SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 21:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dune
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dune  (Zobrazeno 4483 x)
B17S
Anonym
« v: 06. Květen 2006, 19:17 »

Dunu  pred par roky jsem tuto strategii nadsene hraval na PC. Trikolky, ctyrkolky, Sonic tank ,Devastatory a nejen to muzete prohanet po pousti a honit nepritele. Stavet rafinerie, tovarny, kasarny atd. Tezit koreni. A to vse muzete mit i na nasich milackach.
Staci jen na instalovat emulator „****driveN 0,70“  a romku „Dune - The Building of a Dynasty“
Pak uz jen vybrat rasu za kterou chcete hrat jestli za  Atreides, Ordos nebo  Harkonnen a muzete mastit. Pri hre funguje sound, save, load, touch screen a full screen.  A muze se nastavit podle libosti Configure keys.  Smajlík
uložena
ForFunCZech
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 06. Květen 2006, 19:29 »

Dunu  pred par roky jsem tuto strategii nadsene hraval na PC. Trikolky, ctyrkolky, Sonic tank ,Devastatory a nejen to muzete prohanet po pousti a honit nepritele. Stavet rafinerie, tovarny, kasarny atd. Tezit koreni. A to vse muzete mit i na nasich milackach.
Staci jen na instalovat emulator „****driveN 0,70“  a romku „Dune - The Building of a Dynasty“
Pak uz jen vybrat rasu za kterou chcete hrat jestli za  Atreides, Ordos nebo  Harkonnen a muzete mastit. Pri hre funguje sound, save, load, touch screen a full screen.  A muze se nastavit podle libosti Configure keys.  Smajlík

Hod odkzay ke stazeni a par obr ze hry... kazdej newi o co jde  Mrknutí
uložena

B17S
Anonym
« Odpověď #2 v: 06. Květen 2006, 19:53 »

Snad dunu bude znat kazdy  Mrknutí . A jestli ne tak tu jsou obrazky. No a ten odkaz bude horsi protoze link na romky se daji povazovat za warez   Sad . Tak jedine google.com  Undecided
uložena
miguel323
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Květen 2006, 19:52 »

Link na stazeni emulatoru zde......
http://notaz.atspace.com/index.html
uložena
miguel323
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Květen 2006, 21:04 »

no a nejenom Duna,ale treba i Jungle strike,power driwe a podobny pecky z Amigy a PC ....Desert srike mi nejede,,,,,to jen kdyby se nekdo ptal ale Jungle joooo........
uložena
Fujeer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 10. Květen 2006, 09:03 »

**** Drive je emulator na Sega megadrive jen tak pro zajimavost  Mrknutí
ecast-atari ST
spectrian-ZX Spectrum ten muzu doporucit
uložena
brmbos
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 10. Květen 2006, 11:56 »

A co jene emulatory na jine hry?
Mate nekdo osobni zkusenost?
uložena

Fanovske stranky M.ÂŽambocha - http://mz-fans.ic.cz
Fujeer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 11. Květen 2006, 09:44 »

A co jene emulatory na jine hry?
Mate nekdo osobni zkusenost?
Ja muzu doporucit **** drive ten je hodne dobry a jeste se mi libil Spectrian na hry ZXSpectrum ale je to 30deni trial ale fakt slusny jinak Goboy a podobne mi nejak neslapaly nebo jen castecne  Mrknutí
uložena
icediver
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 16. Květen 2006, 17:36 »

Ahoj, prosim mohl byste mi nekdo poradit jak vytvorit rom treba zrovna k te Dune?jaky software?tu hru mam.
diky
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 16. Květen 2006, 18:03 »

Rom se nijak netvori, je to primo ta hra, s tim, ze musi byt urcena pro herni konzoli
« Poslední úprava: 17. Květen 2006, 08:11 od Kapr73 » uložena
miguel323
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 16. Květen 2006, 23:02 »

hod si do googlu: genesis rom a pak uz jen prolejzej
uložena
lizzard
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 21. Květen 2006, 10:47 »

Kde by som stahnul Romku na Dune - The Building of a Dynasty.Diky
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dune
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.