT internet (na k800i) ... napise to dycky jenom "pripojeno k serveru medii" (nebo neco takovyho) a pak nic, jenom cerna obrazovka ... youtube to sami, i ten java prohlizec youtube ... preci BT je rychlejsi jak gprs i edge takze s rychlosti problem neni (treba mi slo i uploadovat video na youtube) ale prehravat proste ne ...
uložena
Black
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 29. Červenec 2008, 11:33 »

mi prestal fungovat a docela mne to mrzi. Netusim co s tim.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: POzeranie TV cez mobil
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.